qwe @ 26.08.2023 14:02memmes māja todleram nespīd, to uzreiz atņems par parādiem
Minelūše @ 26.08.2023 14:05
Sena. Bet viņš to pateica. https://nra.lv/vakara-zinas/292968-vakara-zinas-kivics-apgalvo-ka-nav-zverigi-sitis-lieni.htm
njaa, sunītis. Tur vinas vieta.Minelūše @ 26.08.2023 14:05
Sena. Bet viņš to pateica. https://nra.lv/vakara-zinas/292968-vakara-zinas-kivics-apgalvo-ka-nav-zverigi-sitis-lieni.htm
kuranavliene @ 26.08.2023 19:04Tak par biedēkli dārzos varētu piestrādāt,lai mežazvēri un putni ražu nenorij.
tikai darbus salidzinot. Viena paspietiekama personiba, super mammina, skaista, kopta sieviete, pat nezinu, ka vinas abas varetu salidzinat.cmykk @ 26.08.2023 17:35netīšām uzdūros Ievas Rubenes(ex Kokorevičas) profilam, viņa arī piedalījās miss konkursos. tas dzīves veids kādu dzīvo viņa ir tas uz ko laikam Ļenka tiecās(māksla, miers, labs izskats,veselīgs dzīves veids). es kaut kā galvā vizuāli salīdzināju I.Rubenes gleznas ar Ļenkuča sirds ķēpu un no smiekliem gandrīz, soreeee bet apčurājos?
Skaistsceļš @ 26.08.2023 20:29Visu laiku skatos un domāju,kurā vietā Lienei ir tie kolosāli mati? Uz petenes? Nē! Tur kā bēbim nodzīti vai arī noberzti.To var redzēt fotosesijas bildēs,kur bikšeles petenē salīdušas.Uz galvas? Nē! Tās briesmas drīzāk atgādin poda birsti.Tad kur???
😖 šodien runāja par to, kādu darbu varētu Ļenoks darīt....jo neko nerubī. Izskatās, ka par sava vīra veselību arī neko nerubī un ir akla, lai gan pāris dienas atpakaļ bija 20 storiji no jūras un tukša diršana par veselīgu uzturu.Zeme atveries 🤦🏻♀️sakuraszarins @ 26.08.2023 21:48Es vēlreiz atkārtošu, taukmena dziedāšana ir ļoti slikta, nu, kas tas par pēdējo dvašas vilcienu uz nāves gultas, viņš taču vispār netrāpa notis.
Nova @ 26.08.2023 22:32Man vienīgajai liekas uzjautrinoši, ka rokstārs nu jau regulāri koncertē tajā garajā mētelī?
Skapī nekā cita acīmredzot nav, planckas aplikāciju džinsi arī neder :D
Laikam tikai kaut kādas pabiras (kā piemēram Beyonce) uz katru koncertu jaunā paskatā ierodas :D
yay @ 27.08.2023 05:00Pārgurusi.. blyad no kaa? :D
jeijbogu iedot tai vistai traukus pamazgāt 16h