Leilita @ 25.08.2023 15:39Starpcitu- mati, slaidums, aukstā zupa- iet uz riņķi vien, uz riņķi. Bet ziniet, kurš topiks jau ir pazudis labu laiku? "Mēs mīlējamies katru, KATRU dienu!" "Vairākas reizes dienā!"
Leilita @ 25.08.2023 15:39Starpcitu- mati, slaidums, aukstā zupa- iet uz riņķi vien, uz riņķi. Bet ziniet, kurš topiks jau ir pazudis labu laiku? "Mēs mīlējamies katru, KATRU dienu!" "Vairākas reizes dienā!"
elfa* @ 25.08.2023 13:48
Es domāju gan, ka viņš negribētu būt atpazīstams kā Kiviča dēls. Ja gribētu, tad pats līstu skandālos jau sen, lai visi runā, kāds tēvs, tāds dēls utt. Bet viņš lieka normāls puisis. Nezīmējas apkārt. Vienīgi, viņam būs grūti, ja tiešām viņa grupa kļūs atpazīstama, jo teftelis noteikti nelaidīs garām iespēju parazitēt uz viņa atpazīstamības un taisīs pazorus tādā stilā, kā jau palaida Dzelzs vilka uzstāšanās laikā utt.
Knabsab @ 25.08.2023 13:23
Nez kādas viņai ir tās oficiālās diagnozes, bet arī vēl pirms nodzeršanās bija tā seja, kur izskatās, ka nav īpaši ar intelektu apveltīta: acis tālu viena no otras, plata piere, sakarīgu teikumu nekad nav varējusi salikt kopā.
Mani vot reāli izbrīna tie vīrieši, kas ar viņu ir bijuši kopā. Ok, ar Tefteli skaidrs, viņi ir soulmeiti alkoholismā. Bet Ārens? Bulis? Tiešām tie blondie mati un tupie teksti aizmigloja acis? Viņa taču ir pilnīga tukšpaure un vienmēr tāda ir bijusi.
Murka39 @ 25.08.2023 18:07Mani interesē, vai Kivičs saprot, ka Lienei ir mentālas problēmas?
miss_grape @ 25.08.2023 18:49Tas kad drosmīgās birojnieces, kuras pēta katru Kiviču kustību, atklās savas identitātes, varēsim runāt par patiesu Kiviču nolikšanu. ?
LabaDabaDa @ 25.08.2023 18:51
Sarunāts, sāksim ar Tevi :D
miss_grape @ 25.08.2023 18:54
Nemuldi. Ne es nolieku Kivičus 2222 lapu garumā.
Minelūše @ 25.08.2023 18:56Birojnieces vismaz strādā un pelna naudu, atšķirībā no vienas otras, kura plika un nabaga prot tikai jūrmalā ļeškas tirināt, savus matus čamdīt un vervelēt par lietām, no kā 90% iet pretrunā ar viņas reālo rīcību.
Knabsab @ 25.08.2023 13:23
Nez kādas viņai ir tās oficiālās diagnozes, bet arī vēl pirms nodzeršanās bija tā seja, kur izskatās, ka nav īpaši ar intelektu apveltīta: acis tālu viena no otras, plata piere, sakarīgu teikumu nekad nav varējusi salikt kopā.
Mani vot reāli izbrīna tie vīrieši, kas ar viņu ir bijuši kopā. Ok, ar Tefteli skaidrs, viņi ir soulmeiti alkoholismā. Bet Ārens? Bulis? Tiešām tie blondie mati un tupie teksti aizmigloja acis? Viņa taču ir pilnīga tukšpaure un vienmēr tāda ir bijusi.
miss_grape @ 25.08.2023 18:49Tas kad drosmīgās birojnieces, kuras pēta katru Kiviču kustību, atklās savas identitātes, varēsim runāt par patiesu Kiviču nolikšanu. ?
Berry5 @ 25.08.2023 19:21
Ko var 14gadus darīt forumā?
Tusnelda @ 25.08.2023 18:58
Protams, ka nē, Tu tikai gar stūri lūri un siekalojies ap katru komentāru.