cik viņai gari mati tur. Tagad pašai jākrāso.LaLo @ 24.11.2021 13:17Varbūt nepopulārs viedoklis, bet man Liene arī agrāk nešķita pievilcīga(zinu, cik cilvēku tik gaumju, mana laikam sūdīga, jo viņa tak skaistumkonkursu karaliene.) Slaida, blonda tas arī viss, sejas panti man personīgi nešķiet nekas īpašs un skaistumkaralienes cienīgs, Latvijā ir daudz vēl skaistākais meitenes un sievietes.
https://nra.lv/izklaide/76695-mrs-globe-latviju-parstaves-liene-skulme.htm
Scandinavian @ 24.11.2021 13:28
Tās nav krunkas, bet sejas ādas tips.
Ādas tips? Uz vecumu krunkas iztaisnojas?😂😂 ja pirms 10 gadiem tās krunkas bija, tad jābūt arī tagad. Nevis jāsaka, ka 40 gados nav viņai krunkas. HahaScandinavian @ 24.11.2021 13:28
AnnijaB @ 24.11.2021 20:37Ādas tips? Uz vecumu krunkas iztaisnojas??? ja pirms 10 gadiem tās krunkas bija, tad jābūt arī tagad. Nevis jāsaka, ka 40 gados nav viņai krunkas. Haha
Rockabilly @ 24.11.2021 14:56Kas vispār ir tādas jēdzīgas 40+ sievietes instagramā? Zinu happy whispers, Leganti. Zeltiņu par jēdzīgu nesauktu. Vēl?
AnnijaB @ 24.11.2021 21:22Drīz Ļenka kaut ko “uzceps”, Madarai jauna bilde Instagram ?
Kāda skaistumkaraliene? Vienīgais ko viņa dabuja ir mierinājuma balva.Ieva Bondare ir vienīgā Miss Globe.Tas ka Liene kautkur ir piedalijusies nepadara viņu par skaistumkaralieni.Pat nonākšana tajā konkursā nebija godīga.Un skandināt uz katra stūra,ka nu lūk viņa....viņa. Negodīgi,zemiski.Shameon @ 24.11.2021 20:50
Tas jau attiecas uz normāliem cilvēkiem. Viņai viss ir...savādāk un mēs ne tā saprotam.
Viņa nespēj arī pieņemt, ka skaistumkaraliene noveco. Un nav piķis kā to visu piebremzēt. Būsim reāli - viņa pati sevi balina matus... iestrēgusi 2000.gadā.
Mercury6 @ 24.11.2021 14:35Tādi miglaini selfiji apstrādāti Picasā un citās programmās bija topā pirms 10 gadiem starp padsmitgadniecēm. Liekas vispār amizanti, ka 40+ sieviete uzņem tādus selfijus un kā pusaudze acis pagriež uz augšu un uz sāniem, pa virsu ir migla, 5 filtri, attēls vienkārši briesmīgs. Es nesaprotu. ????????? kāpēc, ir tik skumji uz ko tādu skatīties un paskatoties auditoriju, kuru Liene pulcē - TĀDU SIEVIEŠU IR DAUDZ. man tomēr labāk patīk franču minimālisms, elegance, briedums, fakta par vecumu pieņemšana, gaume, nevis rozā selfiji un tortillas Lienes gaumē. Tā sieviete taču neko nopietnu un interesantu savā dzīvē nedara. Atrāda savas pusdienas un piemājas ielu.
Varbūt nepopulārs viedoklis, bet man Liene arī agrāk nešķita pievilcīga(zinu, cik cilvēku tik gaumju, mana laikam sūdīga, jo viņa tak skaistumkonkursu karaliene.) Slaida, blonda tas arī viss, sejas panti man personīgi nešķiet nekas īpašs un skaistumkaralienes cienīgs, Latvijā ir daudz vēl skaistākais meitenes un sievietes.
Aamelija @ 25.11.2021 00:18
Neesmu Skulmi nekad redzējusi dzīvē, bet man viņas 30 gadnieces izskats likās perfekts, pirms 10 gadiem domāju, ka būtu forši tā izskatīties, bet nav man to smalko sejas vaibstu... Nezinu, varbūt skaistumu ļoti piedeva zobi, kas nav gluži orbiti. Tagad, 40 gadu vecumā, aiz filtriem laikam ir pavisam cita aina, bet ja viņa jaunībā izskatījās tik skaisti un daudz kur izbrauca ar smaidīšanu un acu paplivināšanu (neapgalvoju, tikai pieļauju), tad nav brīnums, ka viņai ar vecuma pieņemšanu varbūt ir grūtāk nekā parastai sievietei, kura 20 vai 30 gados mazāk koncentrējās uz skaistumu kā dzīves panākumu atslēgu.
Drīz Ļenka kaut ko “uzceps”, Madarai jauna bilde Instagram 😂
Scandinavian @ 24.11.2021 13:28
es biju pārsteigta, ka tajā rakstā tika apgalvots par pabeigto datordizainera izglītību. Ja tāda Lienei ir, es sagaidītu izcilu vizuālu noformējumu, nevis fontus no 90.gadu Painta un nožēlojamus Voldemorta filtriņus. Bet vispār visur citur gan raksta, ka Lienei neviena no izglītībām nav pabeigta.Susurrrrrs @ 25.11.2021 08:48
Rievas pierē nav sejas ādas tips. Un tajā bildē 32 gados ir normāli, ka tādas rievas/grumbas ir, nav vairs āda kā zīdaiña dibens pēc 30. Tagad pēc 9 gadiem šī mauc filtrus un vervelē, ka šai grumbu neesot.
Łena kā datormāksliniece (viena no viñas daudzajām izglītībām) varēja savu seju profesionāli apstrādāt, fotošopa elementi vai paint shop pro…., uztaisīt smukas bildes, taču par glupu pat priekš tā, nez kur ieguva to dižo izglītību, ja tikai filtrus prot uzlikt virsū, tādus, ka pazūd rotaslietas, ausis deguns. Izcila izglītība un datormākslinieces talants, ha ha.