kapibara @ 21.08.2023 11:05Saderināšanās gredzens par lielu palicis.?
Ko Tu pļūti mauka tāda? Tev jau to gredzenu uzdāvināja tik lielu, jo tas bija caur sadarbību un bija jāņem kādu deva. Tev tak uz fakuča viņš jau no laika gala ir uzlikts.
Un tā saucamā saderināšanās..mēs jau jūsu pretīgajā šovā redzējām kāda ta bija. Abi pipelē virtuvē saderinājās. ???
P.S. To gredzenu vari tuncim uz pipeļa uzskrūvēt, izmērs kak raz izkaltuša pirksta lielumā.
vivii @ 21.08.2023 13:36
Es labāk rakstītu Graudiņai, nodotu viņai drēbītes un lai Graudiņa pasaka, ka viņa kaut kur dabūjusi. Man pat liekas, ka Graudiņa piekristu uz ko tādu un no Graudiņas Liene ņemtu.
Gan jau ka beigās paņemtu gan. 😃 Nav jātērējas mazajam ciemiņam un vairāk piebaldziņām sanāktu.vivii @ 21.08.2023 13:56
Super, par ko man ir ''-'', reizēm brīnos par tām mīnusu licējām....
Laikam par to, ka pasviedu labu ideju, kuru būtu tiešām reāli īstenot?
Liene nekad neņems mantas no svešiem cilvēkiem, tikai no tiem, kuri ar viņu ir pa draugam.
Es pat varu iztēloties, kādu mēslu spaini Liene uzlietu atbildes vēstulē, kurā tiktu viņai piedāvātas bērnu drēbītes.
melna_aronija @ 21.08.2023 13:47
Es tā smējos :D:D:D:D
Bet ļoti precīzi. Tā, tā saucamā saderināšanās vispār bija izsmiekls. Paģirains ''mīļotais līgavainis'', kas dienu iepriekš savu lielo mīlu sūtīja piecas mājas tālāk, piebāztā virtuvē puņķaini nolūdzas ar gredzenu un salkanu Twilight dziesmu fonā. Vnk karaliski :D:D:D
kāzas jau arī nebija labākas ! Pilnīgā apsitienā Kivis facebook tiešraidē. Pirmais valsis bārā,kur pilns ar cilvēkiem svešiem 😆Incognito @ 21.08.2023 14:21
Haha jā, abi tajos halātos, Liene pinkaina, precinieks nometies ceļos pālī, puņķains “bļ*ģ, mēs tādiem sūdiem izgājuši cauri”. Toreizējie sūdi, kam viņi bija izgājuši cauri ir pašnopludināta sunīšpoza un vannā nozibināts rakvercīsiņš, ko publika atzina par mazu esam ? tā tik bija saderināšanās, ko atcerēties
Vizuāli nav viņa tipāžs.Linus @ 21.08.2023 13:00Kivis sāk bruģēt ceļu pie jaunas soulmaitas- fotogrāfes Danas. Liene, uzmanies!
LuckyStrike @ 21.08.2023 14:36Vizuāli nav viņa tipāžs.
Kā kam tuvojas? Lienītei!Viņu izseko gurķi,kabači.😂😂😂Labi ka pamuļķe uz mežu sēnēs neiet,pielasītu mušmires,jo tak tik skaistas un kādu noindētu.LabaDabaDa @ 21.08.2023 14:47"Rudens veltes ir tas, kas man patīk, tam strauji tuvojoties". Tagad piecelsimies un aplaudēsim GramaLienei, jo šis ir mēneša bezjēdzīgākais teikums. Kas kam tuvojas? Es saprotu, ka domāta rudens tuvošanās, bet teikuma priekšmets diemžēl ir "veltes", nevis "rudens". Tad kam tās veltes strauji tuvojas?
Biezlape @ 21.08.2023 14:55Izskatās ka tas kaķītis būs viņai tā vārdadienas dāvana, jo fonā var redzēt to balto redeļu gultu.
Nav_vispar @ 21.08.2023 15:03
Pasarg Dievs!!
LabaDabaDa @ 21.08.2023 14:47"Rudens veltes ir tas, kas man patīk, tam strauji tuvojoties". Tagad piecelsimies un aplaudēsim GramaLienei, jo šis ir mēneša bezjēdzīgākais teikums. Kas kam tuvojas? Es saprotu, ka domāta rudens tuvošanās, bet teikuma priekšmets diemžēl ir "veltes", nevis "rudens". Tad kam tās veltes strauji tuvojas?
oioioi @ 21.08.2023 15:34
Vispār jau kabači ir visīstākā vasaras velte. Un burkāni arī.
LabaDabaDa @ 21.08.2023 14:47"Rudens veltes ir tas, kas man patīk, tam strauji tuvojoties". Tagad piecelsimies un aplaudēsim GramaLienei, jo šis ir mēneša bezjēdzīgākais teikums. Kas kam tuvojas? Es saprotu, ka domāta rudens tuvošanās, bet teikuma priekšmets diemžēl ir "veltes", nevis "rudens". Tad kam tās veltes strauji tuvojas?
senu merce dievietes foruma meicam Lenkas gaume 🙈😁kuranavliene @ 21.08.2023 15:00Kā kam tuvojas? Lienītei!Viņu izseko gurķi,kabači.???Labi ka pamuļķe uz mežu sēnēs neiet,pielasītu mušmires,jo tak tik skaistas un kādu noindētu.