pietiek jau ka liene savam mīļotajam vīram no skatītāju rindām sūta gaisa skūpstus.LabaDabaDa @ 20.08.2023 10:26Es Lienes vietā cerētu, ka vīrs vārdadienā man no skatuves kādu romantisku dziesmu veltītu. Bet nekā...
kuranavliene @ 20.08.2023 08:19Nu aizsūtīsim? Domāju šļuška tās kurpes miskastē izmestu bet ne nokaunētos.Un mēs jau nezinām kājiņas izmēru,plata pēdiņa vai šaura.
Mathilde @ 19.08.2023 22:52bet, kur ir tā lielā superdārgā dāvana vārda dienā? Esmu laikam palaidusi garām?
Berry5 @ 20.08.2023 10:51
Viņiem tagad jau ir tā stadija - priecājies, ka vari vilkties visur līdzi un vairāk neko no manis neprasi.
Vispār Lienei steidzami jāsāk domāt par kādiem reāliem ienākumiem.
Mercury6 @ 20.08.2023 10:45Es domāju Liene vnk nezina Mias kājas izmēru. Varbūt izmēru vēl aptuveni zina, no kaut kādiem apaviem, kas bijuši, bet pēdas garumu cm noteikti nezina, jo parasti mammas bērniem apavus pērk pēc cm tabulas, jo ražotāji taču atšķiras un ar izmēru var netrāpīt.
Lienes pasaule stiepjas tikai līdz savam rakverniekam, viņa pat par savu bērnu nevar parūpēties . Vispār, baisi domāt ,kas notiktu,ja Andris pamestu.amoreamore @ 20.08.2023 11:21
Liene un domāt? Šie vārdi nevar būt vienā teikumā. Izņemot, ja teikums ir “Lienei vajag domāt kā noturēt savu cīsiņu”.
Viņa tak ir tefteļa šofere. Smags darbs. Tad ,tomēr, dzer un brauc?Tonya @ 20.08.2023 11:48Izskatās, ka Bārbijai rokā vinito? ?
amoreamore @ 20.08.2023 11:23
Nu es saprotu, ka apaviem izmēri mēdz atšķirties, bet ļenusjiks nokļūdījās par kādiem 5cm, nu nevar būt TIK krāsa atšķirība. Domāju, ka šie tiešām, vai nu ņēmuši ar domu, ka derēs līdz kāzām, vai kāds atdevis.
Viss,kas viņai ir jāzina,ir cīsiņa izmērs.Mercury6 @ 20.08.2023 12:15
Es to nebiju domājusi tieši par šiem apaviem, šie noteikti atdoti, jo nopirkt tik ļoti pa lielu nav iespējams, vismaz garīgi veselam cilvēkam ?. Es domāju vispārīgi, ka viņa nezina sava bērna parametrus, ne apaviem, ne drēbēm, ne aksesuāriem (cepures, cimdi), jo viss vienmēr ir par lielu. Pampera izmēru tikai zina.
Mercury6 @ 20.08.2023 12:15
Es to nebiju domājusi tieši par šiem apaviem, šie noteikti atdoti, jo nopirkt tik ļoti pa lielu nav iespējams, vismaz garīgi veselam cilvēkam ?. Es domāju vispārīgi, ka viņa nezina sava bērna parametrus, ne apaviem, ne drēbēm, ne aksesuāriem (cepures, cimdi), jo viss vienmēr ir par lielu. Pampera izmēru tikai zina.
Vai nebija tā, ka ļaunā Madara arī Miai ratus atdeva?Facundo @ 20.08.2023 12:37Tās kurpes varbūt Keitija atdeva, kas mājas vēl bija aizķērušas
Iespundētu trakomājā uz pusgadu.Aizkraukles Pārdevēja @ 20.08.2023 11:56Lienes pasaule stiepjas tikai līdz savam rakverniekam, viņa pat par savu bērnu nevar parūpēties . Vispār, baisi domāt ,kas notiktu,ja Andris pamestu.
Minelūše @ 20.08.2023 13:00Kā Kivičs pats izteicās, kad Miai kristību kleitu meklēja - apģērbs ir vecāku untumi, bērnam vienalga, kas viņam mugurā. Pēc tāda principa viņi arī ģērbj Miu. Ka tik kaut kas uzvilkts. Kā tas izskatās, vai nav par lielu, vai bērns jūtas ērti, vai ir gadalaikam atbilstoši - tā visa ir figņa. Tas pats uz apaviem attiecas. Viņuprāt, labu labās sandales. Kas par to, ja par lielu? Miai vienalga, viņa maziņš. Ja vēl kāds atdevis, tad vispār grēks sūdzēties. Neies jau dāvinātam zirgam zobos skatīties. Citādi devējs vēl apvainosies un vairs nepalīdzēs bomžu famīlijai.
Aizkraukles Pārdevēja @ 20.08.2023 12:39Vai nebija tā, ka ļaunā Madara arī Miai ratus atdeva?