Shameon @ 23.11.2021 16:46Vakar Madara bija ielikusi bildi pēc friziera. Un apskatiet ko Ļenka tikko iepostojusi ?? Es iepriekš domāju moš sakritība, bet neeeee... viņa ir pilnīgi kukuu.
vivii @ 23.11.2021 17:39Bet jaunajā IG profila bildē , viņa pat kaut kur atgādina Madaru ? ne tikai kopējošie gājieni
nikitinna @ 23.11.2021 18:21Man vairāk izskatās līdzīga Miglānei.
LaikamGarlaicigi @ 24.11.2021 00:18Lieni aizķēra komentārs par to ka "smalki sagriezta vista" nav tik smalki sagriezta ^^. Ka tik Lienei nav trauma lasot komentārus par saviem sīpoliem. Šitā uzcepties par 1-2 komentāriem (pat ne ļauniem trollēnu komentāriem šoreiz).
LaikamGarlaicigi @ 24.11.2021 00:18Lieni aizķēra komentārs par to ka "smalki sagriezta vista" nav tik smalki sagriezta ^^. Ka tik Lienei nav trauma lasot komentārus par saviem sīpoliem. Šitā uzcepties par 1-2 komentāriem (pat ne ļauniem trollēnu komentāriem šoreiz).
McSara @ 24.11.2021 01:25
Mani ir gribējuši uzšķērst un nogalinat...?! ??? Iedomu tēli?!
vai tad ir kāda ietekmele, kas neapstrādā bildes? Sandai Krastai vispār tīrs fotošops.LaikamGarlaicigi @ 24.11.2021 00:03Bija viens raksts pasen par to, ka Madara tūnē bildes. Oriģinālo postu instagram vairs nevar redzēt, bet no raksta ir salīdzinājumu skrīnšoti. NEPARASTI (vismaz man), ka ķermeņa aprises Madara liek mierā, bet seja + mati uztūnēti. ;)
BET, tas bija pasen un vairs nav Madarai tik uztūnēts meikaps bildēs. Lai gan, kā jau visi influeceri noteikti kaut ko piekoriģē šur tur + gaismojums labs + 100 bildes no kurām izvēlēties, u.t.t.