kapibara @ 15.08.2023 13:36Un kur bērns? Pie Graudiem?
Normāli, paši jūrā. ☀?
Puppet @ 15.08.2023 15:56Łela avelusies izskatas
Puppet @ 15.08.2023 15:56Łela avelusies izskatas
Dzintriņa @ 15.08.2023 18:43Miaaaa - jump - jump- jump - maaaaaaaalacīīteeeeeee.. un camera off..
- lēkā, lēkā, es taču ar Tevi neiešu.. man tikai instagrama story jāieliek..
fubla
Brinums @ 15.08.2023 21:21
Es jau neko, laiki jauni, jaunas audzinasanas metodes...bet nu izmest samakslotas anglu valodas frazes ar bernu nu gan skiet "durdoms". Tas pats jau bija Kreta kad museja poliglote steneja "oh my god".
McSara @ 15.08.2023 21:47
Ja andža būtu anglis vai anericano es vēl saprastu to angļu valodas apsēstību, jauktās ģimenēs tā ir, ka vairākas valodas. Bet standartā jau tomēr viena valoda, primāri jau latviešu valodai vajadzētu būt. Un birste tak mums ir filoloģe ?
Kaut kur šovā nepavīdēja teikums, ka plekste ar tusni mājās angliski arī runā...?! Kaut kā nevaru iztēloties, ka ar otru latvieti es runātu angļu valodā?
McSara @ 15.08.2023 21:47
Ja andža būtu anglis vai anericano es vēl saprastu to angļu valodas apsēstību, jauktās ģimenēs tā ir, ka vairākas valodas. Bet standartā jau tomēr viena valoda, primāri jau latviešu valodai vajadzētu būt. Un birste tak mums ir filoloģe ?
Kaut kur šovā nepavīdēja teikums, ka plekste ar tusni mājās angliski arī runā...?! Kaut kā nevaru iztēloties, ka ar otru latvieti es runātu angļu valodā?
Mathilde @ 15.08.2023 22:15
Mans vecākais bērns ar tēvu arī vienu brīdi mājās runāja angliski, jo trenējās eksāmenam, gribēja uzlabot, kļūdiņas novērst…
Bet Lenka ar Kivi??? apmēram kā vecajā parodijā
nu nav gan norma. Man puika iet dārziņā un viņam ir tieši 3 gadi. Apkārt hlgan trisgadnieki, gan jaunāki gan nedaudz vecāki bērni grupiņā. Un PILNĪGI NEVIENS netiek vizinās ratos. Visi staigā paši. Dzīvoju mazpilsētā lielāko daļu vecāku zinu tāpēc varu to droši apgalvot. Lielākā daļa no rīta ved ar auto un pēc dārziņa ar kājām lēnām čāpo mājas. Iespējams, ceļojuma laikā OK. Jau lidostas cik milzīgas ir, un vēl sveša vieta. Bet ikdienā.... Pilnīgi noteikti neeeeeeeeHiacinteBurkaa @ 15.08.2023 12:21
Līdzsvara riteņiem var piepirkt siksnu klāt. Un tie tiešām nav smagi, ja kas.
Helga Andersson @ 15.08.2023 22:24Interesanti, ka Lienīte svin savu vārda dieniņu nekur citur kā Siguldā ? vai, kāda nejauša sakritībiņa ?
krixis3 @ 15.08.2023 23:39nu nav gan norma. Man puika iet dārziņā un viņam ir tieši 3 gadi. Apkārt hlgan trisgadnieki, gan jaunāki gan nedaudz vecāki bērni grupiņā. Un PILNĪGI NEVIENS netiek vizinās ratos. Visi staigā paši. Dzīvoju mazpilsētā lielāko daļu vecāku zinu tāpēc varu to droši apgalvot. Lielākā daļa no rīta ved ar auto un pēc dārziņa ar kājām lēnām čāpo mājas. Iespējams, ceļojuma laikā OK. Jau lidostas cik milzīgas ir, un vēl sveša vieta. Bet ikdienā.... Pilnīgi noteikti neeeeeeee
Tonya @ 15.08.2023 23:54Andris tajā storija, kur stāsta par ezīti izskatās tāds nedaudz atsaldēts.. maigi sakot. Bet nu.. what else is new