domāju, ka viņa arī nemaksā un šobrīd valsts maksā, no viņas to tikai piedzīt var.🤦🏼♀️Shameon @ 20.11.2021 12:09A dzeguzei nav jāmaksā uzturnauda meitām? ?
AnnijaB @ 20.11.2021 12:40domāju, ka viņa arī nemaksā un šobrīd valsts maksā, no viņas to tikai piedzīt var.??♀️
reina @ 20.11.2021 21:24Varbūt tur arī viss noslēpums, kāpēc savas meitas un ex vīru publiski nevazā - vienojušies, ja tur muti ciet, tad vismaz nav uzturnauda jāmaksā.. nu tik pieņēmums
cik gan nožēlojamas ir viņu dzīves.Taurenis @ 20.11.2021 21:57
Ir ir viņai alimenti jāmaksā. Šajā rakstā pašā apakšā ir pieminēts ka UGF izsola Lienei piederošu dzīvoklī sakarā ar alimentu nemaksāšanu. Kaut arī raksta sākumā bija minēts ka paši gribētu pārdot lai segtu Andra alimentu parādus.
https://jauns.lv/raksts/izklaide/372984-kivicu-nedienas-turpinas-par-alimentu-nemaksasanu-izsola-lienes-dzivokli
Scandinavian @ 20.11.2021 22:30Pag, bet Andris tad jau bija kopā ar Madaru un meitām, tad sanāk, ka viņš nemaksāja alimentus par Kristoferu? Ja tā, tad bēdīgi, ka tik acīs lecošs mākslinieks un nevar dēla mātei mēnesī iedot cik tur tos pāri par 100 euro.
Es gan sapratu,ka vecis (Andris) bija neapmierināts ar to ka piedzima mazais un Danai viņš vairs nebija pirmajā vietā.Nevēra kājas uz pirmā knipja sitiena.Bt lai kā tur būtu,bērnu taisa divi,līdz ar to jāuztura diviem.Un pie tam Andris nepārtraukti sit sev pie krūtīm,kāds viņš supertētis.Skaistslaiks @ 21.11.2021 09:43Es arī lasīju to interviju ar Danu, un man tomēr ir pārliecība, ka tur bija nevēlēšanās audzināt bērnu, vai vecis bija svarīgāks. Tas ir viens bērns, nebija tak viņa ar 3-4 bērniem viena. Jauna sieviete. Pie tam vēl ar veci, tas arī nestrādāja? Tak tas bērns ēd no tā paša zupas katla no kā paši. Nezinu, man tomēr liekas, lai nu kā, bet vienu bērnu izaudzināt nav tik grūti ( un jā, pati to esmu darījusi). Un pat, ja Andris nemaksāja alimentus, tak no valsts varēja saņemt plus pat to minimālo bērnu naudu, man jau liekas ar to pietiek mēnesī , lai apģērbtu bērnu, un par ēšanu jau teicu ,ka ,ja paši ēda, tad bērns arī paēdis. Izskatās, ka Andrim velk uz tādām sievietēm, kam bērns nav nekāda vērtība, galvenais vecis blakus.
Rockabilly @ 21.11.2021 13:00Es nevaru, Ļenka ar tādu sajūsmu filmē parastu zivju leti, it kā nevienā veikalā, kas labāks par rajona Topiņu, nebūtu bijusi. Tāda sabiedrības dāma un pat Sky nav bijusi, par mc2 - Gastronomu nemaz nerunājot :D
Un ieiet parastā bērnu veikalā, bet spiedz, kā Disnejlendā nonākusi. Te pilnīgi jāprasa, vai #momof4 kādreiz vispār bijusi kādā ToyPlanet vai BabyStorā?
LilyLady @ 21.11.2021 14:39Liene visu laiku uzvedas kā mucā augusi. Vai nu tēlo to sajūsmu Kivičam par prieku vai tiešām ir dumja kā zābaks. Kāds šo beidzot aizvedis un lielveikalu un Lienīte aiz laimes katrā stūrī taisa storijus, it kā nekad dzīvē nebūtu bijusi iepirkties.
Skaistslaiks @ 21.11.2021 09:43Es arī lasīju to interviju ar Danu, un man tomēr ir pārliecība, ka tur bija nevēlēšanās audzināt bērnu, vai vecis bija svarīgāks. Tas ir viens bērns, nebija tak viņa ar 3-4 bērniem viena. Jauna sieviete. Pie tam vēl ar veci, tas arī nestrādāja? Tak tas bērns ēd no tā paša zupas katla no kā paši. Nezinu, man tomēr liekas, lai nu kā, bet vienu bērnu izaudzināt nav tik grūti ( un jā, pati to esmu darījusi). Un pat, ja Andris nemaksāja alimentus, tak no valsts varēja saņemt plus pat to minimālo bērnu naudu, man jau liekas ar to pietiek mēnesī , lai apģērbtu bērnu, un par ēšanu jau teicu ,ka ,ja paši ēda, tad bērns arī paēdis. Izskatās, ka Andrim velk uz tādām sievietēm, kam bērns nav nekāda vērtība, galvenais vecis blakus.