krixis3 @ 30.07.2023 10:15Vai ne. Kāda īstenībā necieņa pret otru mākslinieku. Bet pieļauju, ka tajās aprindās pat neapvainojas, jo zina kāds dzērājs un izbijis stārs viņš ir. Un tagad vnk nožēlojams.
Nometne Trīs skaistuma dienas sievietēm kempingā Grāveri pie Usmas ezera. Ja pareizi saprotu, tad organizē kaut kāda Kristīne Insberga un kiviča kviekšana programmā ierakstīta kā Muzikāls baudījums. 🙈fifinators @ 30.07.2023 09:08
Neatceries - kas tā bija par nomenti? Man tiešām interese, kurš organizators ir pilnīgs bezsmadzeņu radījums.
Nometne Trīs skaistuma dienas sievietēm kempingā Grāveri pie Usmas ezera. Ja pareizi saprotu, tad organizē kaut kāda Kristīne Insberga un kiviča kviekšana programmā ierakstīta kā Muzikāls baudījums. 🙈fifinators @ 30.07.2023 09:08
Neatceries - kas tā bija par nomenti? Man tiešām interese, kurš organizators ir pilnīgs bezsmadzeņu radījums.
need brokastis, baidas no puliem utt. Katram storijam pretejas darbibas. Pierasts jau. Bet teftela izgajiens uz skatuves vispar Bez Vardiem.Facundo @ 30.07.2023 10:25Lienei(tai kura neēd brokastis) tāda bokserporcija, kas to vispār var noēst. Par Kiviču nebrīnos.
es nē @ 30.07.2023 10:29
Drausmas, kas par kuņģi!! Vispār ko viņš tur uzvilkās, laikam gribēja kā vecos laikos, būt uz skatuves tiešām "full house" priekšā, nevis tiem 50 cilvēkiem ap plkst. 15:00.
Izskatās ļoti nožēlojami šis viss....vnk cilvēki no rensteles, grāvja izkāpuši, tikuši pie alus glāzes un nu tik nāk ārā darbības...
Facundo @ 30.07.2023 10:25Lienei(tai kura neēd brokastis) tāda bokserporcija, kas to vispār var noēst. Par Kiviču nebrīnos.
Beverly Hilza @ 30.07.2023 08:34
100 puntki tu vel forumā sedesi nākamos 5 gadus zun turpināsi rakstīt komentarus bez izaugsmes.
labi, ka ne Vita Taube 😁ZapeNape @ 30.07.2023 10:51Nometne Trīs skaistuma dienas sievietēm kempingā Grāveri pie Usmas ezera. Ja pareizi saprotu, tad organizē kaut kāda Kristīne Insberga un kiviča kviekšana programmā ierakstīta kā Muzikāls baudījums. ?
šļuška paēd var vakardienu, par šodienu un par rītdienu 🤣Facundo @ 30.07.2023 10:25Lienei(tai kura neēd brokastis) tāda bokserporcija, kas to vispār var noēst. Par Kiviču nebrīnos.
tad jau šļuška pārvērstos par mietpilsonisko madaru un tas nu nekādi nav pieļaujams 🤣🤣🤣un ej nu paņem aiz čupra 160 kg zaķīti 🤣Agnessse @ 30.07.2023 10:50Ja mans vīrs šitā izpildītos, tad es no kauna zemē ielīstu, nevis atbalstītu, filmētu un vēl ietagotu māksliniekus. Ja menedžere ir skaidrā šofere, tad vai tiešām neredz, ka jāņem tas tauku blāķis aiz čupra un jāved gulēt?
qwe @ 30.07.2023 11:38Šausmas, skatos to M.Judža storiju? asaras birst smejoties? tā puza kā krātās ?brīnums, ka ļenoks neleca līdzi uz skatuves, vai varbūt tomēr arī izskrēja beigās pakulas tirinādama??
Bet Lienes storijā,kur šie pie pašas skatuves Dzelzs vilkam stāv, varēja nomanīt,ka Andžs tāds varen dusmīgs un kreņķīgs, laikam cemme bija,ka šim tik daudz tautas nebija un perinaja plānu par savu zvaigžņu stundu uz Dzelzs vilks skatuves ? āksti gatavie ?
Agnessse @ 30.07.2023 10:50Ja mans vīrs šitā izpildītos, tad es no kauna zemē ielīstu, nevis atbalstītu, filmētu un vēl ietagotu māksliniekus. Ja menedžere ir skaidrā šofere, tad vai tiešām neredz, ka jāņem tas tauku blāķis aiz čupra un jāved gulēt?
🤦🤣🤣🤣 tur apsardze vispār nekāda nebija tai koncertā,ka tik ilgi resnais varēja pa skatuvi lēkāt un neviens viņu nenorāva nost?Anīle līne @ 30.07.2023 12:12https://twitter.com/Karalienezin/status/1685575295225503744?t=AAAsODpe1t-5Atpn4MS7pQ&s=19
te vēl ir video no vakardienas. Smejos līdz asarām, Dzelzs vilks gan žēl.?