EsRedzējuKa @ 25.07.2023 02:35"Esmu tik tieva, jo visu laiku jūtos slikti no tā ļaunuma, ko izstaro sievietes, īpaši tās nelaimīgās un skaudīgās no Siguldas, tad es neēdu un nedzeru, jo negribu uzņemt ļauno enerģiju."
šo gáž Mežezers un Guči maki 😂Adele4 @ 25.07.2023 07:22es brīnos, ka viņai ar kuņģi viss ok. Tik daudz kafiju dzer, neēd, badojas, vēl nemitīgs stress no tām ļaunajām sievietēm... Jāsaka - sīksta mums tā lienīte, nekas šo negāž.
es tiešām sāku ticēt, ka viņa lasa forumu, jo vakar par tieši šo te rakstīju😁TikiTaki @ 25.07.2023 08:15Liene neesot paraugs ēšanas ziņā.
Tad kādu lekciju par uzturu viņa var nolasīt?
Zināt par uzturu, bet neievērot šīs zināšanas....
Tad katrs trešais varētu lasit lekciju. Pa lielam jau lielākā daļa zin, kādam jābūt uzturam. Jautājuma par ievērošanu
Kārtējā pretruna - Liene ievērojot "fasting"... es esmu par fasting, bet tas iekrīt zem kategorijas - "diēta". Ko Lieņuks neatbalstot.
Reāli aplauzās ar to jautājumi par ēdienreizēm ikdienā. Apstiprina teoriju, ka viņa praktiski nemaz negatavo un neēd sabalansētu uzturu.
Vārdotāja @ 25.07.2023 08:37es tiešām sāku ticēt, ka viņa lasa forumu, jo vakar par tieši šo te rakstīju?
viņa tam ir par slinku ..EmilijaArm @ 25.07.2023 08:51
Ja viņa lasītu forumu, viņa nerādītu tik bieži savu neestētisko kafijas krūzi, vismaz noslaucītu tos biezumus, pirms publisko. Ne?
taisnība, Liene neko neēd un negatavo. Ko bērns ēd? Ok ,līdz skolai sūks pudeli,ko pēc tam? Visi tie paši fast foodi ko resnais rij iekšā un Mia pārvertīsies par tauku piku vai ēdis neko kā māmiņa?TikiTaki @ 25.07.2023 08:15Liene neesot paraugs ēšanas ziņā.
Tad kādu lekciju par uzturu viņa var nolasīt?
Zināt par uzturu, bet neievērot šīs zināšanas....
Tad katrs trešais varētu lasit lekciju. Pa lielam jau lielākā daļa zin, kādam jābūt uzturam. Jautājuma par ievērošanu
Kārtējā pretruna - Liene ievērojot "fasting"... es esmu par fasting, bet tas iekrīt zem kategorijas - "diēta". Ko Lieņuks neatbalstot.
Reāli aplauzās ar to jautājumi par ēdienreizēm ikdienā. Apstiprina teoriju, ka viņa praktiski nemaz negatavo un neēd sabalansētu uzturu.
Adele4 @ 25.07.2023 07:22es brīnos, ka viņai ar kuņģi viss ok. Tik daudz kafiju dzer, neēd, badojas, vēl nemitīgs stress no tām ļaunajām sievietēm... Jāsaka - sīksta mums tā lienīte, nekas šo negāž.
Ne tikai lasa,bet arī komentē! Bet savus izteicienus nespēj kontrolēt.Minelūše @ 25.07.2023 09:22Forumu viņa lasa kā mīļā. Vairākas reizes ir bijis, ka neilgi pēc tam, kad šeit kaut kas apspriests, Liene šo konkrēto lietu parāda, izdara vai komentē. Un kā vēl lasa.
Nabaga Lienīte, visapkārt viņai ļaunums, naidīgi un skaudīgi cilvēki. Te labi iederas teiciens - ja visur, kur ej smird pēc sūdiem, varbūt pats esi apdirsies?
EsRedzējuKa @ 25.07.2023 02:35"Esmu tik tieva, jo visu laiku jūtos slikti no tā ļaunuma, ko izstaro sievietes, īpaši tās nelaimīgās un skaudīgās no Siguldas, tad es neēdu un nedzeru, jo negribu uzņemt ļauno enerģiju."
EmilijaArm @ 25.07.2023 08:51
Ja viņa lasītu forumu, viņa nerādītu tik bieži savu neestētisko kafijas krūzi, vismaz noslaucītu tos biezumus, pirms publisko. Ne?