Paprika @ 16.11.2021 23:02Man jautājums
Kādēļ šefpavāre Liene visur liek tikai un vienīgi vegetu?
LaikamGarlaicigi @ 17.11.2021 01:16Apsveicu Andri ar to, ka Rampas Uguņu dīvāneksperts beidzot izmanto iespēju paklusēt un koncentrēties un labo savā dzīvē.
LaikamGarlaicigi @ 16.11.2021 23:44Liene tiešām iesprūdusi 90-jos gados, ģerbšanās stila, izskata ziņā, un arī vegetu visur kur nevajadzīgi sprauž.
Tieshi ta pat ka risu putra at cisnjiem no risotto un Liene neka no iedvesmojoshas personas. Putnubiedeklis ar attiecigi edienu virtuve.Love @ 17.11.2021 02:06
Tajos “salātos” nav ne smakas no salātiem ?????
jā, bet viņa kaut kā netaisa padsmit storijus ar tomātu mērcē izmērcetiem rīsiem, kas pārbērti ar vegetu un nepasniedz to kā "Katrīnas īpašais risotto" 😆 ja nemāki, tad nemāki, bet neapkauno sevi, mēģinot iztaisīties par baigo pavāriAamelija @ 16.11.2021 23:56Piemēram, Sauliete arī ar ēdiena gatavošanu ir uz Jūs, bet tādēļ jau viņas dzīve nav pamatīgi sliktāka par tām, kas virtuvē katru dienu pavada kādu stundu. Nav obligāti visām, visām sievietēm jāgatavo :)
Anne Shirley @ 17.11.2021 04:06Jā apstādina pēdējo storiju un uztaisa pāris skreenšotus,.tad ir iespējams izbaudīt to šedevru, ko viņa dēvē par grāmatu :D Nakts vidū, barojot bērnu, man reāli jāturas, lai pilnā kaklā nesmietos un neuzmodinātu visu majsaimniecību.? Tas līmenis...Atminas par skolas laikiem un autori - teicamnieci. Pamatskolas domraksta līmenis ?
Nav_vispar @ 17.11.2021 09:17Ja noskrīno un pievelk, tad var. Ak jēziņ...Man liekas, ka mana 6gadīgā meita labāk aprakstītu savu dzīves gājumu.:D
Teicamniece Liene...Tak skaidrs kādā stilā būs grāmata - cik es laba, toties apkārt cik visi slikti...