Adele4 @ 14.07.2023 16:25Es tā ari nesaprotu, kur tos filtrus dabūt.
Ig @madamkotovairin ir kaut kāda krievene
jenna @ 14.07.2023 16:39Bet vispār, manā insta burbulī aizvien retāk var redzēt filtrus kādam storijos. Šķiet, ka tā filtru mode tomēr ir norietā, kamē Ļenox sev uzbliež dubulto - nu kā jau ar visu.. ?
nevaru, jo esmu bloķēta. Citadi nevar kā tikai caur cita lietotu to filtru?jenna @ 14.07.2023 16:36
Te nesen meitenes ielika kā : kad skaties storiju, uzspied augšā uz filtra nosaukuma un tur piedāvās opciju “try it”.
Adele4 @ 14.07.2023 17:11nevaru, jo esmu bloķēta. Citadi nevar kā tikai caur cita lietotu to filtru?
Knabsab @ 14.07.2023 17:28Izskatās, ka Ļenka ar savu sargājamo sardeli nemaz nebrauc pie Graudainajiem uz jubilejas svinēšanu?!?! Ļenka uzcirtusies ne pa jokam - vnk kreizī ko tādu vispār salikt kopā, īpaši jau 40+ vecumā.
Kas tad noticies - jāpelna 200eur šovakar, nevar izlaist pasākumu, lai aizbrauktu pie meitas krustvecākiem, kas par to bērnu rūpējas vairāk nekā paši tā radītāji?
ir, ir pie Graudiņiem, uz piepūšamās atrakcijas var redzēt MiuMinelūše @ 14.07.2023 18:02
Tik daudz jau zina, ka uz jubileju tukšām rokām nebrauc. Jubilāram jāaiznes kāda dāvana. Kirpiči tak neies tērēties, kur var netērēties. Tas nekas, ka Graudiņi uz viņu meitu ir iztērējušies jau pietiekami.
a nee, atstājuši Miu un paši pa Madonu 🤣🤣xoxobell @ 14.07.2023 18:18ir, ir pie Graudiņiem, uz piepūšamās atrakcijas var redzēt Miu
Tas filtrs ir ļoti spēcīgs. Mana seja izskatās kā apstrādāta mākslīgā intelekta programmā 🫣😄😳😳😳Adele4 @ 14.07.2023 16:25Es tā ari nesaprotu, kur tos filtrus dabūt.
Ig @madamkotovairin ir kaut kāda krievene
Liene ar Madaru taču ir tik līdzīgas. Bez bieza make up, filtriem, izrādīšanās un plikumu demonstrēšanas Instagram tak dzīvot nevar. 🤭Un tas, ka sieva varēja nestrādāt ir drīzāk ir plus Kivičam kā vīrietim, nevis mīnuss.TuunEs @ 14.07.2023 11:23Vēl pie tam Madara izšķiroties pilnīgi “uzziedēja”. Visu laiku sevi pucē, taisa seksīgas bildes, izmācījās un ieguva profesiju utt.Kamēr bija ar Kiviču kopā, izskatījās ļoti pelēka. Un viņa jau starp citu arī nestrādāja. Tākā tas viss ir skopuļa ar narcisa iezīmēm Kiviča pirksts. Uztaisīt savu sievu par pelēku bezdarbnieci, kas viņu diendienā apbrīnotu.
Cukuriņš90 @ 14.07.2023 18:55Liene ar Madaru taču ir tik līdzīgas. Bez bieza make up, filtriem, izrādīšanās un plikumu demonstrēšanas Instagram tak dzīvot nevar. ?Un tas, ka sieva varēja nestrādāt ir drīzāk ir plus Kivičam kā vīrietim, nevis mīnuss.
Nu gan salīdzināji p ar pižiku! Madara skaista, gudra sieviete. Audzina bērnus, strādā savā vīrieša firmā, saturīgi pavada brīvo laiku un ļenku-3 meitas pametusi, ceturto atstājusi novārtā, pākrāsojusies, ar tārpiem skropstu vietā, duma un infantila kā zābaks, slinka, neprot ne gatavot, ne māju iekārtot, pataloģiska mele un pasaku stāstītāja, kura nolaidusi podā visu dzīvi, skriedama pakaļ resnam teftelim.Cukuriņš90 @ 14.07.2023 18:55Liene ar Madaru taču ir tik līdzīgas. Bez bieza make up, filtriem, izrādīšanās un plikumu demonstrēšanas Instagram tak dzīvot nevar. ?Un tas, ka sieva varēja nestrādāt ir drīzāk ir plus Kivičam kā vīrietim, nevis mīnuss.