Mia6 @ 13.07.2023 18:36Kas ar to viņas grāmatu? Pieklususi ? Nav redzami storiji ka nakts stundām atnākusi iedvesma ? tad nebuuus?
kuranavliene @ 13.07.2023 13:08Ne visi dzīvo Rīgā un ja dzīvo,tad visi nezina kur ir izremontēta un skaista klīnika.Ļoti daudz meklē informāciju caur FB,un tur arī informācija diezgan skopa.Iesaka jau bet rindas ogogo.
Minelūše @ 13.07.2023 16:52Jā, Lienīte, tiešām daudz kas ir mūsu izvēle. Tāpat kā tava izvēle bija kā vecu zeķi aizmest 3 meitas. Un vēl pateikt, ka starp bērniem un Kiviču viņa izvēlas Kiviču. Kā mātei var tādi vārdi kaut vai prātā ienākt. Nez kāda meitenēm bija sajūta, kad mamma tiešā tekstā pateica, ka viņai viņas nav vajadzīgas. Kas tā par sievieti, kura spēj būt laimīga pēc tam, kad pametusi savu miesu un asinis? Fuj, paldies Dievam, ka viņas dzīvo ar tēvu. Šitādu māti ienaidniekam nenovēlētu.
qwe @ 13.07.2023 18:32ok, es arī pamēģināju to filtru, bet man auss neaizauga ciet, kā tā mātīte to dabū gatavu??
qwe @ 13.07.2023 18:32ok, es arī pamēģināju to filtru, bet man auss neaizauga ciet, kā tā mātīte to dabū gatavu??
Tuana @ 13.07.2023 19:28
Jap, tieši tā un ne savādāk. Var vēlreiz pārlasīt šo komentāru tās, kas te reizēm ieklīst aizstāvēt, ka nabaga Lienīti pa daudz apbižojot. Vai arī viņa pati, sašutušī par (viņasprāt)“skauģēm”, pelēkām neglītenēm, negatīvajiem latviešiem utt. Manis pēc principā vari turpināt ģērbties kā noziedējusi kurtizāne no 2000. gada un filtrēt līdz bezsamaņai savu nolaisto feisu, vari turpināt padarīt sevi par apsmieklu dumjuma dēļ un da kaut vai pārtikt no tā Mežezera un aizlaist vēl dziļāk savas mentālās novirzes, bet tas, ko Tu nodarīji un joprojām nodari bērniem ir nepiedodami un šokējoši. Un par to cepiens (forumā jn ārpus) neapstāsies nekad, es ceru.
LabaDabaDa @ 13.07.2023 19:48Kāda jēga lielīties, ka visu laiku esi ar bērnu, ja patiesībā visu laiku esi telefonā? Un nabaga bērns - tāpat?
magdalena333 @ 13.07.2023 18:20Priekš viņas Mia ilgi būs bēbis, tā viņa var turpināt būt slinka mātīte, ne bērnam ir jāgatavo un jādod normāli ēst, iegrūž pudeli, ne jāmāca uz podiņu, ne ar viņu jādarbojas, ne jāmāca runāt, jo tak bebis, gan jau šitā apvārdo Kiviču, bet gan jau tam arī viss vienalga.
cory @ 14.07.2023 02:35Kad sociālais dienests domā apciemot Kivičus?
Didrihsoni uzreiz, pēc stulbu insta viģiku likšanas ar bērnu, paviesojās soc dienestā, kaut arī tur bērnam viss tiek nodrošināts un pat ir aukle, kas tomēr rūpējas par to bērnu. Bet te Kiviči katru dienu atrāda savos insta storijus, cik bēdīgā situācijā ir bērns (bez matiem, bez zobiem, ar knupi un pamperiem) un izskatās, ka sociālais dienests neliekas ne zinis par šo pārīti.
cory @ 14.07.2023 02:35Kad sociālais dienests domā apciemot Kivičus?
Didrihsoni uzreiz, pēc stulbu insta viģiku likšanas ar bērnu, paviesojās soc dienestā, kaut arī tur bērnam viss tiek nodrošināts un pat ir aukle, kas tomēr rūpējas par to bērnu. Bet te Kiviči katru dienu atrāda savos insta storijus, cik bēdīgā situācijā ir bērns (bez matiem, bez zobiem, ar knupi un pamperiem) un izskatās, ka sociālais dienests neliekas ne zinis par šo pārīti.
Par Didru rakstīja daudzi ,kāpēc par Kivičiem neraksta? Ne bd ,ne citi . Tikai forumos apklačo. Tas lūk ir jautājums .cory @ 14.07.2023 02:35Kad sociālais dienests domā apciemot Kivičus?
Kalnos @ 14.07.2023 08:13Par Didru rakstīja daudzi ,kāpēc par Kivičiem neraksta? Ne bd ,ne citi . Tikai forumos apklačo. Tas lūk ir jautājums .