Anne Shirley @ 11.07.2023 23:46Liene, visas sievietes nevēlas dzirdēt "komplimentu", ka ir tievas. Tas nav pats svarīgākais dzīvē. Tas nav kompliments, tā ir otra cilvēka ķermeņa komentēšana
LilyLady @ 12.07.2023 07:41Svētku galds tiešām švaks. Ir daudzās bērnu ballītēs būts, bet tik skops cienasts nav redzēts. Skaidrs, ka sīkstulis atkal nožmiedzies. Un šmara jau nebūs tā, kas kaut ko garšīgu pati pagatavos. Kaut siera, gaļas plati, dārzeņu/augļu plati. Katram tikai plāna picas šķēle un aliņš no pudeles. Keitijas kūka, kas nav izubagota na haļavu, arī lētais gals, un svecītes saspraustas šķībi, pa roku galam. Tad redz kā Kiviči izpildās, kad pašiem jāuzņem viesi - ka tik pa lēto izšļūkt. Pie svešiem galdiem gan mīl kārtīgi norīties.
LabaDabaDa @ 12.07.2023 08:41
šeit es gan drusku iebilstu. Man pēc tām mājiņām izskatās, ka svinības notiek MaryMaris vai tamlīdzīgā izklaides parkā. Tur no pārtikas līdzi nest var tikai torti, visu pārējo jāpasūta vietējā kafejnīcā, tā kā Liene neko gatavot nevarētu, pat ja gribētu. Picas tur ir garšīgas un bērniem patīk. Viena no normālākajām izvēlēm konkrētajā vietā.
Par aliņiem bērnu viesībās gan neizteikšos.
Bet paskatāties kā Mia uz Kerkiru skatās,man jau šķiet ka mazā drīz viņu sāks uzskatīt par mammu!kapibara @ 12.07.2023 07:12https://failiem.lv/u/vqhaqhhj3
Tas ar melnajiem matiem ir Kiviča dēls?
Zeynooo @ 12.07.2023 08:41Domāju bērniņiem, kuriem ir tik švaki ar zobiem, arī uzsākt runāt ir daudz grūtāk. Kā veidosi skaņas, ja zobu nav vai arī tie sāp kad mēle vai lūpa pieskaras?
teicu taču ka detalas nezinu. Varbūt ne tā uzrakstīju, nevis par labošanu bet vnk pie zobārsta tūkstoti atstāja. Varbūt kādas iedzimtas pataloģijas vai kas ar sakodienu.Anīle līne @ 12.07.2023 07:04
Ja trīsgadīgam bērnam ir jālabo zobi par četrciparu skaitli, pieļauju, ka tajās mājās zobu birste bērnam netiek lietota. Ja tīra zobiņus, tad trīsgadniekam nevajadzētu būt nevienam caurumam.
Adele4 @ 12.07.2023 09:41teicu taču ka detalas nezinu. Varbūt ne tā uzrakstīju, nevis par labošanu bet vnk pie zobārsta tūkstoti atstāja. Varbūt kādas iedzimtas pataloģijas vai kas ar sakodienu.
Mamma pati ir bērnu ārste un par bērnu rūpējas.
Es vairak par faktu, ka arī mazam bērnam kosmiskas summas. Jo pie bezmaksas zobārstiem jau rindas tādas, ka līdz pilngadibai var arī nepaspēt. ?
LilyLady @ 12.07.2023 09:05
Ir svinēts arī tur un citos rotaļu laukumos. Pica ne tuvu nav vienīgais, ko tur var pasūtīt. Ir arī uzkodu plates, augļi. Tas tā, ja gribas parūpēties par dažādību uz galda, sevišķi, ja 80% aicināto viesu ir pieaugušie, nevis bērni. Kiviča ballītē ir tikai 3 bērni. Bet nu žmotiem tā pudelīte alus, ko uzsauc citiem, jau ir šiks.
LabaDabaDa @ 12.07.2023 09:51
Konkrēti MaryMaris ēdienkartē nav nekādu augļu vai plašu. Nu, ko var muldēt! Vai Tu pati arī ej uz bērnu ballēm izrīties kā Kiviči? Kāda starpība, ar ko viņi tos pārējos alkonautus baro?
Aizkraukles Pārdevēja @ 12.07.2023 10:05Apskaidrojiet, tie ir šķībi izauguši vai apdrupuši? Izskatās pagalam sāpīgs skats.
Leilita @ 12.07.2023 08:39Man gan liekas, ka teikt, ka nevar neko sakošļāt Mia ir biš par traku, neņemos spriest par caurumiem no bildēm varbūt arī ir , man izskatās, ka bērnam ir vienkārši ļoti slikts sakodiens, priekšzobi katrs uz savu pusi un nākošie zobi dziļā mutē un slīpi uz iekšu, pārējie arī kā pagadās saauguši, esmu dzīvē redzējusi līdzīgu situāciju, bet piena zobiem jau to īsti nemēdz labot, protams tāda sakodiens ir absoluta indikācija tam, ka varētu būt problēmas nākotnē arī ar īstajiem zobiem.