LilyLady @ 10.07.2023 13:01Švabrai pavisam uz īso sagājis daiļdiršanā, publicējusi bildi no kaut kādas jubilejas, kur acīmredzami atkal iebāzusies ne pa ķeksi, un murgo par saules krēmiem. Viņa zinot, ka nevajag lietot spf vairāk par 50, jo tas esot bīstami veselībai.
Pati Spānijā dzerstoties vispār saulē nodedzināja gan dekoltē līdz pleķiem, gan salmu čupu uz galvas, bet tagad tēlo eksperti. Bļ, čučundra.?
Mia6 @ 10.07.2023 12:59Joprojām nesaprotu , kā viņa var nestrādāt? Tik universāla, pieredzējusi kā pati sevi pozicionē, bet sēž mājās. Bērns iet bd, kas viņai liedz iet darbā un pelnīt kaut vai prieks sevis naudu??? Nu neticu ka Andris ir tik maksātspējīgs ar koncertiem. Vasarā vēl , bet ne ziemas sezonā.
Minelūše @ 10.07.2023 13:28
Viņa ir skaistumkaraliene. Viņa ir pelnījusi naudu tāpat vien, par savu skaistumu. Tas nekas, ka skaistums tā nolaists podā, ka pat filtri reizēm situāciju neglābj. Galvenais, ka piedalījusies skaistumkonkursā un kaut kādu sapelējušu lenti izcēlusi. Viņa ir skaistumkaraliene un skaistumkaralienēm nav jāstrādā. Strādā tikai pelēkās pakaļas un rozā lezbes.
Ja nopietni, tad viņa vienkārši ir slinka bezgala un nesaprot, ka dīkdieņošana nāk viņai tikai par sliktu. Jo ilgāk cilvēks nestrādā, jo grūtāk ir to iesākt. Un protams, pilnas slodzes darbu neiznāks apvienot ar centīgu Kiviča cīsiņa uzmanīšanu. Personīgi es domāju, ka Liene nestrādās vairs nekad.
Tusnelda @ 10.07.2023 13:09
Domāju, ka vepri ļoti kaitina šitā nestrādājošā un neko nejēdzošā plancka, no kuras nav nekāda pienesuma ģimenē, un uz kuru vairs pat neceļas.( Ļoti interesē, ar kādiem kompromatiem švabra šo tur aiz riekstiem, ja tāds "brīvais ērglis" joprojām nav aizmucis).
Berry5 @ 10.07.2023 13:41Nezinu kā jums, bet mani Liene ļoti iedvesmo un motivē- dzert ūdeni, regulāri SPF, alkoholu ļoti minimāli. Es pavisam nopietni. ?
Domāju, ka vepri ļoti kaitina šitā nestrādājošā un neko nejēdzošā plancka, no kuras nav nekāda pienesuma ģimenē, un uz kuru vairs pat neceļas.( Ļoti interesē, ar kādiem kompromatiem švabra šo tur aiz riekstiem, ja tāds "brīvais ērglis" joprojām nav aizmucis).
Rozāforums @ 10.07.2023 16:22
+++
agri vai vēlu viņu ""lielajam mīlas stāstam"" pienāks beigas un ko tad tu ļenkuce darīsi?
Tuana @ 10.07.2023 15:59
Turklāt regulāri kaut kādi salkani nostaļgiska, trausla un pārjutīga, apraudājos tur, apraudājos šur (vai tie būtu dziesmu svētki, Olimpiskās spēles, filmas, vai karaļa kronēšana, globāli notikumi, svešu personu panākumi un uzvaras, kuros, protams, vienmēr tiks savilktas kopsakarības ar SEVI). Vienmēr raud un vienlaikus tīksminās par sevi.
Ak, kāda maiga, svēta sirsniņa.
Jā, kātad Ļenka. Šaubos arī , ka Kivis tam vairs tic, bet kaitinoši gan varētu būt.
LilyLady @ 10.07.2023 16:39
Visiem dzērājiem šmigā ir stadija, kurā birst krokodila asaras par dajebko. Nākamā stadija kā kuram: citam murgi, citam agresija , citam atlūziens.
Rozāforums @ 10.07.2023 16:22
+++
agri vai vēlu viņu ""lielajam mīlas stāstam"" pienāks beigas un ko tad tu ļenkuce darīsi?
LabaDabaDa @ 10.07.2023 20:54
Šitas ērglis jau sen ir, teiksim godīgi, pārāk apdzēries, resns un tizls, lai vispār lidotu. Un pat ja viņš saņemtu pēdējos spēkus - kur tad šis dotos? Pie mammas, vai, atkal?
Berry5 @ 10.07.2023 13:41Nezinu kā jums, bet mani Liene ļoti iedvesmo un motivē- dzert ūdeni, regulāri SPF, alkoholu ļoti minimāli. Es pavisam nopietni. ?
Viņa ir lielisks sievietes piemērs, kādai nebūt, it visāDamnFine @ 10.07.2023 21:05
Par cik arī esmu balināta blondīne, iedvesmojos regulārāk veikt keratīna taisnošanu ? ūdeni arī, liekas, ka dzeru biežāk. ? Ir, ir Ļenkai kāds pienesums sabiedrībā, veicināt apziņu par to, kas gaidāms, ja met pa lampu un nedzer ūdeni.