Fritatta @ 11.11.2021 11:47
+ vēl publiski izmuldēja, ka paņēma takša kucēnu, ko atrāva no mātes pirms 3 mēnešu vecuma, bez dokumentiem, čipa un potēm, pēc tam saprata ka pieķerti un sameloja, ka sunītim tomēr visi dokumenti kārtībā. Pēc pāris mēnešiem suns mistiski nozuda no storijiem, bet turpināja stāstīt, ka suns dzīvojot ar viņiem.
+abi ievācās pie Andra mammas vienā mazā istabiņā, kurā pirms tam dzīvoja Andra dēls, kas tika palūgts izvākties, jo jaunajai ģimenei nav kur dzīvot. Kad tie aizbrauca uz Norgi, dēls atkal manīts tajā istabiņā.
Shameon @ 11.11.2021 15:40Es neesmu pavārs, bet kāpēc viņa dedzina spinātus uz pannas pa sauso un pēc tam liek klāt burkānus un sēnes? tak lapas sadegs, kamēr burkāni būs gatavi.
Wonder woman @ 11.11.2021 17:06Tas komentārs par to ,ka vini ēd loti veselīgi-Aha tie cīsini ir nu tik veselīgi!?
Butu paskatījusies sastāvu pirms,Tad jau labāk butu pielikusi klāt vistas fileju ,tam savam risotto (man gan vairak izskatas pēc lētā/ātrā plova varianta)
Varbūt Lienei vajadzetu izdot pavārgrāmatu,sakums jau ir !
Aukstā zupa (kefirs +marinetas bietes)
Zalie salāti (mazie lapu salati +olivas)
Risotto (risi +cisini)
Bet nekas gan jau iemacisies gatavot!
Man liekas ka kiviča taja pavisam privati teica ,ka liene negatavo un neprot gatavot ja nemaldos,jo toreiz vinjs parsvara gatavoja,vismaz tagad kaut ko jaunu apgus!
šis studentu plovs 🤭 reāli, kad sāk kojās dzīvot, bērni pirmos soļus atrauti no vecākiem sāk spert, tad nu taisa kaut ko līdzīgu.jamaika @ 11.11.2021 19:45Nu to viņas risoto mēs agrāk taisījām un saucām par plovu, bet ok. Risoto izklausās vairāk fancy.
Rockabilly @ 12.11.2021 09:14Ak, Liene, Liene. Kā mom of 4, jau vajadzēja zināt, ka Bārbijas un leļļu mājas ir no 5 gadiem un uz augšu. Ne mazam, gadu vecam bērnam, kam akūti nepieciešamas attīstošās rotaļlietas.
tas taču skaidrs. Droši vien komplektā ar tām kleitām nāc. Vai vispār ar dzīvokli.Filomena @ 12.11.2021 09:19
Tas atrādītās rotaļlietas iespējams nemaz nav vinu pirktas, bet kāds atdevis.
Rockabilly @ 12.11.2021 09:44tas taču skaidrs. Droši vien komplektā ar tām kleitām nāc. Vai vispār ar dzīvokli.
Ber var jau pat baigi netērēties, kaut vai pupiņas un zirņus izbērt, lai sīko motoriku attīsta. Liene! Kaltētus, ne no bundžas!!!
BellaCiao @ 12.11.2021 10:23
Jā, jā, zirņus viengadniekam! Lai sabāž sev ausīs un degunā ?♀️
Stephaniee @ 12.11.2021 10:57
es devu viengadniekam, nekur neko nebàza, ja sèž blakus un vaktē.