Nav_vispar @ 10.11.2021 11:51Izskatās, ka Liene salasijās forumu par bāriņtiesu, tagad sāk tādus attaisnojošus storijus likt :D Ka patīk tīra māja un Mia palīgs.
Liene, vari necensties, tāpat tak zināms, kas notiek tavās mājās. Turklāt tajā spogulī, ja ieskatās var ļoti redzēt, cik Tev aizblīdusi seja pēc plosta.
Scandinavian @ 10.11.2021 12:50Meitenes, ja jūs uzskatāt, ka Liene ir slima un lasa šo portālu, tad kādēļ jūs vēl vairāk viņu nospiežat?
Cilvēks rāda dabas skatus. Jāsmejas!
Cilvēks rāda, ka patīk sakopta māja. Jāsmejas!
Jūs justos atvieglotas, ja ar viņu kas tiešām slikts notiktu?
Pieaugušas sievietes, bet uzvedas kā tīnes, kuras skolas gaitenī atradušas upuri, kuru var regulāri zākāt kaut vai par to, ka upuris uzvilcis baltu blūzi. Kad šādi tīņi izdara pašnāvību, tad gan uz laiku ir biedējošs klusums.
Jūs noteikti teiksiet - a ko viņa par Madaru raksta!? Ja tā, tad pašas taču sakāt, ka Madara to nelasa un viņai vienalga.
Lūdzu, izvērtējiet savu rīcību, ja reiz atzīstat, ka cilvēkam ir vāja psihe!
Scandinavian @ 10.11.2021 12:50Meitenes, ja jūs uzskatāt, ka Liene ir slima un lasa šo portālu, tad kādēļ jūs vēl vairāk viņu nospiežat?
Pieaugušas sievietes, bet uzvedas kā tīnes, kuras skolas gaitenī atradušas upuri, kuru var regulāri zākāt kaut vai par to, ka upuris uzvilcis baltu blūzi. Kad šādi tīņi izdara pašnāvību, tad gan uz laiku ir biedējošs klusums.
Jūs noteikti teiksiet - a ko viņa par Madaru raksta!? Ja tā, tad pašas taču sakāt, ka Madara to nelasa un viņai vienalga.
LaikamGarlaicigi @ 10.11.2021 14:43Liene atkal saņēmusies, izskatās. Tā turēt, lai gan vairs neticu, ka Norvēģijā abi spēs dzīvot normālu dzīvi ilgtermiņā.
LaikamGarlaicigi @ 10.11.2021 16:31Paskatījos pēdējos storijus ar skaņu. Pizģec kā var vienkārši pamosties pēc tās plosīšanās IG un it kā nekas nebūtu bijis:
"vai, es jums parādīšu cik smuki saulīte spīd. Kolosāli. Vnk MAGIC. Tāds prieks."
+ klasiskais "vēlu jums foršu dienu, priecīgu prātu"
Un, passive aggressive mājiens Andra maciņam "un vēl es tā pamanu cik ļoti man atauguši mati. Es esmu tik priecīga, tagad to tik uzkrītoši var redzēt."
Var redzēt, Liene. Uzkrītoši. ?
AnnijaB @ 10.11.2021 17:41Viņai tai pēdējā video posta briesmīgi neveselīgas smaganas izskatās. Tieši pirmajā reizē, kad pasmaida.
LaikamGarlaicigi @ 10.11.2021 17:53
MANUPRĀT,
- Lienei kļūstot vecākai smaganu līnija atkāpjas un var redzēt vietu kur porcelāna plāksnīte piestiprināta pie metāla bāzes
- Vai plāksnīte sairst un tumšo apakšmetālu var ieraudzīt
- Vai zobs zem plāksnītes pūst/bojājas (bet diez visi zobi būtu tādi viņai)
Neesmu zobārsts. Tikai Īsais apskats gūglējot.
Zinu, ka kroņi un Venīra plāksnīšu mūža ilgums ir 10-15 gadi. Aptuveni tik arī gadi ir kopš Nemīlamais ex-vīrs Ārens ielika. Tie venīri ir arī diezgan dārgi. Noteikti ne pa kabatai Norvēģijas zivju ķidātāja sievai, mājsaimniecei.