Vārdotāja @ 20.06.2023 22:43Nu ko? Kāda vēlas, lai Andrītis padzied Līgo svētkos? Esot atbrīvojies laiks?
Vārdotāja @ 20.06.2023 22:43Nu ko? Kāda vēlas, lai Andrītis padzied Līgo svētkos? Esot atbrīvojies laiks?
nerunā - ea tik pārlaimīga, skrienu bukot 🤣🤣🤣🤣Berry5 @ 20.06.2023 22:50
Kāda negaidīta veiksme!
jā, nez nez. Lai gan uz Līgo, kad ir svētki, un nav parasta blēšana, varbūt tieši vairāk prasa.TuunEs @ 20.06.2023 22:52
Interesanti cik viņš tagad prasa par savu sēkšanu.?
Cenas tādas pašas vai jau nolaidis zemāk ?
😁 Būs vien ar Lieņuku papardes zieds jāmeklēLeilita @ 20.06.2023 23:21
Vilka līdz pēdējam cerībā, ka atradīsies vieta, kur 23.06 pierīties, piedzerties, izspīdēties un vēl par darbu to nosaukt. Bet 20.jūnija vakarā nācās tomēr atzīt, nepatīkami, bet gada mākslinieku uz vieniem no gada lielākajiem svētkiem neviens nav angažējis!!! Ja nu ir kāda cūcība, tad šī ir pamatīga, vai gan patiesi būs pašam sev sašļiks jāpērk?
kiva10 cm in his dreams 🤭Tusnelda @ 21.06.2023 00:06Rakstu Andrim vēstuli. Gribu viņu Jāņu naktī. Es vienmēr pret Andrīti esmu bijusi laipna, ceru, ka viņš man neatteiks! Un vispār - esmu jauna, blonda, sportiska un no čuhņas. Andris mani varēs ievest Rīgas sabiedrībā!??kāds tur viņam bija e-pasts? kiva10cm@inbox ( laikam)
Tusnelda @ 21.06.2023 00:06Rakstu Andrim vēstuli. Gribu viņu Jāņu naktī. Es vienmēr pret Andrīti esmu bijusi laipna, ceru, ka viņš man neatteiks! Un vispār - esmu jauna, blonda, sportiska un no čuhņas. Andris mani varēs ievest Rīgas sabiedrībā!??kāds tur viņam bija e-pasts? kiva10cm@inbox ( laikam)
Mierīgi,paņemt aiz čupra un izmest aiz vārtiem😂 I Andrīts būs laimīgs! Tikai Jāņus negribas bojāt ar bļauri!🙈Marfa @ 21.06.2023 04:38Iedomājoties, kā Lenka visiem cieminiem baztu kameru seja, tomer atturesos no aicinasanas.
LilyLady @ 21.06.2023 00:05
Bija taču paredzēts Salacgrīvā maurot. Atšuvuši Andrīti? ??
"Pieprasītākais mūziķis Latvijā" diedelē lievenīti Jāņiem, kas ir gada karstākais darba laiks visiem radošiem cilvēkiem. Cik nožēlojami. Tad jau būs jākrīt Graudiņiem uz kakla, lai var vismaz na haļavu rasolus un šašlikus pierīties.
ZapeNape @ 21.06.2023 09:31Liene ar tiem matiem sajuks prātā! Kaut prātā jau viņai nav! Citādi, kā viņa varētu izdomāt, ka kādam interesē viņas pakulas?
Es arī šito nesaprotu. Kuru piš kaut kādas Lienes mati? Viņa tiešām domā,ka viņas mati ir pasaules centrs? 😃 Un neinteresē cik kaut kādas influenceres sver, kādus sejas krēmus lieto un cik augstākās izglītības .ZapeNape @ 21.06.2023 09:31Liene ar tiem matiem sajuks prātā! Kaut prātā jau viņai nav! Citādi, kā viņa varētu izdomāt, ka kādam interesē viņas pakulas?