sla @ 18.07.2021 15:18Es par viņu maz ko zinu, īpaši par viņa privāto dzīvi. Bet atbalstu viņu tajā, ko viņš saka par visu šo pandēmijas afēru. Sakarīgs cilvēks. Dažas viņa intervijas skatījos, normāls, adekvāts cilvēks. Nezinu par ko viņu nodirš.
Mìļais cilvēk, Tu domā, ka kāds no viņiem visspār mazgājas, itsevišķi, ja runājam par meitas zobu tīrīšanu un dibena, kā arī ap to mazgāšanu?🤣🤣🤣🤣🤣MeltedCheese @ 18.06.2023 02:56Andris ielicis bildi no Pļaviņām viesnīcā.Sušķe ar visām drēbēm gultā + grabuļiem un full makeup. Dodu 100punktu, ka viņa tāda visu nakti gulēja. Nemazgājusies un smirdoša. ???
, nē nu kur tad to sīko būtu likuši?? Personīgi tev iedevuši auklāt?? ko?🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️Aizkraukles Pārdevēja @ 17.06.2023 19:37Manis pēc ,lai viņi dzerstās ,skandalē un attopas mentenē. Galvenais, ka Mia nav līdzi!
MeltedCheese @ 18.06.2023 02:56Andris ielicis bildi no Pļaviņām viesnīcā.Sušķe ar visām drēbēm gultā + grabuļiem un full makeup. Dodu 100punktu, ka viņa tāda visu nakti gulēja. Nemazgājusies un smirdoša. ???
sīkais pie Graudiņiem.guccibabe @ 18.06.2023 03:19, nē nu kur tad to sīko būtu likuši?? Personīgi tev iedevuši auklāt?? ko??♀️?♀️?♀️?♀️?♀️
Mercury6 @ 18.06.2023 07:48
Tā bilde visticamāk ir no pagājušās nedēļas, kad pa ceļam uz Daugavpili tur nakšņoja.
Bet par to nemazgāšanos piekrītu. Kurš vispār lien ar āra drēbēm zem nakts segas, gultā? Es vēl varu saprast zem pleda uz dīvāna, ne jau ar netīriem džinsiem līst palagos.
Pļaviņas ir pa ceļam uz Daugavpili. Uzreiz skaidrs, ka pagājušās nedēļas bilde. Un, Ļenka ar visām drēbēm un grabuļiem zem segas? 😖 Man tāda sajūta, ka sastrīdējušies pamatīgi un teftelis ielicis tādu bildi :DSantaBarbara @ 18.06.2023 10:11
Man gan liekas ,ka varētu but svaiga bilde,Mia šāda frizūra bija tikko pie graudiniem un plekste diez vai prastu tā pat matus sataisit pat ar visu to ,ka ir profesionala dejotaja un sev 7 gadu vecumā veidoja frizuru ar miljons sprādzēm.
Nu guļot džemperī , diez vai uzcels :DSarma1986 @ 18.06.2023 10:31Viña gan jau katru nakti guł grabułos un 2kg kosmėtikā, lai vismaz kaut kā spētu uzcelt novītošo cīsiñu.
qwe @ 18.06.2023 10:37Nopietni? Jēga tādai miglu bildei? Ja nu tiešām apkaunot savu kuņu, visiem parādot kāda netīra un smirdoša viņa ir. Resnais suķis izskatās ka ņirgājas...
amoreamore @ 18.06.2023 11:30
Nedomāju, ka viņam ir tik daudz smadzeņu, lai tik gaumīgi ņirgātos
magdalena333 @ 18.06.2023 11:21Tak pēc Liepājas noteikti brauca pie Graudiņiem it kā savākt Miu, un mēs tak zinām kā tieši tas parasti beidzas, pie tam vakar bija sestdiena, gan jau visi guļ pohās, Liene atkal vismaz līdz ceturtdienai nerādīs seju storijos vai tikai ar 10 filtru filtriem
taisni uz ņirgāšanos un intrigām abi ir baigie ziķeri, īpaši Liene, ja citur viņas smadzeņu kapacitāte ir pielīdzināma amēbas līmenim, tad gāžot žulti, tur oj, viņa ir rafinētaamoreamore @ 18.06.2023 11:30
Nedomāju, ka viņam ir tik daudz smadzeņu, lai tik gaumīgi ņirgātos
SantaBarbara @ 18.06.2023 10:11
Man gan liekas ,ka varētu but svaiga bilde,Mia šāda frizūra bija tikko pie graudiniem un plekste diez vai prastu tā pat matus sataisit pat ar visu to ,ka ir profesionala dejotaja un sev 7 gadu vecumā veidoja frizuru ar miljons sprādzēm.
MeltedCheese @ 18.06.2023 02:56Andris ielicis bildi no Pļaviņām viesnīcā.Sušķe ar visām drēbēm gultā + grabuļiem un full makeup. Dodu 100punktu, ka viņa tāda visu nakti gulēja. Nemazgājusies un smirdoša. ???