Standby @ 16.06.2023 21:52Daudz skolnieku pamperī esi redzējusi? Uzrakstīji, lai palielītos ar saviem bērniem ?
Bet nu jā, dārzā un mājās tak var apenēs pastaigāt. Pat ja čurās biksēs, tas nebūs ik pēc pusstundas kā zīdainim.
Facundo @ 16.06.2023 23:43Kas pa koncertu ? man būtu kauns filmēt tos dažus drosminiekus kas ieradušies ?Kivis jau tā izskatās pretīgs, bet tuvplānā tāds sasvīdis parāva ?
es nē @ 16.06.2023 23:25Njā...liepājā cilvēku maz, ļenka atkal visiem sejā lien ar savu kartupeli. Mākslinieks "jūtot tā" nodziedāt nevar. Pagalam švaki.
un paveras kitelitis un paradas veders 😁 milzigsApple of my eye @ 17.06.2023 00:02
Noskatījos - ak vai! Tas storijs ir tik riebīgs! Sasvīdis ruksis. Un dzied šķībi
Marfa @ 17.06.2023 00:14un paveras kitelitis un paradas veders ? milzigs
Pikachio @ 16.06.2023 18:24Šoreiz bērnu atstāja pie Graudiņiem, lai var bizot pa vidu pilsētu līdz Andrītim???
Sabijās tomēr.
Parekini nost vēl organizatora daļuBerry5 @ 17.06.2023 00:42Tur ir 30-40 cilvēki.. tad sanāk 300-400€ uz grupu? Wow Liene kā menedžere ir paraugs vnk... rich lifestyle garantēts.
VissIrSlikti @ 17.06.2023 07:10Parekini nost vēl organizatora daļu
Pudele nav redzama tādēļ,ka Graudiņa prot ēst gatavot un bērnu pabaro ar normālu ēdienu.Un Kerkirai drusku vairāk smadzeņu kā švabrai,lai 3gadīgam bērnam pudeli nedotu.Danuta @ 16.06.2023 16:56
Jā, pēdējais Graudiņas storijs ir wtf. Sīkā hihina viens pret viens kā plekste savos entajos storijos. Kiviči laikam domā ka Mia būs brīnumbērns, kurš visu sāks darīt. Nez, kur pudele un kāpēc nav redzama Kerkiras storijos? ?
+vēl ceļa izdevumi un viesnīcas.VissIrSlikti @ 17.06.2023 07:10Parekini nost vēl organizatora daļu
reina @ 17.06.2023 10:08Tas koncerts ir katastrofa, jau pēc tiem dažiem storijiem spriežot.
Nē, Andža, tas neizskatās kā roķīga mākslinieka tēls - tas mētelis. Ar jostiņu, bļ* ? taukmena apmetnis +30 grādos..
Otrs. Puse no dziesmām pat netiek nodziedāta. Fani arī ar savu līdzdziedāšanu tos klusumus nenosedz, jo viņu vienkārši nav tik daudz. Blomāža.
Trešais. Ļenka kā rēgs klīst un visus filmē, nu ok. Bet arī uz skatuves lien bučoties? Un cipa baigā zvaigne visus no skatuves filmē. Kāda sviesta pēc? Kur sakars? Varbūt vēl vannu lai uz skatuves uzvelk un kopīgi tajā iekāpj, jo nu tak tāda mīla ?
Graudiņu storijos Mia tik sakarīga meitenīte izskatās, nav kā mauglis beidzot. Mācās bumbu spēlēt - super! Nu, ja vismaz kādas prasmes dzīvē apgūs, tad tikai pie Graudiņiem...
be.beta @ 17.06.2023 10:27
piekrītu. baigi neskatos tos koncetu video, bet šoreiz pēc šeit saraksītā iegāju paskatīties, un teikšu tā baisi - tas mētelis vasaras svelmē, nav jau brīnums, ka nosvīdis un aizelsies, tādā rudens kostīmā +25 grādos. un tā dziedāšana - laikam tik šķībi dziedošu Kivi nebiju redzējusi.
pārsteidza mani, ka ir TIK slikti. un vispār tas izskats, uzrburbusī seja...
traki, ka blakus ir cilvēks, kas gremdē nevis ceļ (viņiem gan tas ir abpusēji)
magdalena333 @ 16.06.2023 21:21Vai kāds man var apskaidrot, kāpēc vasarā pie +30, 3 gadus vecam bērnam vajag pamperu? Pie tam atrodas mājā, dārzā, vai tiešām visi tur ir tik slinki, ka nejēdz samainīt bērnam biksītes, ja arī kaut kas gadīsies. Bļin, tai Lienei patiktu, piemēram, visu vasaru ar riktīgi lielo paketi staigāt apkārt, tak tur viss sut ārā! Jā, mazulim, bet Mia tak ir liela meitene. Tak tas bērns var tā pierast pie tā pampera, ka nemaz nedomās prasīties uz poda, tad ko, staigās līdz skolai?! Man visi bērni ir iemācijušies iet uz poda, pēc pāris reizēm, kad bija šaize biksītēs, un tieši centāmies mācīt līdz ko sākās silts laiks, šorti vai kleitas, viss viegli samaināms.