labs.precizi raksturojoss.kuranavliene @ 13.06.2023 18:05Super pāris! SŪDU SPAINIS un SŪDU VENTILATORS!?
Lizeta @ 13.06.2023 19:32Nu sievietes! Es nepiekritīšu, ka Lienei ir garīga saslimšana (veidā, kas būtu atbilstošs kaut kādai diagnozei). Man tuva radiniece slimo ar dažādām garīgām kaitēm, atrodas psih. Uzskaitē, katru otro gadu ieguļas tvaika ielā, kad aiziet pavisam ciet (viņa tur neko nevar padarīt, nevar nokontrolēt savu rīcību)
Tas, kas ir Lienei, vispār nav galīgi ne pat uz to pusi.
Liene ir 1. +- Funkcionējoša alkoholiķe, un 2. Viņai ir mīlestība pret Kivi, un 3. Viņa ir vienkārši nevis mazizglītota, bet diezgan stulba no dabas, kā lai saka, ar ierobežotu domāšanu. Tā nav atpalicība, bet vienkārši mazs dabas dots smadzenes resurss + nevēlēšanās apgūt (jo viņa pierada, ka visur varēja izbraukt ar smuku seju, kas viņai kādreiz bija)
Saliekot šos 3 komponentus, sanāk tas, kas sanāk un izpaužas. Tur ne žēlot, ne slavēt, vienkārši ir, protams, sanācis bēdīgs rezultāts, bet nu mentāla slimība tā noteikti nav. Stulbums+ alkohols+ mīla ar aizlietām acīm.
Protams, ka Liene pie Andra ir piesūkusies kā dēle, jo bez sava zaķīša viņa būs reāli uz ielas, ja vien Kerkira viņu neielaidīs pie sevis padzīvot.Leilita @ 13.06.2023 21:26
Pilnīgi visam varu piekrist, izņemot par to mīlestību uz Kivi, jo par šo es nemaz tik droša neesmu. Tikpat labi ir, bet tikpat labi varētu arī nebūt tik briesmīga liela tā mīla, varbūt ir tikai briesmīgi lielas bailes pazaudēt apgādātāju, lai cik skops viņš nebūtu.
Lizeta @ 13.06.2023 19:32Nu sievietes! Es nepiekritīšu, ka Lienei ir garīga saslimšana (veidā, kas būtu atbilstošs kaut kādai diagnozei). Man tuva radiniece slimo ar dažādām garīgām kaitēm, atrodas psih. Uzskaitē, katru otro gadu ieguļas tvaika ielā, kad aiziet pavisam ciet (viņa tur neko nevar padarīt, nevar nokontrolēt savu rīcību)
Tas, kas ir Lienei, vispār nav galīgi ne pat uz to pusi.
Liene ir 1. +- Funkcionējoša alkoholiķe, un 2. Viņai ir mīlestība pret Kivi, un 3. Viņa ir vienkārši nevis mazizglītota, bet diezgan stulba no dabas, kā lai saka, ar ierobežotu domāšanu. Tā nav atpalicība, bet vienkārši mazs dabas dots smadzenes resurss + nevēlēšanās apgūt (jo viņa pierada, ka visur varēja izbraukt ar smuku seju, kas viņai kādreiz bija)
Saliekot šos 3 komponentus, sanāk tas, kas sanāk un izpaužas. Tur ne žēlot, ne slavēt, vienkārši ir, protams, sanācis bēdīgs rezultāts, bet nu mentāla slimība tā noteikti nav. Stulbums+ alkohols+ mīla ar aizlietām acīm.
oioioi @ 13.06.2023 21:54
Viņa ir ārstēta psihenē. Tur neliek tāpat aiz neko darīt. Pie noteiktiem apstākļiem, tur paurītī aizveras ciet viss, kas var aizvērties.
Viņa ir ārstēta psihenē. Tur neliek tāpat aiz neko darīt. Pie noteiktiem apstākļiem, tur paurītī aizveras ciet viss, kas var aizvērties.
Hubabuba @ 13.06.2023 22:16
Viņa bija uzkāpusi uz korķa pamatīgi, nevarēja attiet, viņu iebāza Gintermuižā, lai atkačātu. Vai tad ir bijušas vel citas epizodes ar psiheni?
Hubabuba @ 13.06.2023 22:16
Viņa bija uzkāpusi uz korķa pamatīgi, nevarēja attiet, viņu iebāza Gintermuižā, lai atkačātu. Vai tad ir bijušas vel citas epizodes ar psiheni?
Minelūše @ 13.06.2023 22:21
Pati teica, ka redzējusi tikai milzīgu vietu, vispār nav sapratusi, kur nonākusi un kāpēc. Tad var tikai iedomāties, kādā delīrija ķīselī viņa tur tika atvesta, ja ārsti nolēma, ka piekrišana ārstēšanai nav vajadzīga.
viņa parasti ir aktīva, kas iekaplējusi - visādi šizīgi Q & A un viss kas cits interesants. klusums viņai nav raksturīgs pālī 😏sakuraszarins @ 14.06.2023 01:05
Gan, jau kārtējo reizi pārdzeras mežezeru. ?
man liekas,viņa domāja tupenis kā tups cirvis aka TUPARILA 🤣 bet nu jā - tupenis daudziem ir dārzenis 😎🥔kuranavliene @ 13.06.2023 18:03Meitenes,neapvainosim lūdzu tupeņus!???Tie vismaz garšīgi un no viņiem lielāka jēga kā no Kiviča!???
ZapeNape @ 14.06.2023 00:01Lieņuks nerādās jau trešo dienu. Tik ļoti pietrūkst tā viņas gorīšanās un matu gramstīšana. ???
Ar tiem pēdējiem diviem vārdiem teikumā nošāvi galīgi garām :DKurkulisBurbulis @ 14.06.2023 08:00
Ļenka ir kā fēnikss, katras brivdienas izdeg un tad lēnām atdzismt no pelniem vēl skaistāka
Helga Andersson @ 14.06.2023 03:16viņa parasti ir aktīva, kas iekaplējusi - visādi šizīgi Q & A un viss kas cits interesants. klusums viņai nav raksturīgs pālī ?
Lauma Ruby @ 14.06.2023 01:18Es baigi neesmu tam sekojusi līdzi, bet vai tā lips of kiss ir ārste, kas var veikt injekcijas ? Jo paskatoties tos darbus nu diez gan atbaidoši tur dažām sataisīts.Personīgi, es neietu pie tādas ārstes, kas nevar pateikt klientei, ka ir par daudz un filleris migrēs. Lūpās vieta tomēr ir tik cik ir un tam ,kas injekcē jāzina mēri, kad pateikt klientei stop.
Mani tāds "meistarītes" profils tiešām atbaida un neizvēlētos viņu.