Creta @ 12.06.2023 18:28Rozāforums teksts @ 12.06.2023 17:50[/quote
BTW, duets "Sandra" bija ļoti pieprasīts visādos Zvejnieksvētku pasākumos un apšaubāma rakstura sporta spēlēs. Vai tik tā niša tagad nav brīva un abi Piviči to varētu paķert?! Biznesa ideja mūsu PR menedžerei!
Minelūše @ 12.06.2023 14:49Kāds varētu Lienītei caur puķītēm uzdot jautājumu, kāpēc viņa tik bieži slimo. Man tiešām gribētos zināt, ko viņa atbildētu.
ZapeNape @ 12.06.2023 19:17Liene pamodusies, bet ģīmi nerāda. Vai nu kivis zilu aci uzbliezis, vai paģiras? Ielikusi to aizkarkleitas foto. Kur labas dienās vēlējumi un cerības, ka mums iet labi? Lieņuk, kas noticis?
Katzenfamilie @ 12.06.2023 19:59
Es domaju, ka ta aizkarkleitas bilde bucojoties ar Kivicu un Miu pie rokas ir ar konkretu nodomu ielikta - ta teikt teritorijas iezimesanai. Citam platinblondajam tiek signalizets - tas ir mans beloveds un mums ir berns
Hortenze @ 12.06.2023 20:15
Slikti viņa to savu belovedu pazīst. To tekuli nekas neattur no apkārtjādelēšanas. Kaut gan, šaubas māc, vai viņš maz vēl ir spējīgs. Aizdusas mocītiem kungiem mēdz būt nopietnas potences problēmas. Rakvere arī grūti atrodama. Bārdā vakardienas burgeris un mutē 4 zobi 5 rindās.
Nu kurai gan viņu varētu gribēties?
ZapeNape @ 12.06.2023 19:17Liene pamodusies, bet ģīmi nerāda. Vai nu kivis zilu aci uzbliezis, vai paģiras? Ielikusi to aizkarkleitas foto. Kur labas dienās vēlējumi un cerības, ka mums iet labi? Lieņuk, kas noticis?
Katzenfamilie @ 12.06.2023 19:59
Es domaju, ka ta aizkarkleitas bilde bucojoties ar Kivicu un Miu pie rokas ir ar konkretu nodomu ielikta - ta teikt teritorijas iezimesanai. Citam platinblondajam tiek signalizets - tas ir mans beloveds un mums ir berns
magdalena333 @ 12.06.2023 16:01Pie tam, tie mazie koncertiņi, kas bijuši, kur arī bija pavairāk cilvēku bija dēļ tā, ka uzstājās vēl kāds, dēļ kā arī publika sapulcējās. Pārsvarā, kur Kiviča kungs viens uzstājies, tās ir vietas, kur publika ir bijusi nejaušības pēc, piemēram, aizgājuši paēst, vai vienīgā vieta ciemā, kur piedzerties. Jautājums, kurš tiešām apzināti vispār ietu uz Andra tā saukto koncertu, Graudiņi, tetovētāja?
DamnFine @ 12.06.2023 21:24Nekāda “sievišķības akadēmija” nebūs? ? no profila noņemts. Piekabināts ksut kāds salkans “real woman starts 40+” tik pat labi, “real man starts with 100kg” pie Kivas varēja piekabināt
Blocked @ 12.06.2023 23:57https://play.1188.lv/pasmaju-tv-sovi/gimene-burka-1/kerkira_atzist_ka_kadu_dienu_gribetu_pamosties_blakus_lienei_kivicai-564541/
Iepērkam popcornus . Pienācis brīdis , kad husbendiem vairs nestāv , bet abām KuKuškām sulojas