vispār tai vienai ig ielikts,ka svin 30 gadus ...Knabsab @ 12.06.2023 09:25Kivam var vajadzēt viskautko, bet kāpēc lai vins būtu vajadzīgs jebkurai kaut cik ar pràtu apveltītai sievietei?
Man arī likās, ka Ļenkas gājiens ar blondīņu bilžu ielikšanu, bija mēģinājums parādīt, ka viņa situāciju kontrolē un nav greizsirdīga ?
Lai gan tas cik ilgi stāvēja aiz žoga un filmēja, kad meičuki pat neapmierināti skatījās, liecina par pretējo ?
Ļenka, ceru ka Tev pietiek materiāls ko papētīt - meičuki stilīgi ģērbjas, nav pārkrāsojušās, nav pielīmēti kāpuri uz acīm. Un re - teftelis siekalojas un pat dziesmām vārdus aizmirst.
Bet ja nopietni, ja tas resnais un vecais vepris siekalojas gar tiem bērniem - viņām izskatās knapi 20 gadi. Tad viņš ir vnk pretekļu preteklis.
LuckyStrike @ 12.06.2023 09:49Tām dāmām Kivi 100 gadus nevajag.
Viņas spēlē citā līgā, if you know what I mean....gan jau Torreto speciāli pasauca, lai krāšņāks pasākums.
Knabsab @ 12.06.2023 09:25Kivam var vajadzēt viskautko, bet kāpēc lai vins būtu vajadzīgs jebkurai kaut cik ar pràtu apveltītai sievietei?
Man arī likās, ka Ļenkas gājiens ar blondīņu bilžu ielikšanu, bija mēģinājums parādīt, ka viņa situāciju kontrolē un nav greizsirdīga ?
Lai gan tas cik ilgi stāvēja aiz žoga un filmēja, kad meičuki pat neapmierināti skatījās, liecina par pretējo ?
Ļenka, ceru ka Tev pietiek materiāls ko papētīt - meičuki stilīgi ģērbjas, nav pārkrāsojušās, nav pielīmēti kāpuri uz acīm. Un re - teftelis siekalojas un pat dziesmām vārdus aizmirst.
Bet ja nopietni, ja tas resnais un vecais vepris siekalojas gar tiem bērniem - viņām izskatās knapi 20 gadi. Tad viņš ir vnk pretekļu preteklis.
qwe @ 12.06.2023 10:25vispār tai vienai ig ielikts,ka svin 30 gadus ...
kuranavliene @ 12.06.2023 11:35Vai nu es kaut ko esmu palaidusi garām,be nav vairs storiju ar Keitiju.Kā atlidoja no sapņu ceļojuma tā klusums,laikam meitene vēl no šoka neatiet.
kuranavliene @ 12.06.2023 11:35Vai nu es kaut ko esmu palaidusi garām,be nav vairs storiju ar Keitiju.Kā atlidoja no sapņu ceļojuma tā klusums,laikam meitene vēl no šoka neatiet.
Jo vina vinu tik loti mil 🙈☺️kapibara @ 12.06.2023 12:03
Es arī pamanīju, ka nav Keitijas tur. ?
Pag., tūlīt poda birste ieliks kādu vecu bildi, kur Keitija
?
Krizdole @ 12.06.2023 10:30
Toretto un jaunkundzes arī ig viens otram seko, tā kā noteikti, ka tā arī ir, tā teikt, smukākam skatam, pilnākai terasei ?
Marfa @ 12.06.2023 12:06Jo vina vinu tik loti mil ?☺️
man arī ir bijušas aizdomas,ka šunelis pat piedotu krāpšanu. Vēl galviņu paglaudītu un aliņu ielietu 😂TuunEs @ 12.06.2023 11:13Lieņuks jau tik ļoti sevi nostādījis zemākā pozīcijā, ka ir gatava piedot jebko ko Kivičš izdomātu izdarīt. Gan jau arī Kiviča gultas priekus ar citu sievieti tanslētu tiešajā ēterā un teiktu ''Cik skaisti''.