Skaistsceļš @ 11.06.2023 23:27Es arī pakacinātu Kivi,ja būtu jauna,un tikai tādēļ lai pakaitinātu veco švabru.Tēju iedzert ar veci var un pakaitināt.Zinu riebīgi,bet jautri! Lai vecā mačalka papsiho! ?
amoreamore @ 11.06.2023 21:01Paskat tik, resnais pelmenis divas blondās īpaši izcēlis.
Vai šovakar gaidāmi mežera plūdi, vai rīt būs atkal saslimšana/alerģija, vai redzēsim ļenakuci ar uzsistu aci?
https://failiem.lv/u/gpyaxa5qv
TikiTaki @ 11.06.2023 21:48Ļenka, Tu diemžēl vairs neesi vissmukākā Daugavpilī. Pat, kad esi tur uz vietas.
Divas tomēr ir smukākas par Tevi.
Un kā Andža aci uzmeta, kad viena no vissmukākajām viņu filmēja.
Gan jau Andža ar kādu no viņām labprāt tēju padzertu trijos naktī.
Uī... atceros, kad te gāja klačiņa par Andra iespējamiem grēkiem, kamēr bija viens Anglijā. Lieņuka IG konts burtiski uzsprāga.
Apple of my eye @ 12.06.2023 00:07
Es arī ievēroju to iekārīgo skatienu.
Par meitenēm gan nuuu... Smukas ir, jā! Bet šāda tipa meitenes no IG profiliem skatoties ir tukši numuri. Ļoti izskatās, ka dzīves jēga ir pucēties, filmēties, fočēties, fočēties un fočēties. Liene nav labāka - tas pats, tikai vēl mentāla, bet par šīm meitenēm arī vismaz vizuāli šķiet, ka īstu interešu dzīvē pār savu izskatu nav
Par meitenēm gan nuuu... Smukas ir, jā! Bet šāda tipa meitenes no IG profiliem skatoties ir tukši numuri. Ļoti izskatās, ka dzīves jēga ir pucēties, filmēties, fočēties, fočēties un fočēties. Liene nav labāka - tas pats, tikai vēl mentāla, bet par šīm meitenēm arī vismaz vizuāli šķiet, ka īstu interešu dzīvē pār savu izskatu nav
LilyLady @ 12.06.2023 00:36
Meičām ir tas, kā Lienītei vairs nav - svaigums un jaunība. Viņas vēl var atļauties būt mazliet muļķīgas un uz sevi vērstas. Ko piedod jaunībā, to nepiedod vecumā. Savukārt, Lienei tvirtums zudis, bet prātiņš klāt nav nācis ne grama.
ja, un, ta meitene, kura tur Miu, tik dikti smuka, svaiga.LilyLady @ 12.06.2023 00:36
Meičām ir tas, kā Lienītei vairs nav - svaigums un jaunība. Viņas vēl var atļauties būt mazliet muļķīgas un uz sevi vērstas. Ko piedod jaunībā, to nepiedod vecumā. Savukārt, Lienei tvirtums zudis, bet prātiņš klāt nav nācis ne grama.
Linus @ 12.06.2023 09:26Un vienu no smukajām blondīnēm sauc Liene ? Kivim pat nebūtu jāpierod pie jauna vārda