Karlsone @ 09.11.2021 01:09Bet jocīgi, ka viens otram vairs neseko, tikko paskatījos. Bet neuzskatiet mani par muldoņu, tiešām šis ir drošs fakts, no tuviem draugiem zināms un arī manis pašas aču redzēts vienā satikšanās brīdī.
Filomena @ 09.11.2021 00:39Liene noteikti atradusi tas vikingu sēnes no kuram multenes rādījās
Filomena @ 09.11.2021 00:39Liene noteikti atradusi tas vikingu sēnes no kuram multenes rādījās
Nav_vispar @ 09.11.2021 08:41Kapēc jūs domājat, ka Andris viņu kūda? Domāju viņš pats redz tās šausmas kas notiek, bet ne velti pats ir pieklusis...Domāju, ka tādā veidā, ļaujot viņai izpausties ar savu šizofrēniju, viņš vāc materiālu, lai būtu iemesls šķirties. Bet tās tik manas domas.
Par pašu Lieni pat grūti komentēt, dažreiz es pati nesaprotu, kapēc skatos viņas storijus, jo emocijas ir tādas it kā trako namā vērotu pilnīgi slimu cilvēku, tajā pašā laikā dusmas, nu kāāāāā var būt tik žultains, debīls cilvēks. Bet reāli palasot, ka viņai visur rādās Madara un grumbu it kā neesot saprotu, ka tur ir diagnoze, jo cilvēks dzīvo iedomu pasaulē.
Es strādāju iestādē, kur bieži iesniegumus raksta reāli trakie (bez apsaukāšanās, ar šizofrēniju) un Lienes tie savārstījuma teksti ir viens pret vienu - bezsakarīgs vārdu salikums.
Nav_vispar @ 09.11.2021 10:11Bet tās ziņas viņai neraksta Madara, to raksta manuprāt kāds vietējais, jo visu laiku figurē vārds "te Norvēģijā". Ja to rakstītu Madara, tad rakstītu citādā formā.
VIP @ 09.11.2021 10:51
Kapēc, lai madara rakstītu… es domāju viņa vnk visu tik saglabā. Nav jau jēgas tiem āpšiem draudēt, viņi no tā barojas… provokācijas un svēto tēlošana. Es piekrītu visām, kas saka, ka Lienei ir reāli kāda slimība, jo nu adekvāts cilvēks nevar vienā teikumā apgalvot divas pretējas lietas.
Es vispār aizliegtu Lienei publicet savu meitu bildes jau pēc to kailo bilžu likšanas. Un pofig, ka Madara kā māte liek bildes IG, bet liene, svešs cilvēks visu laiku liek… es domaju, ka to sen jau varēja panākt. Kamēr lienei nav reali sodi, tikmēr viņa nesapratīs…
alex48 @ 09.11.2021 11:00Ko tur brīnīties ka Liene trako.Ieraudzija Madaru pie kamīna jaunu,skaistu,seksīgu(nekā vulgāra atšķirībā no Ļenas FB profila bildes,kur izskatās pēc vecas kurtizānes). Un man jau sāk likties,ka tajā bildē kur it kā rādija meiteņu cauros legingus,tās bija Lieņuka apenes.