TikiTaki @ 09.06.2023 18:30Bet viņa taču to matu stāstu joprojām nav izstāstījusi šodien. Vai es kaut ko palaidu garām?
Ielika ar pusstundu starpību - cik slikti bija. Bet tā arī neuzrakstīja, ko tad īsti darīja.
Ja godīgi līdz šim tik zināms, ka viņa nežāvē matus ar fēnu. Līdz šim tas ir tas viņas lielais noslēpums.
Bet vai viņa ir kadreiz stāstījusi, kādus kopšanas lidzekļus lieto? Vai arī, kādus uzturbagātinātājus?
Man šķiet, ka jau vairākas reizes ir bijis - stāstīšu par matiem, jautājat. Bet nekad nekas nav sekojis.
Viņai vispār daudz ir visādi bijuši - par to parunāsim vēlāk, par to pastāstīšu citreiz
Bet nekas nekad neseko.
LabaDabaDa @ 09.06.2023 18:28Un par matiem - tie it kā esot izkrituši "cilvēku naida un mediju dēļ". Varētu padomāt, ka tagad gan viņu cilvēki un mediji dikti mīl! ???
:D :D :D Tieši tā ! Pamodusies pēc kārtējā kodiena ar nedēļu nemazgātiem matiem, un, kurš ir vainīgs? Nē, nu, es nesaprotu, atkal Ļenoks sāks veco plati par saviem matiem. 😴 Nebrīnos, ja viņas grāmatā būs tam veltītas vismaz 100 lappuses. Ļenka, Tavi mati ir kaut kas aprīnojams un ģeniāls ! Kas notiek tās kukuškas galvā??? +no stresiem nemaz tā nevar sabojāties mati - kārtējais šizo attaisnojums. Jau ZB tie murgi, ka M pie visa vainīga. Tur tiešām ir savāļļāti mati pālī dienām, nemazgāti un neķemmēti.Minelūše @ 09.06.2023 15:50Tu, Lienīte, neaizmirsti vēl pateikt, ka tālā 2019. gada bildē tavi trauslie, nolūzušie mati ir vēl arī neķemmēti, nemazgāti un netīri pēc velna. You know, pļēgurošanas aftermath, kad ir galīgi ne da matu kopšanai.
viņa vnk grib papildināt talantu sarakstu😁Aizkraukles Pārdevēja @ 09.06.2023 22:41:D Pirms lasu jūsu komentārus, lezbes, nevaru beigt smieties ! Šī pirmoreiz dzīvē nopirkusi puķu podu un ....Tagad Ļenkai ir jauna profesija - daiļdārzniece ! Nez, viņa tās petūnijas pati ir sējusi jau februārī, piķējusi un pēctam formējusi, lai izaug tāds krūms? Tad jau man ir doktora grāds dārzkopībā, spriežot pēc plekstes šaurpierītes ?
Ļoti jautri mums ! Vakar jau bija ielikts saraksts. Tagad pirms miega kā aitiņas var skaitīt.Vārdotāja @ 09.06.2023 23:07viņa vnk grib papildināt talantu sarakstu?
KurkulisBurbulis @ 10.06.2023 01:07Nu labi, tomēr ļenkas storijos ir vairāk cilvēku. Bet nu ļoti tālu no full house. +speķītim slikti sanāk, nav vairs tāds kā jaunībā.
Mercury6 @ 09.06.2023 19:36
Tas ir tas zaļais mākslīgās zāles paklājs, līdzīgs kā futbola laukumos.
Vai tikai man likas, ka nevienam no grupas nebija prieks seja.OlgaTi @ 10.06.2023 01:38
Bet patiešām tur taču tālu no full hausa. Labi, ja 30 cilvēki sanākuši. Un uz skatuves sēcošs un dziesmu vārdus kliedzošs resnis. ?♀️ Nu super-mega grupa un rokstārs. Un visur-vienmēr klātesoša supermenedžere ar visskaistākajiem matiem Latvijā.
es nē @ 10.06.2023 09:39Kā man besī, ka viņa raksta visiem koncertiem klāt "full house" ? cilvēciņš nav redzējis, ko nozīmē full house. Taurupē kādi 40 cilvēki, nožēlojami. Viņas storijā, kur filmē sevi, andris izskatās apaļš kā bumba jau. Arī nodziedāt vairs nemāk, pat "Tu tuvojies sev", augstās notis maina. Grupas dalībnieki neģīmī, uzlecošajai grupai izskatās noriets...
Marfa @ 10.06.2023 04:03Vai tikai man likas, ka nevienam no grupas nebija prieks seja.