Minelūše @ 09.06.2023 15:50Tu, Lienīte, neaizmirsti vēl pateikt, ka tālā 2019. gada bildē tavi trauslie, nolūzušie mati ir vēl arī neķemmēti, nemazgāti un netīri pēc velna. You know, pļēgurošanas aftermath, kad ir galīgi ne da matu kopšanai.
TikiTaki @ 09.06.2023 16:46Īsti nezinu, kas tik īpašs jādara, lai dalītos ar veselu stāstu, kā ataudzēt matus.
Mans stāsts:
1. B6 vitamīns (lielā devā) un selēns.
2. Šampūns, kas paredzēts profesionālai lietošanai ar argāna eļļu
3. Rich matu eļļa ar argānu
Done. Vairāk nav ko stāstīt.
Stress man dzīvē pāri galvai. Mati krīt ārā dušā kā traki. Bet anyway - biezi un spīdīgi. Ak jā... arī - nebalinu.
kuššššš @ 09.06.2023 12:10Daiļdārzniece. Nopirkusi vienu puķi podā tagad lepojas. Viņa iekopjot terasi. WOW. Labi, ka nākamais storijs nebija jau pateicībā par to, cik daudzas jau raksta vēstulītes prasot dārzniecības padomus, bet Lienīte vēlāk atbildēs, jo šodien aizņemtā, skrienošā dieniņa.
nopietni zila acss bija? Es to sēriju drusku redzēju, bet zilu aci neredzēju gan😳🤔Hermesmel @ 09.06.2023 17:38Šeit jau tika apsriests tas, ka liene uz ģimene burkā filmēšanu uz to apakšveļu ieradās ar zilu aci?
Jums tiešām būs taisnība, Andris normāli klapē viņu.
Knabsab @ 09.06.2023 17:00
Nu tā kā Ļenka savu pakulu bija parbalinājusi, nav brīnums, ka viņa uzskata, ka kaut ko mega ir sasniegusi ?
Tur tak var redzēt, ka tie ir vienkārši nekopti un nodedzināti mati. Laikam ar to savu matu nekrāsošanu, tad arī ir izdevies ataudzēt - that's it ?
Bet ja nopietni, mīļās lezbas. Selēns un biotīns tiešām dara brinumus un mati labi aug. Kopš bērnu piedzimšanas, sākoties "matkritim", tie abi bija glābiņš.
Gardenia @ 09.06.2023 17:55nopietni zila acss bija? Es to sēriju drusku redzēju, bet zilu aci neredzēju gan??
Gardenia @ 09.06.2023 17:55nopietni zila acss bija? Es to sēriju drusku redzēju, bet zilu aci neredzēju gan??
neseko, no nepiesakās neviens “dāvaniņu” devējs😄TikiTaki @ 09.06.2023 18:30Bet viņa taču to matu stāstu joprojām nav izstāstījusi šodien. Vai es kaut ko palaidu garām?
Ielika ar pusstundu starpību - cik slikti bija. Bet tā arī neuzrakstīja, ko tad īsti darīja.
Ja godīgi līdz šim tik zināms, ka viņa nežāvē matus ar fēnu. Līdz šim tas ir tas viņas lielais noslēpums.
Bet vai viņa ir kadreiz stāstījusi, kādus kopšanas lidzekļus lieto? Vai arī, kādus uzturbagātinātājus?
Man šķiet, ka jau vairākas reizes ir bijis - stāstīšu par matiem, jautājat. Bet nekad nekas nav sekojis.
Viņai vispār daudz ir visādi bijuši - par to parunāsim vēlāk, par to pastāstīšu citreiz
Bet nekas nekad neseko.
Vārdotāja @ 09.06.2023 18:36neseko, no nepiesakās neviens “dāvaniņu” devējs?
TikiTaki @ 09.06.2023 19:25
Ha, ha! Sapratu. ? Cerēja, ka kāds matu kopšanas līdzekļu pārdevējs pieteiksies, lai viņa noreklamē, ka ar tiem līdzekļiem. Cik es esmu naiva!!! ?
Tos vainadziņus ar meklē savā IG profilā ar cerību, ka kāds pieteiksies reklāmai.
Bāc, bet tas taču jau sāk iet ubagošanas līmenī.
Stalkere Jr. @ 09.06.2023 17:44
Ei, nu bet var tak redzēt, ka zemi klāj zaļa zāle… Ne terases grīda, bet zaļa zāle. Kurš vēl tic viņas delīrija murgiem, ka iekārto terasi? Ainavu arhitekte, ibio ?♀️
jo par google atrasto bus jāmaksā, te gan jau cer “sarunāt” 😏 sadarbībiņu vai, ka kāds vienkārši IEDOS 😎 tāpat kā vepris kabrio meklēja - tjipa, cenu sarunāsim, yeah ok, zinām mēs viņa sarunāšanu - vai nu prasis par velti ar atrunu, ka bus slavenā mākslinieka krutajā video, kas noteikti ir tas, par ko visi cilvēki sapņo, vai meginas par grašiem izdiņģēt 🙄TikiTaki @ 09.06.2023 19:25
Ha, ha! Sapratu. ? Cerēja, ka kāds matu kopšanas līdzekļu pārdevējs pieteiksies, lai viņa noreklamē, ka ar tiem līdzekļiem. Cik es esmu naiva!!! ?
Tos vainadziņus ar meklē savā IG profilā ar cerību, ka kāds pieteiksies reklāmai.
Bāc, bet tas taču jau sāk iet ubagošanas līmenī.