Ariete @ 08.06.2023 12:55Es joprojām nesaprotu KĀ var gribēt sev vārdu Kerkira ?!?!!??!!
Ariete @ 08.06.2023 12:55Es joprojām nesaprotu KĀ var gribēt sev vārdu Kerkira ?!?!!??!!
pilnīgi visas normālas sievietes taisa saviem bērniem ēst, prot sarīkot svētkus un uzklāt galdu. Vīram brūnās strīpiņas no apenēm izmazgāt …. 😄Tur nav par ko slavēt to zirgaģīmi. Tikai kaut kādas narkomānes un alkoholiķes to nedara. Tā švabra ir tik pārņemta ar sevi ,ka tik savu p* pažibināt, kamēr savas 3 meitas pametusi.Skaistsceļš @ 08.06.2023 13:43Jā Ļenka,mumstā skauž tavs stulbums un vēlēśanās iestīvēties te pāris izmērus mazākā kleitā,te mazākā veļā.Paskatijos lapā,uz modeles śis komplekts izskatās satriecoši un gaumīgi.Arī uz Kerkiras viņas izvēlētais modelis labi izskatās.Bet tu izskaties pēc šļuras,kura izrāda savu peteni.Biksītēm jānosedz viss trījstūris ne tikai šķirba,it sevišķi ja pat tur viss nošļucis un ļum.Būtu uzvilkusi lielāku izmēru,tad vēl būtu ok. Bet izskatās ja būtu ļauts tu vispār apenes nevilktu.Pat prostitūtas izvēlas gaumīgu veļu,lai valdzinātu večus.Ceru ka graudiņai pietiks prāta nelikt savu draugaļu pie sienas,lai vecis lūrētu uz to parodiju.Nu nav tev tvirts augums,tas redzams bija Slavenības bez filtra vepra memmes dārzā,apstrādā bildes un tad kliedz cik es labi un satriecoši izskatos.Mana 80gadīgā kaimiņiene daudz labāk izskatās un augums bez filtriem labāks kā švabrai.Lielāka cieņa man pret Graudiņu,nekaunas no sava auguma parāda tādu kāds ir,par bērniem rūpējas,ēst gatavo un prot uzrīkot svētkus,gan galdu uzklāt.Bet tu švabra,dzìvo fantāziju un filtru pasaulē.
Es neredzu tur nekādu slavēšanu,bet salīdzināšanu ar pleksti.Un par zirga ģīmi neizteiksimies,jo nav zināms tavs ģīmis😊Un Graudiņa neizskatās tik slikti kā Liene kura no simpātiskas sievietes pati sevi uztaisa par briesmoni.Aizkraukles Pārdevēja @ 08.06.2023 14:22pilnīgi visas normālas sievietes taisa saviem bērniem ēst, prot sarīkot svētkus un uzklāt galdu. Vīram brūnās strīpiņas no apenēm izmazgāt …. ?Tur nav par ko slavēt to zirgaģīmi. Tikai kaut kādas narkomānes un alkoholiķes to nedara. Tā švabra ir tik pārņemta ar sevi ,ka tik savu p* pažibināt, kamēr savas 3 meitas pametusi.
BellaCiao @ 08.06.2023 12:47
Varbūt saplīsa, kad PelnRukšķīte mauca savu pleznu iekšā
Sajēgt uzrakstīto iemācies!Trağiski ja no visa galvā ielec vies teikums.☺☺Aizkraukles Pārdevēja @ 08.06.2023 14:22pilnīgi visas normālas sievietes taisa saviem bērniem ēst, prot sarīkot svētkus un uzklāt galdu. Vīram brūnās strīpiņas no apenēm izmazgāt …. ?Tur nav par ko slavēt to zirgaģīmi. Tikai kaut kādas narkomānes un alkoholiķes to nedara. Tā švabra ir tik pārņemta ar sevi ,ka tik savu p* pažibināt, kamēr savas 3 meitas pametusi.
🤣kuuuuka @ 08.06.2023 15:13Manai dzīvei zudusi jēga - plekste mani nobloķējusi. ?
Knabsab @ 08.06.2023 13:09Oj, Ļenka palasīja komentārus un protams nosprieda, ka visām skauž, ka viņai "savā vecumā" ir augums un drosme ?
Vēl viņai savā vecumā ir lēta bezgaumība, stulbums, liekulība, alkoholisms, melošana un fantazēšana.
Es nevaru, nu ja kaut tās melnās zeķes nebūtu vilkušas, jau labāk izskatītos. Tas kosmētikas slānis uz sejas - skropstas pilnas piebirušas ar acu ēnām, plakstiņu krunkas vēl vairāk redzamas, tā zaļā līnija zem acīm... nu totāli prasti.
Ļenka - nu fakin nevienai nekas neskauž. Tu esi klauns un mēs par Tevi smejamies.
Nu labi, es atvainojos, pārāk stulbi uzrakstīju. Bet tur ir tas pats variants kas Ļenkai - pārāk daudz botox.kuranavliene @ 08.06.2023 14:33Es neredzu tur nekādu slavēšanu,bet salīdzināšanu ar pleksti.Un par zirga ģīmi neizteiksimies,jo nav zināms tavs ģīmis?Un Graudiņa neizskatās tik slikti kā Liene kura no simpātiskas sievietes pati sevi uztaisa par briesmoni.