sakuraszarins @ 06.06.2023 23:34
Acīmredzot tas krūšturis un lūpu spīdumi, ka arī mazlietotais galds ir Ļenkas,šī gada lielākās dāvanas.?
Ko,lai saka taukmens,tiešām lutina savu pleksti.
oioioi @ 06.06.2023 22:40
Nu, pēc tā kad izlasīju, ko mūsu apakšiņai nodara sintētiskais mitrais peldkostīms vai bikini bikšeles, esot mitras visas dienas garumā un pēc jūras ( peldkostīmi nav kokvilnas, tā ir sintētika), es vienmēr pārģērbjos. Palasiet, cik neveselīgi mūsu sieviešu veselībai ir ilglaicīgi atrasties pēc peldes mitrās bikšelēs. Arī ginekoloģe kategoriski pret to. Aizbraukt līdz jūrai ok vēl, bet braukt mājās ar tām pašām bikšelēm ir NO GO! Sāls, smiltis, mitrā vide un apakšiņa paldies nepasaka. Sorry, negribēju gan nevienu aizvainot.Reizēm pašas neaizdomājamies par tik saprotamām lietām, kas ir pilnīgi normāli.
Apple of my eye @ 06.06.2023 23:41
Nuu, ko tad nodara? Es reizēm ar visu slapjo peldkostīmu ilgāk notusēju un absolūti nekas man nav noticis. Es nopietni gribētu saprast
MeltedCheese @ 06.06.2023 23:53Man šķiet, ka viņus izmeta no iepriekšējā dzīvokļa un tur arī steigā atstāja. ?
https://arsts.lv/jaunumi/anita-ungure-ginekologa-ieteikumi-peldotiesoioioi @ 06.06.2023 23:48
Pilns internets ar info. Bet te arī vari palasīt:
https://www.la.lv/slapjo-peldkostimu-slimiba-iegurn
Atkal tā pati kleitiņa. Vienu kleitiņu nopirkuši un nost nevelk. Tā jau ir, ko tad ciemiņam vajag, galvenais, lai kivim jaunas maikas, ļenai stringi un grabuļi.VissIrSlikti @ 07.06.2023 08:42Kad mūsu PR guru pieleks, ka bumeranga storiji ir kaut kas ārpus normālā? Iešanas "video" uz dārziņu ar bumeranga efektu? Kam tas vajadzīgs! Ja grib palepoties, tad labāk parasti bildi storijos būtu ielikusi
Kurai tur ir? Visas ar meijām galvā.sakuraszarins @ 06.06.2023 23:41Nav tai Kirkirai pilns kalendārs. ?
gan jau to kleitu vakara pieslien stūrī kopā ar tauku pikas mēteli 😏ZapeNape @ 07.06.2023 09:57Atkal tā pati kleitiņa. Vienu kleitiņu nopirkuši un nost nevelk. Tā jau ir, ko tad ciemiņam vajag, galvenais, lai kivim jaunas maikas, ļenai stringi un grabuļi.
VissIrSlikti @ 07.06.2023 08:42Kad mūsu PR guru pieleks, ka bumeranga storiji ir kaut kas ārpus normālā? Iešanas "video" uz dārziņu ar bumeranga efektu? Kam tas vajadzīgs! Ja grib palepoties, tad labāk parasti bildi storijos būtu ielikusi
Greetaa @ 06.06.2023 22:06Liene ielikusi storiju ar 11 tūkst. soļiem, kas šodien savākti. Citiem tā ir dienas norma, bet nu labi.
Tas, ko pamanīju, ka toties visu iepriekšējo nedēļu ir ļoti maz soļu, izskatās ap kādiem 300 dienā? Sestdienā un svētdienā arī pie tam. Tas pierāda to, ka viņa tiešām neko nedara un dažas dienas varbūt vispār noguļ paģirās. Vai aizejot uz dārziņu turp un atpakaļ jau nesavāktos vairāk?
Bez tās jau vispār ne soli šis nedrīkst atiet no mājasIncognito @ 07.06.2023 10:47Vepris atkal meklē kabrioletu videoklipam tākā citas mašīnas uz pasaules neeksistē (labi, ka vismaz retro). Interesanti vai “mūzu” piedauzīgā outfitā arī pieaucinās?
Incognito @ 07.06.2023 10:47Vepris atkal meklē kabrioletu videoklipam tākā citas mašīnas uz pasaules neeksistē (labi, ka vismaz retro). Interesanti vai “mūzu” piedauzīgā outfitā arī pieaucinās?
Žēl, ka Rumbulas galā šosejas malā nav neviena lupīnu lauka.Tusnelda @ 07.06.2023 11:29
Pavecā mūza jau arī meklē - šai lupīnu lauku savajadzējās kaut kur netālu no Rīgas. Nez vai bridīs tajā laukā apakšveļā vai volānkleitiņā! Katrā ziņā gorīties šosejas malas lupīnās viņai piestāvētu?.
nu piebrauks kabrioletā un tad pa tām lupīnām 😎Tusnelda @ 07.06.2023 11:29
Pavecā mūza jau arī meklē - šai lupīnu lauku savajadzējās kaut kur netālu no Rīgas. Nez vai bridīs tajā laukā apakšveļā vai volānkleitiņā! Katrā ziņā gorīties šosejas malas lupīnās viņai piestāvētu?.