Martinika @ 30.05.2023 12:41
Tas man izskatās pēc tādas "nabago domāšanas". Sagrabinājuši naudu all inclusive (iedomas vs realitāte ievieš korekcijas) un tad finālā tā, kā ir.
Es gan, ja braucu, tad "uz pilnu klapi"! Pat ja sānāk budžeta pārtēriņš ceļojumos. Jo zinu, ka katru mēnesi jau uz Eiropas dienvidiem nebraukšu.
ja godigi, es ceru uz Madaras un Jana braucienu kopa ar meitenem. Ticu, ka izdosies viniem labak!Nav_vispar @ 30.05.2023 13:09Braukt uz Krētu un tupēt tikai all inclusive viesnīcā ir pilnīga bezjēga, jo, kā jau iepriekš minēju, tur ir tik daudz ko redzēt - visas tās kalnu pilsētiņas, Knosas pils, Lasiti līdzenums, salas, kur var ar kuģīti aizbraukt un vēl un vēl. Nu kā var negribēt to visu apskatīt??
AnnaAurelija @ 30.05.2023 12:37
Tieši tā arī izskatās, man vairāki paziņas arī neizgāja no ALL Inclusive viesnīcas, jo tie ir izdevumi un ja esot viss iekļauts samaksāts, tad taupības nolūkos nekur labāk nekustēt. Kivičiem šī tak bija SPA viesnīca, bet Kivičiene pat ne uz vienu spa proceduru neaizgāja, vismaz neatrādīja.
gribuiemestkapeiku @ 30.05.2023 10:53Cik skumji tomēr,ka šis brauciens tika saukts par Keitijas sapņu ceļojumu kādā nekad vairs savā dzīvē neaizbrauks. Sabojāja vasaras sākumu,jo nāksies sēdēt skolā,kamēr draugi dzīvosies pa āru un māsa nometnē izbaudīs vasaru. Galu galā nabaga meitene 24/7 dzīvo tajos pāris kvm kompleksā, neaizejot nekur tālāk par baseinu un ēdnīcu. Un plus pieskata bērnu.cerams pārspīlējam un neskatoties uz visu Keitijai patika brauciens, bet tās laikam naivas cerības. Iedomājos to bērna sirsniņu,kurai tētis sasola akvaparkus,baseinus,veikalus,dzīvē neredzētus skaistus skatus,piestāsta,cik mamma slikta,ka nelaiž un galu galā bērniņš redz pielakušos tēviņu un blondo blozgu un neko vairāk. Pat ēdiens izskatās nebija katru dienu,bet gan tikai tad,kad tie 2 bija spējīgi aizvest. Nu ļoti skumji.
VissIrSlikti @ 30.05.2023 13:43Es patiesi brīnos par tām meža dīvainītēm, ja tādas patiešām eksistē, kas Lienei raksta slavinošas vēstules ar tekstiem: tu lieliski proti iedvesmot, superīgs ģimenes ceļojums, paldies, ka parādi tik daudz jaunas vietas utt
VissIrSlikti @ 30.05.2023 13:43Es patiesi brīnos par tām meža dīvainītēm, ja tādas patiešām eksistē, kas Lienei raksta slavinošas vēstules ar tekstiem: tu lieliski proti iedvesmot, superīgs ģimenes ceļojums, paldies, ka parādi tik daudz jaunas vietas utt
Berry5 @ 30.05.2023 13:12
Bija viena SPA procedūra: abi kopā bija uz zivju pedikīru ?
uz abiem kopa, atlaide 😁AiKaaaSaaap @ 30.05.2023 14:01
Zivju pedikīru piedāvā uz ielām ari 5 vai 10 eur
AiKaaaSaaap @ 30.05.2023 14:01
Zivju pedikīru piedāvā uz ielām ari 5 vai 10 eur
Nu ja! +vēl šovā atkal tiks!VissIrSlikti @ 30.05.2023 13:08Es tieši to pašu nodomāju. Gan jau pa taisno pie Graudiņiem laidīs, lai pierītu kuņģus, varbūt tur arī uz kādām pāris dienām pametīs Miu, jo vecākiem taču pēc ceļojuma jāatpūšas
McSara @ 30.05.2023 15:00Kur tuklais zaķis ar kurtizāni pazudis?! Jāsāk uztraukties?! ?
McSara @ 30.05.2023 15:00Kur tuklais zaķis ar kurtizāni pazudis?! Jāsāk uztraukties?! ?
elfa* @ 30.05.2023 15:25
Lielie ceļotāji noteikti ir lidojuma un sāpju par ceļojuma beigām, nogurdināti :D. Nu, plus vēl bī loveda dzimšanas diena, varbūt jau vakar sākta svinēt un šodien turpina. Un tad noteikti piemetīsies vēl kāda alerģija vai gripa no klimata maiņas, atgriežoties LV.