Minelūše @ 28.05.2023 18:58
Tas, ka Kiviči nemazgājas, mani nepārsteidz, bet negribas ticēt, ka Madara nav Keitijai ieaudzinājusi elementāru higiēnu. 10 gadi vairs nav zīdainis.
es arī tā domāju ka ir drēbes vēl kiviči nepievērš uzmanību un viņa dara kā gribMercury6 @ 28.05.2023 19:15Varbūt meitenei pilns čemodāns ar drēbēm, mamma visu salikusi. Bet ja bērnam pašam ļauj izvēlēties, vilka uz riņķi mīļākās lietas. Nav jau tik liela tā Keitija, šajā vecumā tomēr mammas vēl seko līdzi gan apģērbam, gan higiēnai, īpaši nestandarta apstākļos, ceļojumos, kad bērnam tas viss ir pēdējā vietā.
Nav_vispar @ 28.05.2023 19:09Bet Madara kur skatījās,kad palaida bērnu vienās drēbēs prom? Man parasti Madara patīk,bet šis ir ļoti dīvaini.
Minelūše @ 28.05.2023 18:58
Tas, ka Kiviči nemazgājas, mani nepārsteidz, bet negribas ticēt, ka Madara nav Keitijai ieaudzinājusi elementāru higiēnu. 10 gadi vairs nav zīdainis.
sidzha @ 28.05.2023 19:27Bērni ir dažādi un man arī ir bērns, kurš uzreiz vienmēr iet dušā, bet otrs jādzen un jāatgādina. Tas ir periodiski. Ja Keitijai neviens nepasaka, paši vecie kā rukši dzīvo, tad arī Keitija neko nerausies. Tas ir tāpat kā bērns ēd savā istabā un krājas trauku kaudzes, kamēr kāds no senčiem nesāk dot mizā. Nu, bet tāpēc bērniem ir vecāki un vecāki līdz 18gv ir atbildīgi.
Kivis esot mācījis Madarai higiēnu. vai vispār vēl var ticēt jebkuram tā daiļdirsēja, alkoholiķa vārdam??? Ko tad savai pakulgalvai nav iemācījis?Hortenze @ 28.05.2023 19:19
Ko gan 10 gadigs bērns lai iesāktu, ja nav iespeju sakopties. Var jau izplānot kā dušu iedarbināt, bet, ja nav tīras kārtas ko pārģērbt, varētu būt diezgan nejauki. Bērnam, kas radis katru dienu svaigās drēbēs utt. šāds celojums varētu būt pamatīga katastrofa.
Kivičs gam Madarai esot mācījis higiēnu, tā kā- nevar zināt, kas tur ir, kas nav. Visticamāk ka nav.
Un ko, gada tēvs ar mīļoto mātīti nevar drēbes nopirkt? Ja tik ļoti grib bērnu vest ceļojumā, lai apģērbj, zinās cik tas maksā. Es arī tā būtu izdarījusi, lai izjūt,cik rūpigs mīļotais tētis ar Lienīti, kura, taču tā mīl un rūpējas par Keitiju. Kaut kā taču tam bērnam jāsaprot, kāds patiesībā ir mīļais tētis, kurš viņu tikai izmanto.Nav_vispar @ 28.05.2023 19:09Bet Madara kur skatījās,kad palaida bērnu vienās drēbēs prom? Man parasti Madara patīk,bet šis ir ļoti dīvaini.
Aizkraukles Pārdevēja @ 28.05.2023 20:31Tad, nez, kādas pērles gaidāmas no tā tēviņa mutes, kad pametīs savu pleksti?
nu tā būs kolosāla šķiršanās. Es nevaru, pasaka!amoreamore @ 28.05.2023 20:32
Es viņu šķiršanos gaidu kā Ziemassvētkus, domāju, ka redzēsim fenomenālu ārdīšanos internetā
problēma jau ir tajā amēbā, kura ir tik trula, aprobežota un prātā atpalikusi. Ja nav dots tas prātiņš, tad nav. Lielākā daļa varētu uztaisīt interesantāku reportāžu no vienas dzīvokļa istabas stūra nedēļas garumā, kā viņa no visa ceļojuma ar saviem trīs vārdu teikumiem, kas kopā ir pieci un griežas tik uz riņķi.Ariete @ 28.05.2023 21:44Garlaicīgākais ceļojums ever. Man aizbraucot uz kādu Latvijas pilsētu ir vairāk ko parādīt ?
Kaut ko viņš gvelza,ka Madara odusi pēc urīna,tā var ost sieviete pēc 50,bet ne jauna meitene! Drīzāk tā ož viņa Liene,kura ar higiēnu ir uz Jūs.Higiēnas mācītājs atradies.Minelūše @ 28.05.2023 20:28Neko viņš Madarai nav mācījis, neticu, ka 18 gadīga meitene nekopa sevi. Tie ir nekas vairāk kā Kiviča aizspriedumi pret laukiem, ko viņš izmanto, lai apmelotu Madaru. Viņš vienmēr centies Madaru pasniegt kā muļķīti no laukiem, kura ierasties Rīgā bija bezmaz astotais pasaules brīnums un viņš bija tas lielais skolotājs un mentors, kas naivajai, glupajai lauku meitenei ierādījis pilsētnieces dzīvi. Kivičs jēdz tikai muldēt vienā muldēšanā.
amnēzija @ 28.05.2023 22:02Ļoti pasakaina atpūta.. ? kaut kāds āprāts. Viens - ceļš dodoties ēst. Otrs kadrs - dirnēšana pie baseina. Trešais skats - spoguļošanās spogulī un atrādīšana ko uzvilkusi mugurā. Tas saucas pasakaina atpūta? ? nu nepadodas tam pārim ceļojumu atspoguļošana. Un nav jau lāga ko atspoguļot, ja primārās ir citas vajadzības nevis parādīt bērniem pasauli - kā pirms ceļojuma solīja.
Minelūše @ 28.05.2023 20:28Neko viņš Madarai nav mācījis, neticu, ka 18 gadīga meitene nekopa sevi. Tie ir nekas vairāk kā Kiviča aizspriedumi pret laukiem, ko viņš izmanto, lai apmelotu Madaru. Viņš vienmēr centies Madaru pasniegt kā muļķīti no laukiem, kura ierasties Rīgā bija bezmaz astotais pasaules brīnums un viņš bija tas lielais skolotājs un mentors, kas naivajai, glupajai lauku meitenei ierādījis pilsētnieces dzīvi. Kivičs jēdz tikai muldēt vienā muldēšanā.