LilyLady @ 28.05.2023 11:39
Nabaga Andrītim noteikti pavisam sūdīgs garīgais, ka tomēr vēl peso būs jātērē. Gan jau bija izdomājis, ka visiem pietiks ar viesnīcu vien.
Minelūše @ 28.05.2023 11:56Es jau domāju, ka atkal jauna diena un jauna gulēšana pie baseina. Bet tomēr kaut kur ies. Tikai interesanti, kas Kivičiem skaitās pilsēta. Domāju, ka nekur īpaši tālu viņi neies.
Kivičs pie spoguļa paskatās uz Lieni un paiet garām?Made my morning?
salvija @ 28.05.2023 11:59"Kiviča gripa" turpmāk var būt apzīmējums paģirām ???
oioioi @ 28.05.2023 12:02
Vai ne? Bija tik ļoti slims, nu tik ļoti saslimis. Kā tad! Nez tiešām viņš pats zina, ka viņam bija gripa un temperatūra?:D
Krizdole @ 27.05.2023 14:12
Jo visi nemāk atrast lētos lidojumus, es to skaitā ? un tūrfirmām arī ir atlaides gan no lidsabiedrībām, gan viesnīcām, pašam visu kombinējot nekas diži lētāk nesanāk, jeb, kā jau teicu, es vienkārši to nemāku. Un ar tūrfirmu ir tā pa vienkāršo - izvēlies, samaksā, tevi aizved, atved, nekādu kreņķu
Mercury6 @ 28.05.2023 12:23Saslimt uz vienu dienu nav nekas neparasts, man arī pāris reizes tā ir bijis, ka ir temperatūra, velk uz saaukstēšanos, lauž kaulus, bet nākamajā viss labi. Andruham gan bija paģiras noteikti.
AnnaAurelija @ 28.05.2023 10:13Krētai maija beigās un jūnija sākumā nav ne vainas. Pagājušajā gadā Krētā mēs bijām divpadsmit dienas un tieši jūnija sākumā. Iepriekš bijām augustā un tad bija pamatīga svelme, pārpildītas viesnīcas, iztukšotas autonomas, tūristu masas...bet pērn patiesi idille - ne miņas no iepriekšminētā, turklāt saule nebija izdedzinājusi dabas pievilcību un šajā laikā ziedēja visas pļavas, ceļmalas, pat akmeņi jūras krastā bija brīnišķīgā ziedu rotā. Ceļojam vienmēr paši, apejot aģentūras. Skurpulozi es izpētu visu pieejamo informāciju dažādās tīmekļa vietnēs par viesnīcām, apartamentiem. Braucam vienmēr visa ģimene. Pagājušā gadā apmetāmies Hersonisā VISS Iekļauts tipa viesnīcā, pa tiešo ar viesnīcas menedžeri sarunāju patiešām labu cenu. Vietējie paskaidroja, ka sezona sākas no 21. jūnija, tāpēc līdz šim datumam ir zemākas cenas it visur. Skatoties un meklējot viesnīcu, vienmēr lūkoju, lai bērniem, kuru vecums ir 5, 10 un 12 gadi, ir dažādas nodarbes, akvaparks un galvenais mazajai ir mini disco, man savukārt svarīgi ir ēdiena kvalitāte un liela, zaļa teritorija, jūras tuvums. Tad nu pirmās trīs dienas bērni kārtīgi izdzīvojās pa visiem viesnīcas baseiniem, akvaparku, futbola laukumu, bērnu laukumiem utt, iepazina viesnīcas infrastruktūru. Pieaugušajiem arī animatori visu laiku uzplijās ar piedalīšanos dažādās sacensībās, protams neizpalika ūdens aerobika, pludmales volejbols, zumba, joga utt... Lai dažādotu atpūtu, nomājām auto un katru dienu pēc aktivitātēm un pusdienām viesnīcā kaut kur devāmies. No Hersonisas īsā braucienā ir dažādas apskates vietas, piemēram, parasti saulrietus mēģinājām noķert kādā no klinšu alām, kuru tur ir ne mazums. Muzeju netrūkst, bērniem patika Homosapiena muzejs, grieķu mitoloģijas muzejs no kura netālu atrodas arī Zeva ala, jo kā zināms Krēta ir Zeva dzimtene.
LilyLady @ 28.05.2023 11:39
Nabaga Andrītim noteikti pavisam sūdīgs garīgais, ka tomēr vēl peso būs jātērē. Gan jau bija izdomājis, ka visiem pietiks ar viesnīcu vien.