varbut bus jauzsauc/jau uzsaukta teftela baurosana kada pasakuma?Aizkraukles Pārdevēja @ 27.05.2023 19:36Nesapratu, kas pa Vadimu? ? Es kaut ko palaidu garām ?
Dalia @ 27.05.2023 20:19Tā esmu tikai es, vai viņiem katru dienu vienas un tas pašas drēbes mugurā?
Sevišķi MR Kivičam? Melns krekls un spilgti šorti un šļopenes, pat kurpju nav, lai ietu uz vakariņām, un meitai spilgts krekls un džinsa šortiņi?
izskatās ka tur stāv bērnu zobu pasta, tiešām Miai tiek tīrīti tie zobi?vivii @ 27.05.2023 20:36Man vairāk interesē, kas tā par zāļu paciņu stāv uz izlietnes malas, storyā kur Liene filmē sevi pret spoguli.
Pohu zāles vai Lienes nomierinošie AD? ?
vivii @ 27.05.2023 20:36Man vairāk interesē, kas tā par zāļu paciņu stāv uz izlietnes malas, storyā kur Liene filmē sevi pret spoguli.
Pohu zāles vai Lienes nomierinošie AD? ?
qwe @ 27.05.2023 21:01izskatās ka tur stāv bērnu zobu pasta, tiešām Miai tiek tīrīti tie zobi?
Ariete @ 27.05.2023 16:10Viņiem kāju nav ka nevar iziet ārpus viesnīcas teritorijas? ???
MeltedCheese @ 27.05.2023 20:22Un ko tu, Kivi panāci ar to visu?! Sabojāji meitai mācību gadu. Tagad būs jāsēž vasaras darbos, kamēr citi bērni atpūtīsies. "Neaizmirstamais" ceļojums skatīties kā sencis visu laiku zem grādiem atrodas!
reina @ 27.05.2023 22:44Tas ir vienkārši vājprāts, kas šitādas padibenes boosto, kas kaut ko uzsauc viņiem, sadarbojas, to pašu kivi, kas uz koncertiem sauc. Nē nu jā, ja viena smadzeņu rieva vai kas tādi paši litrabolisti un alimentu nemaksātāji. Publika skaidra, kas par šitiem alkāniem fano.
Pat nezinu kā, bet viņus sen vajadzētu kancelot.
Mias tikai žēl, tad neviens gailis pakaļ vispār nedziedātu. Tagad hoķ rozā lezbu dēļ šo to atskaitās reizēm...ziemas zābakus uz botām nomaina un tā ?
oioioi @ 27.05.2023 22:48
Jocīgi sponsori uzrodas dēļ IT KĀ lielā sekotāju skaita, dēļ mums, rozā lezbām, kas viņus skatās un seko līdzi, dēļ tā, ka šobrīd pa TV rāda. Līdz ar to pietiekami liela potenciālā auditorija sava biznesa celšanai. Pa lielam, kaktu kantoriem un jocīgām firmām, pie vienas vietas šo cilvēku reputācija. Galvenais, ka par viņiem tiek runāts un runāts daudz. Vot i viss. Protams, normālas iestādes ar viņiem nesadarbojas. Tas būtu apkaunojums.
reina @ 27.05.2023 22:44Tas ir vienkārši vājprāts, kas šitādas padibenes boosto, kas kaut ko uzsauc viņiem, sadarbojas, to pašu kivi, kas uz koncertiem sauc. Nē nu jā, ja viena smadzeņu rieva vai kas tādi paši litrabolisti un alimentu nemaksātāji. Publika skaidra, kas par šitiem alkāniem fano.
Pat nezinu kā, bet viņus sen vajadzētu kancelot.
Mias tikai žēl, tad neviens gailis pakaļ vispār nedziedātu. Tagad hoķ rozā lezbu dēļ šo to atskaitās reizēm...ziemas zābakus uz botām nomaina un tā ?
Gardenia @ 27.05.2023 23:29Kam viņa reklāmēja ceļohumu atskaites? Mani piemēram neinteresē viņas viednīca tas ir truli.!