Lauva1994 @ 25.05.2023 17:32Par abiem Kivičiem skaidrs. Bet tomēr par tiem grādīgajiem. Tiešām, kad atnāk ciemiņi, tad bērna klātbūtnē nedzer kādu kokteili. Man tas neliekas nekas traks. Pieļurbāties jau nu nevajadzētu un vienam no vecākiem ir jābūt pie saprāt. Es piemēram esmu iedzērusi teiksim 2 kokteiļus bērna klātbūtnē. Vecāki , kad svinēja dzimšanas dienas ar redzēju, ka iedzer un priecājas. Esam vecākiem trīs bērni nu neviens nav dzērājs. Var pat teikt, ka esam maziedzērāji.
Facundo @ 25.05.2023 15:44Liene izskatās un runā kā Agneses laivā, tad jau atkal būs atgriezušās muguras sāpes
Aizkraukles Pārdevēja @ 25.05.2023 18:24Tas storijs pie spoguļa ??♀️
-Cik Tu labi izskaties.
- Mhm. Tāpēc ,jo es esmu Dievs. Reāli.
- Es arī. Reāli. Ha ha..
Kauns skatīties . Ārprāts kā Ļenka karas Andrim kaklā un Andris tik dusmigs . Pat buču neiedeva, neko… Varēja redzēt ka dumiķe reāli samulsa un palika uz pauzes ?
qwe @ 25.05.2023 18:12Pag, es pareizi sapratu - abi bomži nogulēja pusdienas un tāpēc dabūja iet uz maksas kafee kur paši sev pasūtīja alko bet bērniem tikai čipsus?un pusdienas bērni tā arī nedabūja ?
-Cik Tu labi izskaties.
- Es arī. Reāli. Ha ha..
Kauns skatīties . Ārprāts kā Ļenka karas Andrim kaklā un Andris tik dusmigs . Pat buču neiedeva, neko… Varēja redzēt ka dumiķe reāli samulsa un palika uz pauzes ?
man likās vepris teica tievs 🤣🤣🤣Aizkraukles Pārdevēja @ 25.05.2023 18:24Tas storijs pie spoguļa ??♀️
-Cik Tu labi izskaties.
- Es arī. Reāli. Ha ha..
mom of 4 mīl smukus, audzinātus bērnus, ne tādu mauglēnu kāds ir pašai, ļena visu iekāro kas ir citam, jo kas ir pašai,tas viss ir pēc sūdaPinky winky @ 25.05.2023 18:24Diez tā nabaga Keitija zina,cik ļoti i love you pamātīte apdirsa un apdirš viņas mammu? Tas ir briesmīgi,ka šitā var līst virsū svešas sievietes bērniem,bet nu jā,pareizi,mom of 4 mīl visus bērnus,īpaši svešus. Savus arī,bet bik mazāk…
Creta @ 25.05.2023 18:32
Man izklausījās "tievs" ?
qwe @ 25.05.2023 18:12Pag, es pareizi sapratu - abi bomži nogulēja pusdienas un tāpēc dabūja iet uz maksas kafee kur paši sev pasūtīja alko bet bērniem tikai čipsus?un pusdienas bērni tā arī nedabūja ?
-Cik Tu labi izskaties.
- Es arī. Reāli. Ha ha..