Un bērniem nekā? Ne dzeramais, ne augļi, nekāda cita uzkodiņa....teberebe @ 25.05.2023 12:14
Pudele tukša jau pirms pusdienām. Izcila 'ģimenes' atpūta ar diviem maziem bērniem.
varbūt tā nemaz nav pirmā pudele šodienMačuPikču @ 25.05.2023 12:58Pašiem vīns, bērniem pliks ūdens. Būtu sulu vai bērnu kokteiļus paņēmusi. Par to, ka agrā pusdienlaikā jau pudele tukša, vispār klusēju.
TuunEs @ 25.05.2023 13:27
Runa ir par to, ka tas ir no paša rīta, nevis daudzumu.
Vēl pie tam saulē sēžot var ātrāk noreibt.
Man tā jūra ,kur teica ka ies peldēties ,neizskatījās droša. Lieli viļņi ,jau dziļš krastā un slideni akmeņi. Moš plekste ir atstāta ar Miu un Andris and K kaut kur devušies ? Cerams, ka tā ,bet slinkā sušķe varēja arī bērnam paņemt kaut ko ne tikai sev vināru 😡elfa* @ 25.05.2023 13:54Lieņuks pamodies. Vinārs iztempts. Diena sākusies. Bet tie šodienas storiji... izskatās tieši tāpat kā vakardienas. Viņa tur varēja vakar safilmēt materiālu visai nedēļai, jo šodiena neizskatās baigi atšķirīga no vakardienas. Un rīt gan jau arī būs tas pats.
Un ja viņi iztrekterēja to vīnu un nedo dievs jau vēl kaut ko, es ceru, ka teftelis neies tur atklātajā ūdenī peldēties dzēris un vēl Keitiju velkot līdzi. Tas nav droši.
amoreamore @ 25.05.2023 13:54
A kāda starpība kurā diennakts laikā viņi dzer vīnu, kas priekš viņu nodzertajiem organismiem ir kā priekš mums kvass?
un rīt abi nedaudz apaukstējušies vai sākusies atkal alerģija 😂Aizkraukles Pārdevēja @ 25.05.2023 13:44kafija bija paņemta storijam. Un , neticu ,ka pēc šīs pudeles apstāsies šodien. Jau būs atplīsuši sešos vakarā
Rockabilly @ 25.05.2023 14:08Neticami. Jau 14 stundas online pieejama intervija ir Kiviču, bet Liene nekur to nav pārpublicējusi. Kas tad PR menedžerei lēcies?
https://www.lasi.lv/latvija-pasaule/sabiedriba/andris-kivics-ja-runa-tad-tikai-tiesi-un-atklati.1689
TuunEs @ 25.05.2023 14:13
Es saprotu tavu domu, ka viņu organismi jau ir pieraduši pie alkohola. Bet tas nenozīmē, ka par to nevar komentēt. Viņi nav divatā aizceļojuši, bet ar bērniem un kā Tu vari zināt cik tur daudz tai pašai Ļenkai vajag, lai noreibtu?
Tad jau neko mēs nevaram komentēt, jo “tie tak ir Kiviči”.
Vispār nesaprotu kāpēc par to būtu padziļināti tagad jādiskutē :D
Standby @ 25.05.2023 10:28Man šis pāris nesimpatizē maigi sakot, bet tāds naids nolasās pret lētu ceļojumu. Ziniet, es arī pa dārgo nevaru atļauties un izrādās kā muļķe priecājos par vienkāršām lietām. Jā, es arī par akmeņiem smilšu vietā teiktu “cik skaisti!”, jo tas man būtu viss jauns. Manuprāt priecāties par tādām lietām nav nekas apkaunojošs kā te to pasniedz.
paldies @ 25.05.2023 14:52
Vai tad tā viesnīca ir tik lēta? Manuprāt, numuriņam nav ne vainas un pati viesnīca šķiet diezgan skaista. Bet es arī neesmu bijusi luksus klases viesnīcās, tāpēc man laikam nav tik augstas prasības.
wiwa @ 25.05.2023 14:50Viņi var dzert divatā, cik uziet, bet ne pieskatot bērnus, bez tam ārzemēs. Ja kaut kas notiks bērniem, pat ne kaut kas briesmīgs, bet tomēr, kur būtu nepieciešama palīdzība, vai, kā un ko viņi sarunās ar medicīnas personālu Krētā. Bet var notikt arī kas briesmīgs, ņemot vērā mazo Miu pie baseina. Neesmu svētā, bet nu nav tas normāli, es piekrītu, ka Madaras vietā būtu tagad nosirmojusi. Viena lieta ir aizvest Keitiju uz Rīgu pie Andra, kas ir nepilnas stundas attālumā no Madaras, bet cita laist uz Krētu. Andris vēl tajā savā draudu video kliedza, ka Madara nebija laidusi Keitiju uz Floridu. Floridu!!! Galīgi prātu izkūkojis.
wiwa @ 25.05.2023 14:50Viņi var dzert divatā, cik uziet, bet ne pieskatot bērnus, bez tam ārzemēs. Ja kaut kas notiks bērniem, pat ne kaut kas briesmīgs, bet tomēr, kur būtu nepieciešama palīdzība, vai, kā un ko viņi sarunās ar medicīnas personālu Krētā. Bet var notikt arī kas briesmīgs, ņemot vērā mazo Miu pie baseina. Neesmu svētā, bet nu nav tas normāli, es piekrītu, ka Madaras vietā būtu tagad nosirmojusi. Viena lieta ir aizvest Keitiju uz Rīgu pie Andra, kas ir nepilnas stundas attālumā no Madaras, bet cita laist uz Krētu. Andris vēl tajā savā draudu video kliedza, ka Madara nebija laidusi Keitiju uz Floridu. Floridu!!! Galīgi prātu izkūkojis.
qwe @ 25.05.2023 14:26Ak dies man jau tagad jārēc iedomājoties to trako sitot bungas,tas nu būs kkas?
Rockabilly @ 25.05.2023 14:08Neticami. Jau 14 stundas online pieejama intervija ir Kiviču, bet Liene nekur to nav pārpublicējusi. Kas tad PR menedžerei lēcies?
https://www.lasi.lv/latvija-pasaule/sabiedriba/andris-kivics-ja-runa-tad-tikai-tiesi-un-atklati.1689