Vēl jau tikai dodas brokastīsHubabuba @ 24.05.2023 09:51Var redzet ka teftelim Mia vairāk rūp. Plancka tik skraida apkārt ar ieslēgtu kameru. Brīnums ka nav reportāža no brokastu galda.
tūlit būs, tūlīt tūlīt!!!🤣🤣🤣Hubabuba @ 24.05.2023 09:51Var redzet ka teftelim Mia vairāk rūp. Plancka tik skraida apkārt ar ieslēgtu kameru. Brīnums ka nav reportāža no brokastu galda.
un Kivim vēl tā super izbesītā, mēdošā balss 😆😆 skaidrs, ka ļenkuce viņam jau līdz brošai, bet kuram gan negribētos Lieni ar visiem viņas "cik skaisti! pasaka! wow! kolosāli!" ielingot baseināSantaClub @ 24.05.2023 10:02Ļenka "Jūs jau atpūšaties?"
Kivis "Jā, mēs jau atpūšamies!"
Ļenka "Tur blakus ir sporta zāle"
Kivis "Tu jau stāstīji"
??
SantaClub @ 24.05.2023 10:02Ļenka "Jūs jau atpūšaties?"
Kivis "Tu jau stāstīji"
??
SantaClub @ 24.05.2023 10:02Ļenka "Jūs jau atpūšaties?"
Kivis "Tu jau stāstīji"
??
VissIrSlikti @ 24.05.2023 09:47Tāda sēdēšana pie "privātā" baseina, no kura skats vien uz ķieģeļu sienu, noteikti neietilst starp maniem sapņu ceļojumiem. Pilnīgi nekāds pasākums. Un man galīgi neskauž, jo ir būts daudz fantastiskākās vietās
Ne velti Bookingā viesnīcai novērtējums vien 7,5. Parasti, meklējot naktsmājas, viesnīcas, uz tik zemiem vērtējumiem nemaz neskatāmiesLilyLady @ 24.05.2023 10:26
Vai ne? Es arī neredzu neko īpašu. Faktiski ceļojums nesezonā pa lēto. Laiks priekš "eksotiskas salas" pavēss, Latvijā šodien būs siltāks.? Ēdiens, nu vismaz tas, ko mūsu stāri bija uzkrāmējuši uz šķīvja, nelikās baigi iespaidīgs. Esmu vairākkārt dzirdējusi, ka Grieķijā tajās all in viesnīcās pēc pandēmijas esot diezgan pazeminājusies kvalitāte. Arī viesnīcu atsauksmēs daudz sūdzību par nekvalitatīvu ēdienu, aukstiem baseiniem.
Minelūše @ 24.05.2023 10:21
Šķiet, Kivis daudz labprātāk tur būtu viens ar bērniem un Lieni aizšipotu kaut kur prom?Bet viņu var saprast, es arī nebūtu sajūsmā, ja man jau no paša agra rīta virsū stutētu kameru. Jā, ceļojuma laikā vajag uzņemt bildes un video, bet ne jau visu laiku un katru sekundi. Vajadzētu to telefonu biežāk nolikt malā un vienkārši izbaudīt atpūtu.
filmēs pa 10 reizēm katru palmu, stabu un tēlos baigo influenceri. Tas Andra : “Jā mēs jau atpūšamies ..” , tā intonācija ir no - atpisies - varianta. 😃 Mani arī izbesītu ,ka filmē visu pēc kārtas.Minelūše @ 24.05.2023 10:21
Šķiet, Kivis daudz labprātāk tur būtu viens ar bērniem un Lieni aizšipotu kaut kur prom?Bet viņu var saprast, es arī nebūtu sajūsmā, ja man jau no paša agra rīta virsū stutētu kameru. Jā, ceļojuma laikā vajag uzņemt bildes un video, bet ne jau visu laiku un katru sekundi. Vajadzētu to telefonu biežāk nolikt malā un vienkārši izbaudīt atpūtu.
Phenelopsis @ 24.05.2023 10:21
Liene: Mēs jau sen to bijām pelnījuši, vai ne,zaķīt?
Andris: --------ignore------
Karstās mīlas liesmas manāmi apdzisušas.
Scenārijs jau skaidrs: Nav viņam interesanta Liene ,kas tikai siekalojas ap viņu. Viņš ir izspiedis,dabūjis visu ko var. Haips bija,vanna bija,seksa bilde bija,uzmanība bija. Ērzelis iztrakojās, kaifu no uzmanības dabūja, tagad ir pelēkā ikdiena gluži kā pirms tam,tikai ar sliktu slavu un infantilu sievu. To Kivičs ir sapratis beidzot,tāpēc ir auksts un manāmi uzvilkts.
Sūdi vagā,Lienīt!
es domāju,ka viņa savā tukšajā šizo paurī pati tic,ka ir baigā influencereTuana @ 24.05.2023 10:34
Tā nemitīgā skraidīšana apkārt un filmēšana viņai ir attaisnojums, lai nevāķītu Miu. Tēlo, ka šausmīgi aizņemta, veido IG saturu saviem daudzajiem faniņiem utt. Liene strādā tak!!!!
un visur satagota viesnica. Tagad ir knapi plkst.11. Vēl būs 189 storiji ar viesnīcu satagotuAizkraukles Pārdevēja @ 24.05.2023 10:38es domāju,ka viņa savā tukšajā šizo paurī pati tic,ka ir baigā influencere
VissIrSlikti @ 24.05.2023 11:02Izskatās, ka jaunais storijs ar Miu par godu rozā lezbām, lai redz, ka bērnam mati tiek savākti un ir arī kādas drēbes
VissIrSlikti @ 24.05.2023 10:31Ne velti Bookingā viesnīcai novērtējums vien 7,5. Parasti, meklējot naktsmājas, viesnīcas, uz tik zemiem vērtējumiem nemaz neskatāmies