tu pateici to,ko es baidījos teikt😅😅😅amoreamore @ 23.05.2023 16:59Kārtējo reizi riskēju izsaukt uz sevi visa foruma dusmas, bet Mia tiešām ir reti neglīts bērns. Mīlīga? Arī nē.
Un te nevajag Karadžanu pie grožiem, lai sakopj to bērnu, te vajag ārstus pie grožiem. Bet pudeļbirstei tas viss pohuj, jāstāsta aukstās zupas lifehacks savām sawļēm
Un kas tad ir? Esmu bijusi 32 valstīs un tikai 2x all inclusive viesnīcās. Esmu no tiem dīvaiņiem, kam patīk cita veida ceļojumi.Cocococonut @ 23.05.2023 18:16Nesapratu, viņi pirmo reizi ir all inclusive ceļojumà?
amoreamore @ 23.05.2023 16:59Kārtējo reizi riskēju izsaukt uz sevi visa foruma dusmas, bet Mia tiešām ir reti neglīts bērns. Mīlīga? Arī nē.
Un te nevajag Karadžanu pie grožiem, lai sakopj to bērnu, te vajag ārstus pie grožiem. Bet pudeļbirstei tas viss pohuj, jāstāsta aukstās zupas lifehacks savām sawļēm
To pašu iedomājos, laikam jau silta, ja slimā govs piemin Keitijas mammu. Tur tak bezmaksas šmigu sadzersies un tādi murgi nāks vaļā 🍿ZapeNape @ 23.05.2023 18:09Ir lejā! Kivis jau silts. Liene arī iešāvusi, jo pateikt, ka bērni pārbrauks ar superlabām emocijām, kad ceļojums vēl tikko sācies, var tikai pilnīga zoss un vēl, Keitijas mammai būšot prieks. Nevar jau zināt kā viss beigsies? Sadzersies un uztaisīs kipišu, nokļūs policijā. Tad gan Keitijas mammai būs prieks. Rtīga zoss!
Cocococonut @ 23.05.2023 18:16Nesapratu, viņi pirmo reizi ir all inclusive ceļojumà?
wiwa @ 23.05.2023 18:46
10 plusi šim, kur teikts reti neglīts bērns? Nopietni?
Manuprāt, salīdzinājums ar Karadžanu labs, jo viņas meita ir lolota, kopta, priecīga, bet, ja Karadžanas meita būtu Kiviču meita, tad viņa izskatītos tāpat kā Mia, jo nav jau runa par skaistumu no dabas, bet par to, ka Kiviči nerūpējas par meitu, kur ietilpst viss - apģērbs, mati, ilgstoša maisījumu ēšana utt.
wiwa @ 23.05.2023 18:46
10 plusi šim, kur teikts reti neglīts bērns? Nopietni?
Manuprāt, salīdzinājums ar Karadžanu labs, jo viņas meita ir lolota, kopta, priecīga, bet, ja Karadžanas meita būtu Kiviču meita, tad viņa izskatītos tāpat kā Mia, jo nav jau runa par skaistumu no dabas, bet par to, ka Kiviči nerūpējas par meitu, kur ietilpst viss - apģērbs, mati, ilgstoša maisījumu ēšana utt.
amoreamore @ 23.05.2023 19:06
Bet ja man viņa šķiet reti neglīts un pat ne mīlīgs bērns, man būtu jāmelo? Nē.
Viņa tiešām atgādina Čakiju.
u.604737e44a238 @ 23.05.2023 19:11
Ne gluži. Ja Mia būtu sakopta un aprūpēta, viņa, iespējams, izskatītos kā normāls bērniņš, bet Karadžanas meitenīte pēc dabas tiešām ir ļoti skaista, tur ļoti smuki gēni sajaukušies. Un salīdzināt Karadžanas turku un Taukmenu ir tas pats, kas salīdzināt Pelnrušķīti ar neglītajām māsām.
Ne gluži. Ja Mia būtu sakopta un aprūpēta, viņa, iespējams, izskatītos kā normāls bērniņš, bet Karadžanas meitenīte pēc dabas tiešām ir ļoti skaista, tur ļoti smuki gēni sajaukušies. Un salīdzināt Karadžanas turku un Taukmenu ir tas pats, kas salīdzināt Pelnrušķīti ar neglītajām māsām.
Būsim godīgas Lienei no Ārēna visas ir skaistas meitas.Katzenfamilie @ 23.05.2023 19:23
Katrs bernins ir tads, kads vins ir, cits ir skaistaks, cits varbut ne tik skaists, berni jau aug un veidojas. Fakts ir tads, ka Mia nav sakopta un sapuceta, mati noaugusi ka mazajam meza briesmonitim, Lienei vinja nav ipasi svariga, ja jau but svariga, tad pucetu un lolotu, par cik pasai Grabuljlienei ari patik roza krasa, tad vismaz Miu butu no galvas lidz kajam roza drebes sagerbusi, butu smuki matu aksesuari, spradzites un tamlidzigi. Piekritu, ka Kivics nav ipasi glits virietis, Mia izskatas vinjam loti lidziga un vinjai ir Lienes deguns, kas ari nav nekads skaistuma etalons.
Kalnos @ 23.05.2023 19:24Tik žēl tā mazā meitēna palika. Pat sveši cilvēki jau no dzimšanas mobingo. Tizla, kropla, nesmuka, neattīstīta, dumja, un kas vēl viss tik ne. Neko tas mazais nav cilvēks ļaunu izdarījis bet jau traucēklis visai pasaulei.
Nu kas ir tagad jaunatnei ar to skaistuma fetišu? Nu dzīvē cilvēki daudzi izskatās parasti, nu nevar visi būt izcili skaisti. Pie tam kivim nav neviens bērns izcili skaists, it neviens. Un tas noteikti nav pats galvenais dzīvē.
Kalnos @ 23.05.2023 19:25Būsim godīgas Lienei no Ārēna visas ir skaistas meitas.
wiwa @ 23.05.2023 19:24
Tu nesaprati manu komentāru, es nesalīdzinu Karadžanas meitu un Kiviču meitu vizuāli, bet saku, cik liela nozīme ir rūpēm un labai attieksmei pret bērnu, kas tai skaitā arī rada to patīkamo vizuālo tēlu.
Man arī nepatīk Andris pēc izskata, bet Kima ir līdzīga Andrim un ir skaista meitene. Protams, tur ir arī Madaras gēni.
Ja mēs atejam no bērnu tēmas, jo man liekas baigi neglīti tā apspriest, Andris Madaras laikos izskatījās pavisam citādāks nekā Andris tagad. Arī toreiz viņš nebija mans tips, bet var taču skaidri redzēt, kā izskatu ietekmē dzīvesstils.
Būsim godīgi VISI Kiviča bērni ir ļoti tālu no skaistuma. Labāk liekam bērnus mierā. Pasaule goda vārds negriežas ap skaistuma standartiem.Katzenfamilie @ 23.05.2023 19:33
Ja, tam es piekritu, Arena meitas tiesam ir skaistas, bet Mia tomer ir lidziga Kivicam, kurs nav tas skaistakais virietis Visuma. To skaistuma etalonu es domaju attiecibas uz Lienes degunu, kurs nu nav tads, ka piemeram Bellai Hadidai, Lienei ir diezgan uzrauts deguns.
Te atklāti nosauc viņu par neglītu, nesmuku, kropli, , muļķi, neattīstītu, un vēl nez ko. Te to visu var lasīt.Katzenfamilie @ 23.05.2023 19:29
Manuprat Mia ir loti miliga, bet te jau iet runa par to, ka Liene gimenes maate budama, nenodarbojas ar bernu, nesakopj, citi berni Mias vecuma ir loti sapuceti, nav ieterpti drebes, kas ir nez cik izmerus par lielu, citiem berniem mati nav noaugusi un citas mates nav regulari piedzerusas un tikai ar sevi un savu belovedu parnemtas.
Helga Andersson @ 23.05.2023 15:54bet no otras puses - ja vepris ir viņas dzīves LIELĀ MĪLA, tad jau Miai būtu jābūt mīlestības bērnam, un loģiski būtu, ja viņa ar viņu extra ņemtos, postu, rūpēto, jo mīlētu vairāk, nekā citus.