Chempions Rafaels @ 19.05.2023 15:10Var saprast daudz ko. Protams, daudzas gimenes ir izjukusas, protams, cilveki precas vairakas reizes. Bet kāda velna pec slampa gazh suudus pari bijusajiem. Jebkura gadijuma ja mans vecis ko dirstu uz bijuso vins pats dabutu bietee. Bet sii tiesi otradi vel priecajas un piebalso.
ZapeNape @ 19.05.2023 13:43Lienei pat puķes nejēdz nopirkt. Nu kurš maijā dāvina krizantēmas? Liene kā veca lauku tante, galvenais ka ilgi stāv. ???
Viss, protams, tiek darits ar noluku lai kaitinatu Madaru un beigas pataisit to par nepateicigu, neapmierinatu, histerisku sievieti,bet plekste uztaisas par sveto zosi. Jeibogu, agresiju neatbalstu, bet taa vien gribetos izvalkat vinu aiz sapuvusajam pakulaam pa Imantu.McSara @ 19.05.2023 15:41
Man, savukārt, pilnīgi lieki liekas, ka plekste piemin Keitiju savā IG zinot kādas viņai ir attiecības ar Madaru.
Saprastu viss ir izrunāts un nav naids, bet viņa taču mūžīgi Madaras virzienā ventilē samazgas.
Vismaz to varēja paturēt aizkadrā.
VissIrSlikti @ 19.05.2023 15:11Lai parāda kaut vienu bildi, kas apliecinātu, ka viņa ir rudmate. To nebeidz vien skandēt, taču pilnīgi nekas neliecina, ka būtu dzimusi riža.
LilyLady @ 19.05.2023 10:10
Visās citās situācijās tam var piekrist, bet konkrēti Liene, pirmkārt, ir pārāk slinka, lai strādātu, otrkārt, viņai jau ir "darbs" - nemitīgi sargāt tefteli. Darot normālu darbu, viņa nekad neizskraidītu pakaļ savam taukmenam. Bet vepri, kā zināms, vienu kaut kur laist nedrīkst, kājiņa ierasti aizslīdēs kādā citā virzienā.?
jā, šajā virzienā plukatai smadzeņu kapacitāte ir apbrīnojama, visur citur duročka un sajega nekādaChempions Rafaels @ 19.05.2023 15:55Viss, protams, tiek darits ar noluku lai kaitinatu Madaru un beigas pataisit to par nepateicigu, neapmierinatu, histerisku sievieti,bet plekste uztaisas par sveto zosi. Jeibogu, agresiju neatbalstu, bet taa vien gribetos izvalkat vinu aiz sapuvusajam pakulaam pa Imantu.
Nu vīrietim tas ir piedodams, jo daudziem visas puķes ir asteres un nav jau ne vainas arī krizantēmām, bet nu iedzimta rīdziniece, gandrīz stila ikona, dizainere...Aizspogulia @ 19.05.2023 15:54
Starpcitu, man draugs nesen uzdāvināja tieši pušķi ar krizantēmām. Pie sevis nodomāju-nu nopietni. Maijā. Cik reizes es varu teikt, ka man patīk sezonas ziedi. Beigās izrādās, ka pārdevēja viņam ir pateikusi, ka tie ir labākie pavasara ziedi ?Labi, ka es nesāku ko pukstēt viņam
sakuraszarins @ 19.05.2023 17:47Kas, tad nu. Mūsu Ļenkai, taukmens vairs nedod naudu zālei? Vienīgais, kas tagad, atliek ir skriet pa ielu.
Un kur, tad muguras sāpes??? Nav pat bijušas pirmās pohas.
.Muguras sāpes, pēc vienas masāžas, kā nebijušus. Jāprasa tās masieres, brīnumdares vārds. Ko tāda mele var bērniem iemācīt? Es zinu kā var sāpēt mugura, kad pie katras kustības, no sāpēm, var bikses piečurāt. Un tur nekas bez sistēmām nav līdzams. Bet te tādas sāpes, ka izskatās un uzvedās kā pilnīgā vafelē, bet nākamā dienā jau dod pa bundžām. Nu būtu likusies mierā, bet nē, vēl pļurkst un nevar rimties. Tā kā viss, ko runā Liene ir jādala vismaz ar 3. Viņa varētu kādā melošanas čempionātā piedalīties.sakuraszarins @ 19.05.2023 17:47Kas, tad nu. Mūsu Ļenkai, taukmens vairs nedod naudu zālei? Vienīgais, kas tagad, atliek ir skriet pa ielu.
vai visi ziedi ir flokši😁ZapeNape @ 19.05.2023 17:44Nu vīrietim tas ir piedodams, jo daudziem visas puķes ir asteres un nav jau ne vainas arī krizantēmām, bet nu iedzimta rīdziniece, gandrīz stila ikona, dizainere...
sakuraszarins @ 19.05.2023 17:47Kas, tad nu. Mūsu Ļenkai, taukmens vairs nedod naudu zālei? Vienīgais, kas tagad, atliek ir skriet pa ielu.
ZapeNape @ 19.05.2023 17:44Nu vīrietim tas ir piedodams, jo daudziem visas puķes ir asteres un nav jau ne vainas arī krizantēmām, bet nu iedzimta rīdziniece, gandrīz stila ikona, dizainere...
tad jau skolotajam 1ja septembri davina ar domu uz kurieni iet?Katzenfamilie @ 19.05.2023 18:27
Piekritu, mans virs man ari vairakas reizes ir nopircis krizantemas, kad es teicu, ka tas tak parasti nes kapiem, vins teica, kas tas par mulkibam, esot tacu tik skaistas pukes!