Z grupai koncis Taurupē būs.
FB oficiālā lapā nekā par to nav.
Pēdējais ieraksts ir no 3.maija.
PR rullē!
Kivis ir lasījis forumu. Pāršārēti ir visi Lienes storiji. Ieskaitot Lienes jūsmināšanos par filmu.
Laikam vakar bija ciemos Lielais O.
Te bija koments par Lienes un Andra psiholoģiskajām problēmām, kas radušās no ģimenes attiecībām bērnībā.
Es jau minēju kaut kad iepriekš. Skaidrs ir tas, ka Liene bērnībā nav saņēmusi īpaši daudz mīlestības. Tāpēc ķeras katram vīrietim, kā dadzis klāt un apjūsmo.
Vēl - Liene nejūtas droši un pārliecināti. Katra teikuma beigas ir tādas nedrošas un nervozi atjauktas ar Hi hi. Principā - lai ko viņa teiktu Kivim, izskatās, ka viņa nepārtraukti uztraucas par to, kāda būs reakcija un vai tas, ko viņa pateica, gūs atzinību.
Kā arī Liene ir ļoti vāja sieviete. Kāds vienmēr ir viņu stutējis. Pat laikā, par kuru Kivis saka, ka viena audzināja... sorry. Nē, Liene nekad nav viena audzinājusi meitas. Viņai vienmēr kāds ir palīdzējis.
Es zinu, kā ir audzināt patiešām vienai, kad nav neviena, kas palīdz regulāri un kad viss vienai jāizness - pilna laika darbs, ēst gatavošana, mājas uzturēšana, bērnu emocionālo problēmu risināšana, medicīnisku problēmu risināšana. Liene kaut ko tādu vispār pavilkt nespētu. Un man besī, ka cilvēki, kuriem ikdienā ir paligi - ģimene, draugi utt., saka, ka audzina vieni un cik tas ir grūti.
Ja kāda paķēra uz sevi - jau iepriekš atvainojos.