Un viņai būtu jādomā par visām citām LV grūtniecēm? Es ar domāju tajā laikā tikai par sevi. Tev ir bērni?ZapeNape @ 15.05.2023 21:02Jā, tā aplamā sieva ar to savu grūtniecību nēsājas kā nabags ar tarbu, it kā būtu vienīgā grūtniece Latvijā, nu vismaz Jelgavā.
Kalnos @ 15.05.2023 21:12Jauki. Gaidīsim ko no tevis labu. Bez tēmas vai ceļojumi pa LV vai vēl ko feinu. Jeb tikai te riet kā kuce proti? Sekss sen nav bijis ja ?
da kāda tev izņemot kivicus hobijs? Tevi pat tāpat kā Leņķu dzimtene neinteresē, importu tik padavaiTusnelda @ 15.05.2023 21:26
Ieciklējusies esi uz ceļojumiem pa LV? Baigi šaurais "redzes leņķis". Iedomājies tikai, dažiem cilvēkiem ir arī citi hobiji, ne tikai ceļošana un dzerstīšanās kā tev.
Es teicu, ka viņai jādomā par citām grūtniecēm? Un kāds sakars ar to vai man ir bērni? Kura normāla sieviete tik intīmu lietu pa pasaui vazā un vēl tik vulgārā veidā? Būtu par to bērnu padomājusi, ne tikai par savu izrādīšanos un lētas skavas meklēšanu. Tev tiešām meijas galvā.Kalnos @ 15.05.2023 21:13Un viņai būtu jādomā par visām citām LV grūtniecēm? Es ar domāju tajā laikā tikai par sevi. Tev ir bērni?
protams, domājam pozitīvi. Pudele ir tikai padzēriens un normāls ēdiens nav jāatrāda, runāt, ka māk arī nav jāatrāda. Ļenkai ir alerģijas un muguras sāpes un dzer tēju, ar Miu tiek gan runāts pilnos teikumos, gan aprūpēta, bērns taču var notašķīties un jaunas drēbes mazam bērnam nevajag, jo tāpat ātri izaug un nošmulējas. Miai tiek nodrošināta vecumam atbilstoša bērna aprūpe un socializācija. Viss ir kārtībā.magdalena333 @ 15.05.2023 21:37Pēdējā storijā tiešām izskatās, ka Miai matiņi nav pa pus galvu? Es cenšos domāt pozitīvi, ka tas dēļ Lienes filtriem vai, ka Andris nodzinis viņai matus līdzīgi kā viņam, nu ļoti negribētos, lai viņai tas ir no kādas kaites, jo šie vecaki pat par ikdienišķām lietām nespēj parūpēties, kas attiecas uz Vernu, kur nu vēl, ja tur kāda nopietna kaite. Tak tā pat bērns nezaudē matus tādos apjomos?
magdalena333 @ 15.05.2023 21:37Pēdējā storijā tiešām izskatās, ka Miai matiņi nav pa pus galvu? Es cenšos domāt pozitīvi, ka tas dēļ Lienes filtriem vai, ka Andris nodzinis viņai matus līdzīgi kā viņam, nu ļoti negribētos, lai viņai tas ir no kādas kaites, jo šie vecaki pat par ikdienišķām lietām nespēj parūpēties, kas attiecas uz Vernu, kur nu vēl, ja tur kāda nopietna kaite. Tak tā pat bērns nezaudē matus tādos apjomos?
Bahahahahahahaha 🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣Hortenze @ 15.05.2023 19:53
Šodien gāju garām parkam un tur viens bomzis aiz krūma dirsa. ?Ap kaklu viņam tieši bija leoparda lupata... Tagad māc šaubas- varbūt tie bija stringi??
amoreamore @ 15.05.2023 20:33Ne pa tēmu, bet par to kivju družku trako tetovētāju...kāds viņai grūtniecības laiks? Viņa jau kādu mēnesi izliekas tā, itkā pēc mēneša jādzemdē, visur ar savu vēderu pa priekšu, piecelties nevar.
Andrītis nav resns,tie ir muskuļi un uztrenētā miesa 🤩Chempions Rafaels @ 15.05.2023 23:15Taukmena pēdējais reels. Gan jau šie atkal normāli kož. Iemesls taču ir. Bet nu akmensdievs cik viŋš sevi ir aizlaidis. Tas tiešām ir tik pretīgi. Cik tomēr viņa bijušās sievas ir laimīgas, ka tika pamestas. Saukt Ārenu par resnu un neglītu, kad pats izskaties kā resna nelaime...
KurkulisBurbulis @ 15.05.2023 23:32andžam drīz dzimene. Gaidu video, kur viņš, kā katru gadu, pārbaudīs savu fizisko sagatavotību pievelkoties pie stieņa ?
Knabsab @ 15.05.2023 22:34Njaaa... tajā klavieru storijā galva Miai izskatās traģiski!
Eu Ļenka, stulbā zoss, davaj pievērsies savam bērnam beidzot!
KurkulisBurbulis @ 15.05.2023 23:42Uzmanību Uzmanību, runā daunis. Visiem mirstīgajiem ir nenovērtējama iespēja redzēt mani taurējot Taurupē. Paņemiet līdzi ekstra šortus, jo jūs noteikti apdirsīsieties no manas apskaužamās esības šajā saulē
vainadzite @ 15.05.2023 23:41
Un kas tad tur tāds traģisks izskatās? Jēzus, tur Mia pa gabalu sēž, nevar pat pietuvināt neko, lai apskatītu, bet jūs te jau izdomājat nezin ko, lai tikai nomelnotu.