Kalnos @ 15.05.2023 17:52Mēs tik ilgi gan nebijam. Visā diena līdz 22.00 pilnīgi pietiek. Kājas beigtas, vēl uz darbu nākamā dienā. Kur tieši bijāt?
A Tu maldies, Pilī 15.00 sāks un citviet arī. Es ja godīgi vispār ne īpaši gribēju citi plāni bija. Bet nu hokis pa vidam, tad var iet.LabaDabaDa @ 15.05.2023 19:04
Muzeju nakts, ja nemaldos, tikai sešos vakarā sākas, vairumā vietu pat septiņos - vismaz Rīgā. Tāpēc jau tā ir Nakts. Un nākamā diena svētdiena, tā kā bija normāli. :)
Bet ja būtu ar maziem bērniem, tad, protams, ātrāk viss beigtos.
akd vnk tāda жиза. Esmu dejojusi Klondaikā sapnī kopā ar pleksti😭MeltedCheese @ 15.05.2023 19:04Šonakt sapnī ar Kivča mammu dziedāju karaoke. Noras Bumbieres dziesmu par pēdējo lapu. Tik reāls sapnis bija. Wtf vienkārši. ???
Helga Andersson @ 15.05.2023 17:33iedomājos - vecs dzērājonka tos leoparda stringus pa pjaņi uzvilcis virsū biksēm un tenterē uz pudeļu nodošanas punktu ?
kubiete/ridziniece/umka, tu vienreiz nomierinasies? Tev vispar ir pieskirts MUZA bans saja foruma, tapat ka cali. Kada sakara admini neko nedara un to slimo neizdzes?Kalnos @ 15.05.2023 12:52Tev liekas ka par tik trakam stalkerem nesmejas? Tā Ir izklaide par brīvu, būsim godīgi. Pavērot no malas stalkeres ir uzjautrinošāk par garlaicīgo Kiviču pāri. Ko runā, ka stalko, vēlāk lasīt ka pat brīvdienas seko tiem kivjiem, pat 3 nakti raksta, gadiem.
Nu jau ir tik tālu kā sapņo par viņiem, raksta dzeju, un ROKAS PA MISKASTĒM...
Pikachio @ 15.05.2023 19:34Kaut kas tur ir bijis.?
Madarai storijs ar Keitiju,ka bērns ir galīgi slims un vests pie ārsta ar klepu un kakls pavisam ciet.
Domāju, ja tik slimu bērnu Madara savāca no tēva,tad gan jau kaut ko teica par uzturēšanās apstākļiem. Kā arī visi redzēja piedzērušos Lieni,kad pie viņas bija Keitija. Nedomāju, ka Madara klusēja.
Un atstās šo ar Miu 70kvmetros? Kā viņa pelnīs iztiku, vāks tukšās pudeles?Danuta @ 15.05.2023 15:42Vepris tāpat tūlīt šķirsies no Lienes, gaidiet augustu, hi, hi.
oioioi @ 15.05.2023 20:07
Jā, kad ļenkai bija laivs un viņa bija manāmi iereibusi, tad arī pateica, ka vīrs skatās bērnus blakus istabā. Neslēpa, ka Madaras meita pie viņiem. Tātad, ļenka skatījās meitenes alkohola reibumā un noteikti pats papiks arī bija dzēris. Ja mans bērns būtu pie tēva, kur ar sievu kvasī, es kat no otra pasaules gala atlidotu un savāktu savu bērnu pie sevis.
Savva @ 15.05.2023 19:53kubiete/ridziniece/umka, tu vienreiz nomierinasies? Tev vispar ir pieskirts MUZA bans saja foruma, tapat ka cali. Kada sakara admini neko nedara un to slimo neizdzes?
Ak Dievs. Nu bērnudārzs pilnīgs. Jums es pat nezinu kā to nosaukt, nav nekā jaukāka ko pasniegt cilvēcei? Traģikomiski patiesībā, un pat slimi.Atbalsts @ 15.05.2023 20:32
Sekojam līdz, bet nu cilvēki slēpjas, kas attiecas uz rīdzinieci, bet citi atkal kļūdās. Arī man tika rakstīti apvainojumi, ka taisu citus kontus, kas nebija taisnība.
Bet jā, sliecos ka Kalnos ir Rīdziniece un pārkāpuma gadījumā tiks dzēsta.
Ludzu izdzes mani. Neatceros paroli, nevaru pati. PaldiesAtbalsts @ 15.05.2023 20:32
Sekojam līdz, bet nu cilvēki slēpjas, kas attiecas uz rīdzinieci, bet citi atkal kļūdās. Arī man tika rakstīti apvainojumi, ka taisu citus kontus, kas nebija taisnība.
Bet jā, sliecos ka Kalnos ir Rīdziniece un pārkāpuma gadījumā tiks dzēsta.
Kalnos @ 15.05.2023 20:57Ludzu izdzes mani. Neatceros paroli, nevaru pati. Paldies
Jā, tā aplamā sieva ar to savu grūtniecību nēsājas kā nabags ar tarbu, it kā būtu vienīgā grūtniece Latvijā, nu vismaz Jelgavā.amoreamore @ 15.05.2023 20:33Ne pa tēmu, bet par to kivju družku trako tetovētāju...kāds viņai grūtniecības laiks? Viņa jau kādu mēnesi izliekas tā, itkā pēc mēneša jādzemdē, visur ar savu vēderu pa priekšu, piecelties nevar.
Jauki. Gaidīsim ko no tevis labu. Bez tēmas vai ceļojumi pa LV vai vēl ko feinu. Jeb tikai te riet kā kuce proti? Sekss sen nav bijis ja 😀Tusnelda @ 15.05.2023 20:59
Beidzot kaut ko prātīgu pateici. Nu ko, atpūtīsimies no Tevis un gaidīsim, ar kādu vārdu tad atvilksies atkal atpakaļ.