tā rēcu par šo 🤣🤣🤣🤣kuranavliene @ 15.05.2023 15:04Tak viņu nelaiž muzejos,jo aplaiza visus eksponātus.
es to pašu gribēju teiekt. Ja Lienīte lasa, tad noteikti ierēc par infighting 😏Knabsab @ 15.05.2023 15:37
Kaut kāds trakums! Un ja Kirpiči šodien te lasa, tad viņi priecājas, ka rozā lezbas kašķējas ar cālenēm.
Bet hei - droši var veidot atsevišķu diskusiju.
Es rosinātu turpināt runāt tikai par LV slavenākajiem alkoholiķiem - Kirpičiem
atkal tavu Lienīt dzērumā murgi. Tu kad šova biji staigājat pa Vecrīgu, un pat nezināji ka tur ir 14 muzeji. Daži bezmaksas. Taču varējāt tur iet, bet to jau tu nezini, bijusu neesi. Un skat, tu pat doma ka visur dabas takās Latvijā ir krogi. Izcils domu gājiens. Tevi bez interneta un Alko arī kas cits interesē? Ko var tupēt 24/7 cāli?Tusnelda @ 15.05.2023 16:11
Mani tiešām izbrīna, ka tevi muzeju naktis interesē, tur taču dzeramos nedod! Latviju apbraukāt tev labāk piederas, jo daudz krogu visās ceļmalās. Pie reizes var uztrāpīt uz Kiviču, tas arī krogos mēdz šļupstēt dziesmas kaut kādas.
Un tu jau neesi nepazīstama, pat ļoti pazīstama, tagad tikpat kā ģimenes loceklis. Lai kur arī neietu, visur tu jau priekšā!
amoreamore @ 15.05.2023 15:57
Kāpēc augustā?
Helga Andersson @ 15.05.2023 16:14es to pašu gribēju teiekt. Ja Lienīte lasa, tad noteikti ierēc par infighting ?
un viktorijas sekrēta apenēs ar Lienes smaržu. hi hiii... Liene, ja tu šo lasi - 1. šķiro atkritumus, 2. iepako diskrēti, 3. pārliecinies, lai atkritumi nav identificējami. Tu tak iri slavenība, tev uz šo bija jābūt gatavai!Tusnelda @ 15.05.2023 16:34
Man domāt, neierēc gan. Lienīte tagad savā rajonā pastiprināti pievērš uzmanību VISIEM bomžiem. Jo nevar tak zināt, kurš tagad staigā ar uzrakstu "Es mīlu Lieni Kiviču" uz puzas.
amoreamore @ 15.05.2023 16:22Man bail, es nesaprotu, kas notiek. Jūtos kā bērns kura vecāki pālī skandalē :D beidziet, luuudzu
amoreamore @ 15.05.2023 16:22Man bail, es nesaprotu, kas notiek. Jūtos kā bērns kura vecāki pālī skandalē :D beidziet, luuudzu
Kalnos domā, ka tusnīgā Nelda ir Liene 🙈 nē nu jāKalnos @ 15.05.2023 16:20atkal tavu Lienīt dzērumā murgi. Tu kad šova biji staigājat pa Vecrīgu, un pat nezināji ka tur ir 14 muzeji. Daži bezmaksas. Taču varējāt tur iet, bet to jau tu nezini, bijusu neesi. Un skat, tu pat doma ka visur dabas takās Latvijā ir krogi. Izcils domu gājiens. Tevi bez interneta un Alko arī kas cits interesē? Ko var tupēt 24/7 cāli?
tas bija tanī dienā, kad ar Dāliju lesbojās. Dienu pirms lenka atkal storijos teica, ka Keitija pie šiem, vēl tā live bija ar Datrju un Agnesi. Kāpēc meta pilnas pudeles? Jo, iespējams, Madara brauca pakaļ Keitijai vai tomēr kaut kas cits, bet aiz laba prāta šie pudeles ar alko nemestu ārā.Tuana @ 15.05.2023 17:16
Vaine ?
Bet jautājums paliek aktuāls - kāpēc jel izmestas PILNAS pudeles?:D Vai tiešām kādam no abiem būtu apskrējies viss šis dzīvesveids, alkohols misenē, dūre galdā un “man vienreiz pietiek!!!” ????
Kaut kā neticami gan.
Bjork @ 15.05.2023 17:35tas bija tanī dienā, kad ar Dāliju lesbojās. Dienu pirms lenka atkal storijos teica, ka Keitija pie šiem, vēl tā live bija ar Datrju un Agnesi. Kāpēc meta pilnas pudeles? Jo, iespējams, Madara brauca pakaļ Keitijai vai tomēr kaut kas cits, bet aiz laba prāta šie pudeles ar alko nemestu ārā.
Kalnos @ 15.05.2023 12:42Olga Tu? Nu jā, tas ir čuhņā. A ko, tur nedzīvo cilvēki?
Mēs tik ilgi gan nebijam. Visā diena līdz 22.00 pilnīgi pietiek. Kājas beigtas, vēl uz darbu nākamā dienā. Kur tieši bijāt?LabaDabaDa @ 15.05.2023 16:43
Absolūti precīzi. Es gan vairāk jūtos kā vecāks, kura bērni dzērumā skandalē. :D
Un ja kas, es biju Muzeju naktī līdz pusnaktij. Ja nedzer, var daudz paspēt. :D
Tie taču cāļa standarti tā darīt. Dzēsties sagribējās, vasara, un vispār, nu kam vajag lasīt tos cāļa skandālus par to viņu svēto grupu? Nieka 600 dāmas to vien dara kā stalko, skat pat domā ka dabas takās Latvijā visur ir krogi. Nu cik tālu marazmā var aiziet. 😀amoreamore @ 15.05.2023 16:22Man bail, es nesaprotu, kas notiek. Jūtos kā bērns kura vecāki pālī skandalē :D beidziet, luuudzu
amoreamore @ 15.05.2023 17:40
Man liekas diezgan reāla versija, ka Dālija visu izmeta glābjot savu jauno draudzeni