LilyLady @ 15.05.2023 09:35
Uuuu, baidāmies - tūlīt nosauks vārdus un uzvārdus!? Lienīte arī nupat kaut ko dirsa par IP adresēm. Un tālāk? Nāks resnais rausītis mūs piekaut? ?
Nosauc labāk vārdus tām smirdīgajām kanalizācijas žurkām, kas sēž slēgtas grupas stūrītī, lasa un uzbudinās. ?
vilkluse @ 15.05.2023 11:24nācās pat piereģistrēties, lai uzrakstītu komentāru ?
kurš jums "bebrenēm" liek domāt, ka jūs te "stučī" kāds klusais foruma lasītājs? kad es vēl biju cālī, tur dažas aktīvās komentētājas likās tik emocionāli nestabilas un apsēstas, ka nevarēja saprast, ko vēl no tādiem cilvēkiem var sagaidīt.
es kaut kad mēģināju tur pabūt par "voice of reason", kad viņas galīgi bija jau sākušas murgus rakstīt, bet tur kaut kādas jukušās saskaitīja, cik es gada laikā komentārus esmu sarakstījusi, sāka prasīt, kurš tad ir mans "īstais profils" no kura es komentēju parasti (seriously, anonīmā forumā viltus profili?) un tad vēl sāka apgalvot, ka es esmu Lienes draudzene. tad, kad viņas sāka rakstīt pašas savu dzeju un gari izklāstīt savus sapņus par kiviču, es sapratu, ka tur nav vērts palikt... tagad vēl pa miskastēm sākušas rakāties un nesaprot, kāpēc viņām kāds kko pārmet... nu, nopietni? go touch some grass, pirms piemeklē tāds pats ģintermuižas liktenis kā elku
Bē Bebrs @ 15.05.2023 13:47Nav jau pat teikts, ka RAKĀJĀS. Fakti ir tādi, ka REDZĒJA. Un redzēja konkrētas lietas.
Bē Bebrs @ 15.05.2023 12:16cāļa dāmas te parasti nesēž. bet nu ir par traku, ka dažas nodevīgas žurkas no slēgtas tēmas iznes sensitīvu informāciju par Kiviču miskastes maisu saturu.
Danuta @ 15.05.2023 13:56
Tad nelieciet. Tas ir vnk slimi. Fočēt miskastes saturu. Bebrene, ibio. ?
jocīga, vai? no ielas arhitektūru var fočēt, cik grib. Pat prezidenta pili ar visu prezidentu iekšā.Danuta @ 15.05.2023 13:53
Tieši tā. Vienas vienīgas stalkeres tur tup. Kuras ir pārkāpušas privātuma robežas. Fočējot Kirpiču dzīvesvietu.
to visu var soc tīklos redzēt. Miskastes cāliCitrona Zieds @ 15.05.2023 14:04Nu, paskatījās cilvēks ko Kiviči dzer un velk mugurā, kas tur tāds? Tāda šausmināšanās un sašutums it kā būtu izrakti visi Getliņi.
Nē, viņas, visticamāk, atkritumus izmet ar gumijas cimdiņu rokā un cieši aizspiestām actiņām un deguntiņu.Tusnelda @ 15.05.2023 13:53
Danuta, vivii un Kalnos, ieraugot kaut ko tādu, būtu kaunā nosarkušas, aizklājušas seju un nekad nevienam nebūtu bildušas nevienu vārdiņu. ???
Citrona Zieds @ 15.05.2023 14:04Nu, paskatījās cilvēks ko Kiviči dzer un velk mugurā, kas tur tāds? Tāda šausmināšanās un sašutums it kā būtu izrakti visi Getliņi.
aizmirsi par saņurcītu Lienes grāmatas manuskriptu, tiesa, bez pēdējās nodaļasCitrona Zieds @ 15.05.2023 14:05Un nebija fočēti atkritumi, bet viens krekliņš ar vārdu un uzvārdu.
😀😀😀😀😀 visu izlasīja jaBē Bebrs @ 15.05.2023 14:11aizmirsi par saņurcītu Lienes grāmatas manuskriptu, tiesa, bez pēdējās nodaļas
tak Umka un tā otra. :D pa vidu starp dzeršanu un athodņaku.Neighbor @ 15.05.2023 14:13Cālī ir slimas stalkeres? Šeit nav!? Šeit cēli aizstāv kiviču godu, uzstāda bērnam pašizdomātas diagnozes, meklē kur atrodas Mia bērnu dārzs, lai turpinātu stalkot, bet tas viss noteikti ir tik cēli un veselīgi un attaisnojami. Te dažai labai pašai ir personības dubultošanās gluži kā galvenai varonei lienītei. Duras kas duras.