tu esi pārliecināta, ka tomēr izdzēsies no cāļa slēptās grupas? vai arī turpini pa šķirbiņu lūrēt?vilkluse @ 15.05.2023 11:24nācās pat piereģistrēties, lai uzrakstītu komentāru ?
kurš jums "bebrenēm" liek domāt, ka jūs te "stučī" kāds klusais foruma lasītājs? kad es vēl biju cālī, tur dažas aktīvās komentētājas likās tik emocionāli nestabilas un apsēstas, ka nevarēja saprast, ko vēl no tādiem cilvēkiem var sagaidīt.
es kaut kad mēģināju tur pabūt par "voice of reason", kad viņas galīgi bija jau sākušas murgus rakstīt, bet tur kaut kādas jukušās saskaitīja, cik es gada laikā komentārus esmu sarakstījusi, sāka prasīt, kurš tad ir mans "īstais profils" no kura es komentēju parasti (seriously, anonīmā forumā viltus profili?) un tad vēl sāka apgalvot, ka es esmu Lienes draudzene. tad, kad viņas sāka rakstīt pašas savu dzeju un gari izklāstīt savus sapņus par kiviču, es sapratu, ka tur nav vērts palikt... tagad vēl pa miskastēm sākušas rakāties un nesaprot, kāpēc viņām kāds kko pārmet... nu, nopietni? go touch some grass, pirms piemeklē tāds pats ģintermuižas liktenis kā elku
cāļa dāmas te parasti nesēž. bet nu ir par traku, ka dažas nodevīgas žurkas no slēgtas tēmas iznes sensitīvu informāciju par Kiviču miskastes maisu saturu.amoreamore @ 15.05.2023 12:14Nesaprotu, cāļa dāmas, sēž savā pasaulē, bet lien te, un savā nevienu nelaiž. Baigi negodīgi :D
Kopumā visa šī moralizēšana un forumu kari izskatās tik pat smieklīgi kā Ļenkas centieni būt sabiedrības dāmai
kuššššš @ 15.05.2023 11:35Labi, ka pie tā klipa, kur redzama Keita Midltone, mūsu kvīna nepierakstīja, ka arī zin dažas notis un vispār, arī ir tik pat kā pianiste.
Bē Bebrs @ 15.05.2023 12:16cāļa dāmas te parasti nesēž. bet nu ir par traku, ka dažas nodevīgas žurkas no slēgtas tēmas iznes sensitīvu informāciju par Kiviču miskastes maisu saturu.
Lūdzu, izdzēsies un aizmirsti Kivičus! Izdarīsi sev pakalpojumu!vilkluse @ 15.05.2023 12:23rakāties pa miskastēm un domāt par kiviču tik daudz, ka jau sapņos rādās, nav par traku. iznest "slepenu sarkano mapju informāciju" no anonīma foruma - tas jau ir par traku!
viss, man apnika, tāpat kā toreiz cālī - nav vērts strīdēties ar cilvēkiem, kam forums ir visa dzīve un visur rēgojas tikai kiviči
😀😀😀😀😀😀 Es gar zemiBē Bebrs @ 15.05.2023 12:16cāļa dāmas te parasti nesēž. bet nu ir par traku, ka dažas nodevīgas žurkas no slēgtas tēmas iznes sensitīvu informāciju par Kiviču miskastes maisu saturu.
Olga Tu? Nu jā, tas ir čuhņā. A ko, tur nedzīvo cilvēki?reina @ 15.05.2023 12:40Tas brīdis, kad tusiņš Taurenē ir kaut kas tik MEGA, ka vispār jāpaskaidro, kur tā Taurene atrodas un jāaicina no citām pilsētām tur braukt ???
vilkluse @ 15.05.2023 11:59nu sorry, pēc instagram stories atrast cilvēku adresi, pēc tam izrakņāt viņu miskasti un par to pastāstīt vairākiem simtiem cilvēku forumā (un ko maina tas, ka tas ir slēgts forums?? tur tāpat visi ir anonīmi un nevar zināt, cik jucis cilvēks slēpjas aiz lietotājvārda LadyLily) , nav normāli un šādā situācijā ir jākrata pirksts. jums tas ir cirks un izklaide par brīvu, bet nu nav tas normāli.
es, protams, neapgalvoju, ka visas cālī tur ir jukušas, bet, kad es tur vēl sēdēju, lielākajām vairumam likās uzjautrinoši, ka kāds regulāri sapņo par kiviču un tad raksta kaut kādus penterus. varbūt, ja jau sapņos rādās, vajag tomēr citu nodarbošanos atrast
Kalnos @ 15.05.2023 12:42Olga Tu? Nu jā, tas ir čuhņā. A ko, tur nedzīvo cilvēki?
aha, un Dievietes tīksminās un nosodaKalnos @ 15.05.2023 12:35P. S. Var šito cāļa twiter konta ielikt skrīnu. Ka cāļa dāmas rokas pa miskastēm
Tev liekas ka par tik trakam stalkerem nesmejas? Tā Ir izklaide par brīvu, būsim godīgi. Pavērot no malas stalkeres ir uzjautrinošāk par garlaicīgo Kiviču pāri. Ko runā, ka stalko, vēlāk lasīt ka pat brīvdienas seko tiem kivjiem, pat 3 nakti raksta, gadiem.LilyLady @ 15.05.2023 12:45
Ko man piesējies? Es to Kiviču musoru netresīju. Pat nedzīvoju vispasaules metropolē Rīgā.?
Man vienkārši besī dubultmorāle - ka ir tādas kazas, kas ganās pa divām Kivičgrupām, pa kluso lasa, piedurās, un tad tēlo svētules un krata pirkstu.