micīte @ 13.05.2023 11:08Nu lezbes, jūs arī gribētu, lai jūsu vīri jums piesaka vizīti par krūšu implantiem? ? Graudiņa mudina vīriešus pieteikt savas sievietes, lai iepriecinātu, jo nekas taču nevar būt brīnišķīgāk kā, ja Tev vīrs uzdāvina kompleksus, ka Tev ir pārāk mazi pupi ?
Un tas Lienes video kaut kur te uz atpakaļu bija ielikts, var YouTube atrast.
mereditagreja @ 13.05.2023 15:24Kirkirai pazudis instagrams ?
mereditagreja @ 13.05.2023 15:24Kirkirai pazudis instagrams ?
Sarma1986 @ 13.05.2023 15:15
Sporta zāle graudiñai būtu noderīgāka. Tajā kubulā miesa uz gurniem, vēdera, sānos aspšłukusi kā vecai tantei. Bet tas nekas, galvenais silikona kannas uzlikt nošłukušajai miesai. Izcilas prāta spējas.
Helga Andersson @ 13.05.2023 14:40Un uzkodiņu, ko skopuļiwm Klondaika uzaauca, nekādi nedrīkst aizmirst iemest storijā ? rič laifstail big taim
man nerāda ne no viena, ne otra profila. Bet no otra profila nekad dzīvē neesmu skatījusies viņu 😁 dīvaini, ka nobloķēja, es neko nerakstīhu, pat skatījos tikai pa retamScandinavian @ 13.05.2023 15:27
Nav gan. Varbūt Tevi noblokēja?
Sarma1986 @ 13.05.2023 15:15
Sporta zāle graudiñai būtu noderīgāka. Tajā kubulā miesa uz gurniem, vēdera, sānos aspšłukusi kā vecai tantei. Bet tas nekas, galvenais silikona kannas uzlikt nošłukušajai miesai. Izcilas prāta spējas.
Bjork @ 13.05.2023 09:08vieglāk nosaukt ar ko nav mīcījusies. ?
LabaDabaDa @ 13.05.2023 16:29Bet cepuri nost Graudiņas priekšā. Viņa savā dzimšanas dienā bērniem noorganizēja labākas atrakcijas nekā Kiviči jebkad ir noorganizējuši uz bērna svētkiem... Tas vien ir rādītājs.
Pašai pretīgi nav?Līga nevienam neuzbāžas un nekladzina par savu ķermeni,atšķirībā no Lienes.Lienei ķermenis daudz nošļukušāks.Un vispār šī diskusija ir par Lieni,bet ta kā viņa ir galīgi neinteresanta nu tad noriesim Līgu,tikai tādēļ ka tusē ar Kirpičiem? Man Līga simpatizē jau tikai par to vien,kad redzu kā viņa ņemas ar Miu,ar savu puisīti.Gatavo ēst,iesaista bērnu.Pat uz savu dz.d ballīti noorganizēja mazajiem izklaidi.Un kāda starpība kādi tauki viņai uz ciskām vai vēdera?Sarma1986 @ 13.05.2023 15:15
mereditagreja @ 13.05.2023 15:36man nerāda ne no viena, ne otra profila. Bet no otra profila nekad dzīvē neesmu skatījusies viņu ? dīvaini, ka nobloķēja, es neko nerakstīhu, pat skatījos tikai pa retam
MeltedCheese @ 13.05.2023 18:23Es tikai vienu nesaprotu, kāpēc viņam vajag divus vienādus raidījumus? Ir tak tas bullshit experience, kāds sakars veidot tieši tāda paša tipa pavisam atklāti ar Kiviču raidījumu?
MelnāVārnaKrā @ 13.05.2023 08:38Es pareizi saprotu, ka Lienes "hjuuman dezain" live nav nekur saglabāts?