Tuana @ 12.05.2023 22:52
https://twitter.com/karalienezin/status/1656701197372346369?s=46&t=ahPHVq5VgNc6YCrgYvSOzw
ĀaĀaā, es nespēju to skatīties! Mēģināju, bet pusē apstādināju šo īso fragmentu. Varbūt citreiz… tāāds sveškauns…
Darjai un Agnesei pirms tam vajadzēja pameklēt resursos Timrota interviju ar Lieni, lai vismaz nedaudz sagatavotos, ko var sagaidīt.
Bet iespējams, ka tāds arī bija viņu mērķis, ļaut šai muļķītei izpausties pēc pilnas programmas. Reizēm stulbums ir TIK apdullinošs, ka pat nespēj uz to reaģēt, atbildēt un pārtraukt, vien truli blenzt un mēģināt sagremot. Tāpēc es šoreiz pārāk nespēju vainot tās abas:D
25. janvāra raidījumā „Ar Dziesmu par dzīvi” dzirdēsiet Paula Timrota sarunu ar uzņēmēju, dizaineri, gleznotāju un trīs bērnu mammu Lieni Skulmi.
Kāda gan viņa uzņēmēja? Uzņem vīriešu savā gultā? :D
Lienei Skulmei ir augstākā profesionālā izglītība reklāmas dizainā, maģistra grāds datordizainā.
No intervijām: ”Man vienmēr šķiet, ka – jo vairāk darba, jo vairāk var paveikt.”
Par nodarbošanos: ”Es kā māksliniece bieži strādāju privāti – veidoju banerus, logotipus, firmas stilu, bet mans hobijs ir gleznošana.”
Par kāpšanu uz skatuves: „Man stresa parasti nav, jo es to cenšos uztvert kā piedzīvojumu.”
Par mūziku: „Es esmu no tiem cilvēkiem, kam patīk atsevišķas dziesmas. Es nepieķeros konkrētām grupām vai albumiem.”