LilyLady @ 12.05.2023 10:42
Caurkritušas pabiras. Neviens neko jēdzīgu nestrādā (ok, nezinu, ar ko oranžais nodarbojas). Visi tik siekalojas uz kameru un gaida savas slavas 5minūti.
Tonya @ 12.05.2023 06:57Viņai pat tajā bumeranga ar tējas tasi normāli trīc roka. Gan jau lomkas ??♀️
LiepaShmiepa @ 12.05.2023 12:45Nepasekoju līdzi, vai bija pilnais kaut kur ielikts tām, kas neredzēja profilā
McSara @ 12.05.2023 13:35Es sāku satraukties, šonedēļ lenka nebija uz bungu nodarbību!!
Kas ta nu?!
Kā jau šizīte, tiem visiem ir grandiozi milzu plāni, bet pēc pāris nedēļām jau viss beidzies 😁McSara @ 12.05.2023 13:35Es sāku satraukties, šonedēļ lenka nebija uz bungu nodarbību!!
Kas ta nu?!
McSara @ 12.05.2023 13:35Es sāku satraukties, šonedēļ lenka nebija uz bungu nodarbību!!
Kas ta nu?!
Kas ta nu?!
kuššššš @ 12.05.2023 15:07Paldies par to youtubes linku uz šī gada, iespējams, grandiozāko live. Es nez, kas šo pārsitīs. Darbu dēļ nokavēju iespēju noskatīties kamēr pašām instagram profilos bija salikts.
Pirmās 10 minūtes un jau ir čau. Zeltiņa nav aktīva kā aktrise jau ļoti sen, bet Liene sāk kaut ko par kkādu viņas lomu(cik gadsimtus atpakaļ) runāt utt. Liene šķiet zem grādiem un tās nenormālās skropstas arī nepalīdz skatam, jo liekas, ka acis knapi vaļā turas.
Man liekas es Zeltiņas vietā, ja jau sākumā manītu, ka šitais viss velk uz bezsakaru, vnk atvienotu live un samuldētu, ka oi, pēkšņi radās tehniskas problēmas ar netu, telefonu, instagram vai vēl nez ko. Jo nu šis izskatās traģiski jau pirmajās 10 min, bet viģika garums ir stunda.
Liizha1 @ 12.05.2023 15:22
tā intervija ir totāls sveškauns.
Es noskatījos kādas 15-20 min, līdz kko saspaidīju un man izgājās āra no tā live un bija jāsāk no sākuma, bet plekste totāli neķer laukumu - viņai uzdod jautājumu par konkrētu tēmu, viņa sāk runāt kko absolūti citu. un pat ne tā, ka vnk sarunā aizplūstu citā tēmā, bet jau no paša sākuma maļ totāli citu sakāmo. druasmīgi
kuššššš @ 12.05.2023 15:07Paldies par to youtubes linku uz šī gada, iespējams, grandiozāko live. Es nez, kas šo pārsitīs. Darbu dēļ nokavēju iespēju noskatīties kamēr pašām instagram profilos bija salikts.
Pirmās 10 minūtes un jau ir čau. Zeltiņa nav aktīva kā aktrise jau ļoti sen, bet Liene sāk kaut ko par kkādu viņas lomu(cik gadsimtus atpakaļ) runāt utt. Liene šķiet zem grādiem un tās nenormālās skropstas arī nepalīdz skatam, jo liekas, ka acis knapi vaļā turas.
Man liekas es Zeltiņas vietā, ja jau sākumā manītu, ka šitais viss velk uz bezsakaru, vnk atvienotu live un samuldētu, ka oi, pēkšņi radās tehniskas problēmas ar netu, telefonu, instagram vai vēl nez ko. Jo nu šis izskatās traģiski jau pirmajās 10 min, bet viģika garums ir stunda.
LiepaShmiepa @ 12.05.2023 12:45Nepasekoju līdzi, vai bija pilnais kaut kur ielikts tām, kas neredzēja profilā
BellaCiao @ 12.05.2023 16:27
Par Agneses slavēšanu, kā aktrisi, atcerējos, ka ne tik sen Liene lielījās, ka esot labāka aktrise par Agnesi, jo taču dabūja to lomu seriālā, kuru Agnese nedabūja?