AiKaaaSaaap @ 11.05.2023 11:51Ļenka izdzērusi skaidro rītu devusies uz pasākumu tēlot gada māti, tad vakarā pie pupainās draudzenes atkal dropēs līdz nemaņai.
Ne mugura, ne dirsa vairs sāp
Knabsab @ 11.05.2023 12:32
O! Šis nu gan būtu labs scenārijs!
Mercury6 @ 11.05.2023 13:41Bilde kopā ar Miu būtu jauki. Bet pašu koncertu gan grūti būtu nofilmēt, lai kadrā nebūtu citi bērni. Es negribētu, ka mans bērns tiek Lienītes instagramā, pat šādā gadījumā. Šeit arī regulāri viņai tiek pārmests par to, ka publicē svešus cilvēkus bez atļaujas, bērnus jau nu noteikti citus nedrīkst publicēt, tad mēs te viņu vēl vairāk apēstu bez sāls.
Minelūše @ 11.05.2023 13:03Parasti mammas koncertos safilmē, kā viņu bērns uzstājas, dzied, dejo, utt. Čučundra nobildējusi tukšu bērnudārza telpu un tas saucas māmiņdienas koncerts. Kur video/bildes ar Miu? Tā vietā atkal iekarinājusi izplūktā papagaiļa auskarus un plucina savus peisakus mašīnā. Ļenka it is, smadzeņu nav un nebūs.
domāju viņa vairs neliks tik daudz bildes ar bērnu pēc tā kā te tika apspriests bērna izskats un uzvedībaZiiiiile @ 11.05.2023 14:26
Piekrītu, bet varēja kaut nobildēt Miu ar skaisto darbiņu kopā.
Tuana @ 11.05.2023 14:27
Filmēt gan neko nevajag. Bet ir jautājums vai vispār Ļenka ieradās uz to koncertu (slima taču!!!) vai tikai stnāca izņemt Miu no dārziņu un paņemt apsveikumu? Turklāt kāpēc tikai par Lieni, kur tad Andris? Bija uz Mias koncertu? Kaut kādas uzstāšanās viņam ir tikai vīkendos, ar ko viņš nodarbojas darba dienās?
Gan jau ir foto, bet nelika lai atkal bērnu par slimu, nekoptu, vai vēl nez kādu citi nesauc.Ziiiiile @ 11.05.2023 14:26
Piekrītu, bet varēja kaut nobildēt Miu ar skaisto darbiņu kopā.
Zebradivi @ 11.05.2023 13:06
Ja izšķirtos , tas nebūtu tik klusu. Kivis piebļautu visu IG kāda Liene ir lose. Domāju arī Lieņuks neklusētu. Plus Kivis jau neaiziet , lai pabūtu viens , viņš uzreiz ir ar citu sievieti. Nez viņš vispār ir bijis viens apzinātā vecumā?
Tuana @ 11.05.2023 14:40Starpcitu, Zeltiņa pie sava pēdējā “aizstāvēšanās video” drusku aiziet pretrunās. Vienā komentārā uzrakstījusi:
“Es nesekoju citu dzīvēm un nezinu par ko jūs runājat. Nopietni”.
Un citā atkal: “Es šovakar mūsu pasākumā to darīšu. Esmu kritusi savā dzīvē daudzas reizes un mana pieredze var noderēt daudziem. Arī šī saruna bija rokas pasniegšana”.
Tad kā, Agnese, tomēr kaut ko jau zināji gan par Lienes lejupslīdi, ne gluži tā, ka neko? Apzināts gājiens izvēlēties tieši Lieni īsi pirms semināra, tikai laikam dāmas nebija gaidījušas, ka Liene leposies ar saviem “panākumiem”, ka tur personas izaugsme un izpratne nav bijusi nekāda, ka tur nevienam nevajag nekādu “rokas pasniegšanu”, bet tieši otrādi - straujā lejupslīdē turpinās degradācija un publika vienkārši izsvilps šo bezjēgas “interviju”.
Ar pirmo sievu klusi šķirās?vivii @ 11.05.2023 14:47
Man arī neticās, ka viņi ir izšķīrušies, bet to, ka Kivis cenšās darīt savas lietas un nepavada ar viņu kopā laiku, it īpaši kā kādreiz, ir fakts.
Un runājot par šķiršanos un to, ka Kivis uztaisītu nomelnošanas akciju, manuprāt, viņš parasti tā dara tad, kad aiziet no vienas sievietes pie nākamās. Bet vai ir bijusi kāda reize, kad viņš ir vienkārši izšķīries, uzreiz nepārmetoties pie nākamās un padzīvojis viens? Varbūt tādā situācijā, ja viņš aizietu un paliktu viens, nebūtu “atkal iemīlējies”, viņš tiešām aizietu klusi un bez skandāliem. Savukārt Lienei būtu tāds kauns, ka viņa izliktos, ka viss ir ok un klusētu, bet diez vai! ?
Kalnos @ 11.05.2023 15:00Ar pirmo sievu klusi šķirās?
Jebkura sieviete arī Madara to zinot ja ar viņu pinas ir idiote. Punkts!Tusnelda1 @ 11.05.2023 15:06
Pirmā sieva smagi saslima un viņš to pameta. Viss tika nodarīts klusām. Jā, Liene ļoooti riskē, nepārtraukti vārguļojot, teftelim slimās nepatīk.
Tusnelda1 @ 11.05.2023 15:06
Pirmā sieva smagi saslima un viņš to pameta. Viss tika nodarīts klusām. Jā, Liene ļoooti riskē, nepārtraukti vārguļojot, teftelim slimās nepatīk.
vivii @ 11.05.2023 15:15
Vai pametot pirmo sievu, arī aizgāja pie citas ?
Tad jau sanāk, ka ja Kivis grib, tad var izšķirties, arī klusi, bet ar Lieni diez vai tas izdotos.
Kalnos @ 11.05.2023 15:12Jebkura sieviete arī Madara to zinot ja ar viņu pinas ir idiote. Punkts!
Ar to sievu viss kārtībā?