KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Patīk
Reitings 5041
Reģ: 17.04.2020
Tuana @ 11.05.2023 00:13
Turklāt visādas Zeltiņas, Darjas un tamlīdzīgās “aizstāves”, varēja nevis sev reitingus celt un tad gudri muldēt par heiteriem un kļūdām (kuras starpcitu šajā gadījumā neviens neapzinās un nenožēlo), citēt klasiķus, “šokēties” kādi cilvēki nosodoši utt. Bet reāli piedāvāt šai sievietei profesionālu palīdzību. Paziņu un kontaktu loks viņām plašs, turklāt tik jau nu apgarotas, viedas un pārjūtīgas. Vēmiens vienkārši uz visu šo teātri noraudzīties.
vakar sapratu, cik šaurs Darjai un Agnesei redzesloks. Dzīvo poniju valstībā ar vienradžiem, cukurvates mākoņi. Tajā livē neviens neko neheitoja, tikai pieminēja,ka leņķis šmigā. Dēļ tādām strausenēm, kas tupa ieliek galvu smiltīs arī kliedzošie gadījumu, kur bijusi sabiedrības nolaidība. Viss taču ir fine! Normāls cilvēks nekad nesasietos ar kivičiem. Nē, nu ko var gribēt, lesbu/cāļa sūtītā bāriņtiesa Norvēģijā un Latvijā ir heits, bet vairāk centušās darīt Mias labā kā visas cilvēku dizainu apsēstās. Tagad leņķis varēs teikt, ka nav alerģija, bet gan ir piecinieks 🤣
Paklausoties Darju tajā livē likās, ka viņa ir slimīgi apmāta ar to dizainu un tagad visur bāž piecinieku, projekcijas, kas ir 1/3 cilvēku. Vēl sliktāk kā serpentīna sekta, vai tas pats, kas teikt, esmu blondīne tāpēc stulba.
11.05.2023 06:50 |

Reitings 24527
Reģ: 18.08.2022
Bjork @ 11.05.2023 06:50
vakar sapratu, cik šaurs Darjai un Agnesei redzesloks. Dzīvo poniju valstībā ar vienradžiem, cukurvates mākoņi. Tajā livē neviens neko neheitoja, tikai pieminēja,ka leņķis šmigā. Dēļ tādām strausenēm, kas tupa ieliek galvu smiltīs arī kliedzošie gadījumu, kur bijusi sabiedrības nolaidība. Viss taču ir fine! Normāls cilvēks nekad nesasietos ar kivičiem. Nē, nu ko var gribēt, lesbu/cāļa sūtītā bāriņtiesa Norvēģijā un Latvijā ir heits, bet vairāk centušās darīt Mias labā kā visas cilvēku dizainu apsēstās. Tagad leņķis varēs teikt, ka nav alerģija, bet gan ir piecinieks ?
Paklausoties Darju tajā livē likās, ka viņa ir slimīgi apmāta ar to dizainu un tagad visur bāž piecinieku, projekcijas, kas ir 1/3 cilvēku. Vēl sliktāk kā serpentīna sekta, vai tas pats, kas teikt, esmu blondīne tāpēc stulba.

Man Darja biški uzdzina tadu NL un kačinas vibe,nav brinums ka nl pie vinas iet ,jo pasniegšanas veids stipri lidzigs!
11.05.2023 07:12 |

Reitings 3163
Reģ: 30.01.2023
Galvenais, ka tagad Darjai un Zeltiņai profili sasnieguši tautas redzīgās acis. Ja jau abas nebūtu gribējušas blamāžu, tad kaut vai elementāri iegooglētu slaveno Lieni Kiviču un redzētu gan par paràdiem, lidojošiem ķebļiem un sunīšu pozu, kas ir vienāda izskata ar cepto vistu. Diezgan elementāra matemātika. Drīzāk gan Darja ar šo savu gājienu iešāva sev kājā.
Un kà jau dāmas šeit minēja, Kivja meitu bāž visur, jo vienkārši apnicis, ka viņa ir tik bieži pie viņiem ciemos un atviļ beloveda uzmanību no ļenkas, kas pēdējajā laikā tā jau nekāda. Liene var samierināties, ka viņa ir bezmaksas šoferis un caurums retiem brīžiem.
11.05.2023 08:11 |

10 gadi
Reitings 5698
Reģ: 05.08.2013
Incognito @ 11.05.2023 01:34
Tādus “bff forever” tipa, nedaudz lezbo sexy style video un bilžukiņus taisa vidusskolnieces vai 1.kursa studentes iesildoties pirms ballītes, kad vēl lāga neapjēdz kādas stulbības liek internetā. Bet nejau pieaugušas sievietes/mātes…
Kapēc abām ejot pie viena un tā paša superspeciālista tik krasi atšķiras džolijas profili vispār paliek mistērija ?

Nav mistērija - ja ievēro visus noteikumus, tad principā arī bija jāizskatās pēc Dālijas. Tikai ļenkuce no alko nespēj atteikties, gāja uz gymu, sapotējās slima būdama un kaut kas vēl tu bija.
11.05.2023 08:33 |

Reitings 5039
Reģ: 26.04.2023

Patīk
Reitings 20572
Reģ: 09.12.2015
Par to, ka abas ar Zeltiņu ir līdzīgas, Lienītei tomēr ir gan taisnība. Zeltiņa arī ir dzeguze, īzī pameta bērnus. Tas, ka meita izaugusi sakarīga nav viņas nopelns, bet gan Agneses radu audzināšana. Par dēlu vispār nekas nav zināms, tas māti nesatiek, dzīvo pie ex vīra senčiem.
Ar savu vecumu Zeltiņa arī nespēj samierināties, sašpricējusies kā spoks, ģīmis šķībs un greizs. Un vēl tā dzīvošana ārpus realitātes, murgošana IG. Vienreiz paskatījos, ko viņa tur maļ tādā apgarotā, palēlinātā intonācijā. No, danke. Mani nervi netur tādu tupumu.
Un, ja jau Zeltiņa pēc tik tizlas tiešraides aizstāv dzērājšvabru, nu laikam taču jūt dvēseļu radniecību ar veco rozīni. Vai arī baidās, ka mikrofloras māsa Lienīte publiski vēl kaut ko interesantu pastāstīs par Brēmani.🤣
11.05.2023 08:53 |

Reitings 15348
Reģ: 29.04.2022
LilyLady @ 11.05.2023 08:53
Par to, ka abas ar Zeltiņu ir līdzīgas, Lienītei tomēr ir gan taisnība. Zeltiņa arī ir dzeguze, īzī pameta bērnus. Tas, ka meita izaugusi sakarīga nav viņas nopelns, bet gan Agneses radu audzināšana. Par dēlu vispār nekas nav zināms, tas māti nesatiek, dzīvo pie ex vīra senčiem.
Ar savu vecumu Zeltiņa arī nespēj samierināties, sašpricējusies kā spoks, ģīmis šķībs un greizs. Un vēl tā dzīvošana ārpus realitātes, murgošana IG. Vienreiz paskatījos, ko viņa tur maļ tādā apgarotā, palēlinātā intonācijā. No, danke. Mani nervi netur tādu tupumu.
Un, ja jau Zeltiņa pēc tik tizlas tiešraides aizstāv dzērājšvabru, nu laikam taču jūt dvēseļu radniecību ar veco rozīni. Vai arī baidās, ka mikrofloras māsa Lienīte publiski vēl kaut ko interesantu pastāstīs par Brēmani.?

Gluži manas domas par Zeltinu. Viņām ar Lieni Liepiņu ir viens vaibs.
Ja Agnese būtu gudrāka, viņa vispār vairs to live nebūtu pieminējusi, nevis citējusi komunismu slavinošo Gabrielu Garsiju Markesu un caur puķēm attaisnojusi alkoholiķi, paralēli pasīvi agresīvi uzbraucot tiem, kas atļaujas norādīt, ka alkoholisms nav ok.
11.05.2023 08:59 |

Reitings 15348
Reģ: 29.04.2022
Dālijas un Lienes Liepiņas "foto sesija" ir vienkārši WTF!!!
Laikam gribēja parādīt, kā ir jādzīvo tā "interesantā" dzīve, bet nu tiešām nelabi paliek skatoties uz viņām.
11.05.2023 09:01 |

10 gadi
Reitings 11523
Reģ: 15.03.2012
Blocked @ 11.05.2023 01:45
Kā izrādas , KirKirai neesot seksa , ar biksēs dirsēju !? Tagad to zin visa Latvija !? Celtniekam nestāv !? Nafig tad viņai tos pupus ? ?

Priekš kaimiņa. Burkā teica, ka ar jaunajiem pupiem pa pliko varēs gar logien žvidzināt
11.05.2023 09:19 |

Reitings 3733
Reģ: 13.12.2022
Oooo, varu iedomāties cik “svaiga” Lienīte aizgājusi uz māmiņdienas koncertu bērnam… 🥰 Pēc vairāku dienu kodiena. Gada mammuks, ceru, ka bērnam būs tos ziemas zābaciņus arī šodienas +20 uzvilkusi. Vai arī Andža no rīta šturmēja veikalus, lai Mia uz koncertu dabūtu kleitiņu, jo mammuks visu nakti bija kodusi ar Dāliju un delīrijā skatījusies šausmenes?
11.05.2023 09:47 |

10 gadi
Reitings 3899
Reģ: 27.06.2014
Liene tiešām pēc vakardienas rauta ir spējīga aiziet uz bērnudārza koncertu? Nabaga mammas, kas sēdēja viņai blakus un bija spiestas panest divdiennieka peregaru😵
11.05.2023 09:48 |

Reitings 3733
Reģ: 13.12.2022
Un kas tas par debīlo “Kad viesojas bērni” pie kārtējās sieviešmīlestības bildes?
Paga, un vai tad tagad nesanāk baigā pretruna? Taukmenam tak riebās visi lgbt cilvēki, daudzi viņam nabagam esot bikšu priekšu ar varu taisījuši vaļā. A Liene tagad piederēs pie kopienas? Kā ta’ abi tagad sadzīvos?
11.05.2023 09:49 |

Reitings 39203
Reģ: 10.11.2022
LilyLady @ 11.05.2023 08:53
Un, ja jau Zeltiņa pēc tik tizlas tiešraides aizstāv dzērājšvabru, nu laikam taču jūt dvēseļu radniecību ar veco rozīni. Vai arī baidās, ka mikrofloras māsa Lienīte publiski vēl kaut ko interesantu pastāstīs par Brēmani.?
Piekritīšu, ka abas līdzīgas. Zeltiņa arī visu mūžu ar večiem ņēmusies, bērnus neaudzināja. Meitēns vēl nepilngadīgs pie precēta papika gultā ielēca. Jāsaka gan, ka meita, atšķirībā no mātes, ir laba mamma un saimniece. Man patīk viņas IG. Agnesei arī šķība mute, tāpat kā Lienei. Īsti nezinu, bet vai māsai nepieder kaut kādā klīnika, kur visas tās špricēšanas veic? Un, ja tad uztaisa šķību muti, ko tad var gribēt no ļenkyces kaktu kantora. Lienei pirmais māmiņdienas koncerts bērnudārzā. Atkal birstes būs slapjas. Drausmīgās mugursāpes kā nebijušas, roka vesela. Mežezers dara brīnumus!
11.05.2023 09:59 |

Reitings 39203
Reģ: 10.11.2022
SantaBarbara @ 11.05.2023 07:12

Man Darja biški uzdzina tadu NL un kačinas vibe,nav brinums ka nl pie vinas iet ,jo pasniegšanas veids stipri lidzigs!
Nu tak tāds pats projektiņš lēticīgajiem.
11.05.2023 10:01 |

Reitings 4945
Reģ: 19.09.2016
ZapeNape @ 11.05.2023 09:59
Piekritīšu, ka abas līdzīgas. Zeltiņa arī visu mūžu ar večiem ņēmusies, bērnus neaudzināja. Meitēns vēl nepilngadīgs pie precēta papika gultā ielēca. Jāsaka gan, ka meita, atšķirībā no mātes, ir laba mamma un saimniece. Man patīk viņas IG. Agnesei arī šķība mute, tāpat kā Lienei. Īsti nezinu, bet vai māsai nepieder kaut kādā klīnika, kur visas tās špricēšanas veic? Un, ja tad uztaisa šķību muti, ko tad var gribēt no ļenkyces kaktu kantora. Lienei pirmais māmiņdienas koncerts bērnudārzā. Atkal birstes būs slapjas. Drausmīgās mugursāpes kā nebijušas, roka vesela. Mežezers dara brīnumus!

Par to Zeltiņas šķībo muti es brīnos, jo principā L.Valeine ir ļoti laba speciāliste.
11.05.2023 10:13 |

Reitings 522
Reģ: 02.03.2023
Arahne @ 11.05.2023 09:48
Liene tiešām pēc vakardienas rauta ir spējīga aiziet uz bērnudārza koncertu? Nabaga mammas, kas sēdēja viņai blakus un bija spiestas panest divdiennieka peregaru?

Dzeroši cilvēki, tāpat kā pīpmaņi,domā ka nevar saost to smaku. Tas nekas, ka to peregara smaku var saost pāris metru attālumā 🤦‍♀️
11.05.2023 10:13 |

10 gadiPatīk
Reitings 4441
Reģ: 31.10.2010
Blocked @ 11.05.2023 01:45
Kā izrādas , KirKirai neesot seksa , ar biksēs dirsēju !? Tagad to zin visa Latvija !? Celtniekam nestāv !? Nafig tad viņai tos pupus ? ?

Ak dievs 🤦‍♀️Ja es būtu vīrietis, es triektu ellē ratā tādu sievu, kura publiski paziņo, ka man erekcijas problēmas.
11.05.2023 10:38 |

10 gadi
Reitings 3899
Reģ: 27.06.2014
Nav_vispar @ 11.05.2023 10:13

Par to Zeltiņas šķībo muti es brīnos, jo principā L.Valeine ir ļoti laba speciāliste.

Valeine nav labs speciālists. Tak paskatieties viņas gara darbus. Ļoti neprofesionāli.
11.05.2023 11:11 |

Reitings 4945
Reģ: 19.09.2016
Arahne @ 11.05.2023 11:11

Valeine nav labs speciālists. Tak paskatieties viņas gara darbus. Ļoti neprofesionāli.

Kur var redzēt viņas darbus?
11.05.2023 11:18 |

10 gadi
Reitings 5338
Reģ: 29.01.2009
Un Dālijas storijos, kur Dālija kivičienei dod buču uz vaiga, ļoti labi var redzēt cik lielas šausmas notiek kivičienes mutē. Visas smaganas sapampuša, zilas. Man pat skatoties sāp. Bet nu ja dziriņa ārstē visu.
11.05.2023 11:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits