Scandinavian @ 10.05.2023 08:43
Šausmas, Liene tur izskatās, kā piekauta un ceļa malā izmesta ielasmeita. Tiešām! Man patīk kriminālās ziņas un asociācija ir tieši tāda.
Ainulai @ 10.05.2023 09:29Noskatījos. Bēdīgākais ir tas, ka viņa nebija piedzērusies. Viņa tāda ir arī jau skaidrā prātā. Alkohols tik ļoti deģenerējis smadzenes, ka nav jau vairs atšķirības, skaidrā vai nē.
Bet nu interesanta tai Darjai un Agnesei sarunbiedrenes izvēle, lai neteiktu vairāk…
Ainulai @ 10.05.2023 09:29Noskatījos. Bēdīgākais ir tas, ka viņa nebija piedzērusies. Viņa tāda ir arī jau skaidrā prātā. Alkohols tik ļoti deģenerējis smadzenes, ka nav jau vairs atšķirības, skaidrā vai nē.
Bet nu interesanta tai Darjai un Agnesei sarunbiedrenes izvēle, lai neteiktu vairāk…
Nav_vispar @ 10.05.2023 09:41
Nu bija gan piedzērusies vai salietojusies, varēja tak nepārprotami redzēt.
nja, tāpēc, ka esmu bloķēta no Lienes puses, visur, kur viņa ietagota vai kopā ar - neredzu.. Pilnīgi bimba nāk, kā gribētos redzēt 😂GrabuļLiene @ 10.05.2023 08:04ir ir vēl
Linga @ 10.05.2023 09:48nja, tāpēc, ka esmu bloķēta no Lienes puses, visur, kur viņa ietagota vai kopā ar - neredzu.. Pilnīgi bimba nāk, kā gribētos redzēt ?
Jā, laba mamma savām pamestajām meitām. Kā jau iepriekš rakstīju, visa tā tiešraide bija bēdīga. Man gan apšaubāmas likās arī abas pārējās dāmas. Paskatījos to cilvēka dizainu - nekā jauna, tas viss jau ir bijis, tikai citā iepakojumā. Vienkārši izdomāts jauns veids kā muļķot nenobriedušu cilvēku prātus, turklāt šoreiz gana sarežģīti, lai izklausītos gudri. Darja izklausījās haotiska un nesavākta, mani nogurdina šādi cilvēki. Zeltiņa piesaistīta, jo kaut kad bija gana populāra. Tam gan var piekrist, ka Zeltiņa nav emociju cilvēks, tādēļ arī aktrise nekāda, jo pat notēlot tās neprata. Kādēļ uzaicināja Lieni, paliek jautājums? Varbūt tāpēc, lai piesaistītu Lienes līmeņa klientus, kuri ir infantili un viegli manipulējami? Liene izskatījās nožēlojami un atkal viss pa apli. Tā ir, ja cilvēks dzīvo pagātnē un viņam nav savas dzīves, hobiji, aizraušanās, nav mīlestības, bet ļoti gribas visiem parādīt, ka ir. Tikai nav saprotams, kāpēc kādam kaut kas jāpierāda?VissIrSlikti @ 10.05.2023 09:30Es noklausījos no sākuma līdz galam. Lienīte apgalvo, ka esot laba mamma! Wow, tiešām?
Minelūše @ 10.05.2023 10:08Ļenka, aizveries vienreiz par savu muguru. Viņai vispār nav ne jausmas, kas ir tiešām spēcīgas muguras sāpes. Tas ir tā, ka tu pat pakustēties nevari, nerunājot par braukāšanu apkārt un uz dārziņu vešanu. Stulbā simulante.